Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
q8
tag
köszi a tippet, de ezt már csak este olvastam..
amikor írtad már javában úton voltam vele, reggel már túl voltam egy win7 installon, meg a driverek telepitésén, irst is megvolt és nem volt változás...így fogtam a cuccot és visszavittem, hogy esetleg ott letesztelik valami gépben...
először valami ocz octanet ajánlott a srác cserére, de aztán végülis ő beszélte le saját magát (meg engem is) róla..végül visszaadta az árát, én meg itt állok ssd nélkül...(még reggel találtam egy fórumbeírást, és tök ugyanilyen notiban ugyanez a 830-as , ugyanezt csinálta, ott sem találtak(tatok) rá megoldást sajna...) szóval lehet hogy noti csere lesz (ami kevéssé gazdaságos bővítés), vagy utolsó esélyként feldobom a másik ssd-s fórumba, hogy ősrégi sata1-es ich7 vezérlőn melyik ssd hajlandó normálisan működni...és lehet hogy meg is van...(most kicsit keresgéltem, meg tulképp először ezt néztem ki csak 64-esben, csak közben olyan jókat olvastam a samsungról...)
[link]
ha ez sem lesz jó, akkor nem tudom mit teszek...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest