Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
Aktív témák
-
korcsi
veterán
MSahci esetén:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci\
Controller0\Channel0 illetve ahányadik sata porton van az ssd, kulcsot létre kell hozni, majd ebbe egy DWORD-öt TreatAsInternalPort névvel és 1-es értéket adni neki, én megcsináltam mind a hat portra mert azok úgyis belső és nem akarom őket leválasztani.
Kimentettem az idetartozó reg-et, fel is rakom valahova, hátha kell másnak és akkor nem kell gépelni annyit.Akinek több vezérlője van pl.: Intel-Marvel annak kell csinálni controller0-át és controller1-et is.
-
Laraxior
titán
-
Dr V
őstag
-
fsb1000
nagyúr
A bal felsőkben lévő CDM Seq/W eredmény gyengének tünik (a nem 0x00 fill), de a másik szerintem teljesen átlagos, és az ATTO eredményed is hasonlít ahhoz amit p67 lappal IDE beállítással kaptam vagy a neten SATA2-vel az userek méricskélnek.. Söt! A 4K alatti értékeid még jobbak is.
--Az viszont elgondolkodtató, hogy fw cserékkel 50%-ot változik az írási sebesség.
Az lenne az igazi, ha lenne rá lehetőséged, hogy egy másik SSD-vel is lepróbázd ezeket a beállításokat.
De szerintem a 4. beállítás maradhat. Átlagos használatnál inkább a CDM 0x00 fill és az ATTO eredmények mérvadóak. Meg persze a szubjektív érzet... -
Mankó
veterán
Nagy valószínűséggel a laptop sata vezérlője lesz a ludas, viszont én még elfelejteném a win 8-at. Nem minden esetben vannak kiforrva a sata driverei. Tegyél fel egy Win 7-et, aztán még egy IRST driverrel is megpróbálkozhatsz, ha a gyári driverek még mindig nem hozzák a várt eredményt! Ha ezek után is ugyanezek az eredmények, akkor tuti, hogy a vezérlő van "kicsit" lemaradva.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest