- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Fentiek jó része már tudnak Trim-et, ehhez tudtommal W7 vagy valami friss Linux kell. - meg olyan driver is amivel müxik jól...
cszn: Anno én is aggódtam...de mikor másodjára raktam újra a rendszer már leszrtam...
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.
Nem méregetek csak használom és használatba nem mutatkozik meg, hogy bármi gondja baja lenne.
Amin elszokott hasalni a dolog az a vezérlő párosítás...akkor lehet észrevenni, hogy gond van...oszt kb ennyi.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.