- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én az asztali PC-re gondoltam, a mobil gépekhez már a jelenleg kapható / vagy már nem kapható
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.
Így viszont máris két előnye eltűnik és csak a kis fájlok jóval gyorsabb olvasása marad.
Várni meg én sem fogok örökké, de csak egy olyan megoldás jöhet szóba, ami az áron és az extrém tárkapacitáson kívül minden másban nem süllyed a HDD szintje alá.
Hiszem, hogy az idén még nem lesz közelítőleg sem olyan ár/érték arány mint a HDD-nél és azt is sejtem hogy a 1.5T SSD-re nekünk civileknek még várni kell, de reménykedem abban, hogy lesz 128-256GB-os a TRIM funkciót tudó és olyan vezérlővel rendelkező jószág ami az írás/törlés eddigi gátjait felszabadítja és ha ez háromszor annyiba fog kerülni, mint a hasonló kapacitású HDD, már rohanok megvenni.
canniball: ezt Neked is írtam!

Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Windows 7
- További aktív témák...
- Samsung 970 EVO Plus 500GB
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.