Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Különösebben nem érdekel. Az SSD van értem, és nem fordítva, és így is 98 % a kondíciója, és a teljesítménye meg 100%, és 9 hónapja használom, szóval sokat ki fog még bírni, de ha még 29 hónapot megy, a garanciaidő végéig, akkor sem leszek talán elégedetlen.
(#42056) davidsz: Evvel nem értek egyet, mert mások a felhasználói szokásaink, és körülményeink. Dokumentumom kevés van, de képekből vagy 150 GB, a többiről meg nem beszélve. Ha minden ilyen dolgot az SSD-n tartanék, akkor az 512-es sem lenne elég. Dokumentumokat, meg képeket meg egyébként sem tartok a "C" meghajtón, mert nem biztonságos, ha csak nincs belőlük egy tükörmásolat egy külső meghajtóra naponta....
Játszani nem játszok, szóval oda sem kell a nagyobb tárhely. Én szerintem 2 Oprendszerrel kényelmesen elférek egy 120 GB-os SSD-n.
Van pár ( 7 TB ) háttértáram, és a Diskeeper annyira rendben tartja őket, hogy szinte meg nem mondanád, hogy nem SSD-ről nyitod meg a képeket, illetve bármit ami rajtuk van. Hozzá kell tenni, hogy ehhez kell egy ACDSee Pro 5 a képnézegetéshez, amely szerintem a leggyorsabb képnézegető többek közt.
A 10-20 MB-os NEF képeket csak úgy pattogtatja!
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest