Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Feltenném itt - is - a kérdésemet, a másik topikban nem érkezett reakció a kérdésemre - vagy csak "rosszul" kérdeztem.
Hamarosan beruháznék egy SSD-be. Ennek az otthoni gépemben az egyik fő oka a Guild Wars 2 rengeteg töltögetése. Szóval jelenleg oprendszer + egy játék - illetve néhány program - kerülne az SSDre. Méretben 120(128) GB-osban gondolkozom. Árban olyan nettó 20-25 ezret szánnék rá maximum.
Olvasgattam a teszteket, amikben kihoznak szép számokat és elég nagy különbségeket, aztán olvastam "gyakorlati" teszteket is, ahol gyakorlatilag nincs különbség az SSDk között. Én nem azért venném az SSDt, hogy tesztelgessem, hanem, hogy használjam, továbbá nem vagyok "rasszista", így bármilyen márka szóba jöhet. Firmware frissítéstől kicsit félek - ismerősök közül volt, aki javasolta a Corsair Neutron sima verzióját, de PH! teszben olvastam, hogy firmware frissítés még feltehetően kelleni fog neki.
Jelenleg egy Asrock A770DE+ alaplapom van, de idővel váltanék egy SATA3-asra - feltehetően még azelőtt, hogy megdöglik az SSD, így Sata3as változat előnyben.
Fentiek alapján tudnátok javasolni nekem egy márkát?
Aktív témák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest