Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
korcsi
veterán
MSahci esetén:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci\
Controller0\Channel0 illetve ahányadik sata porton van az ssd, kulcsot létre kell hozni, majd ebbe egy DWORD-öt TreatAsInternalPort névvel és 1-es értéket adni neki, én megcsináltam mind a hat portra mert azok úgyis belső és nem akarom őket leválasztani.
Kimentettem az idetartozó reg-et, fel is rakom valahova, hátha kell másnak és akkor nem kell gépelni annyit.Akinek több vezérlője van pl.: Intel-Marvel annak kell csinálni controller0-át és controller1-et is.
-
Laraxior
titán
-
-
fsb1000
nagyúr
A bal felsőkben lévő CDM Seq/W eredmény gyengének tünik (a nem 0x00 fill), de a másik szerintem teljesen átlagos, és az ATTO eredményed is hasonlít ahhoz amit p67 lappal IDE beállítással kaptam vagy a neten SATA2-vel az userek méricskélnek.. Söt! A 4K alatti értékeid még jobbak is.
--Az viszont elgondolkodtató, hogy fw cserékkel 50%-ot változik az írási sebesség.
Az lenne az igazi, ha lenne rá lehetőséged, hogy egy másik SSD-vel is lepróbázd ezeket a beállításokat.
De szerintem a 4. beállítás maradhat. Átlagos használatnál inkább a CDM 0x00 fill és az ATTO eredmények mérvadóak. Meg persze a szubjektív érzet... -
Mankó
veterán
Nagy valószínűséggel a laptop sata vezérlője lesz a ludas, viszont én még elfelejteném a win 8-at. Nem minden esetben vannak kiforrva a sata driverei. Tegyél fel egy Win 7-et, aztán még egy IRST driverrel is megpróbálkozhatsz, ha a gyári driverek még mindig nem hozzák a várt eredményt! Ha ezek után is ugyanezek az eredmények, akkor tuti, hogy a vezérlő van "kicsit" lemaradva.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hacker oldalakra ne Windowsos gépről menj látogatást tenni! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)