Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Balage76
üzenetére
Ha már fikázásról van szó, szeretném megjegyezni, hogy a (#45691)-es hozzászólásodat anélkül is megtehetted volna, hogy említed a nevemet egyáltalán ( mert nem volt szükséges a mondanivaló szempontjából) , akkor talán nem is reagáltam volna, vagy nem így, de hát ugye fontos szurkálódni , én meg ugye csak reagálok rá, ha már negatívan ki vagyok emelve.
Az az igazság, hogy szeretem ha a tények más szemszögből is meg vannak világítva, tudod, pozitív és negatív oldal, így lesz egyensúly , és teljes a kép.Kíváncsi lennék arra, hogy ha mondjuk az OCZ hozta volna be a TLC-s NAND-okat az új termékeibe, akkor is ennyire kiálltál volna mellette?
Biztos, hogy nem, sőt...Én viszont ugyanolyan gyanakvó vagyok az új OCZ termékekkel szemben is, ( [link], [link], [link] ), mint más gyártóval, szóval nem hiszem, hogy ne lennék objektív, és elfogulatlan bármilyen indokból is...
Aktív témák
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos, hogy nem, sőt...