- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én az asztali PC-re gondoltam, a mobil gépekhez már a jelenleg kapható / vagy már nem kapható
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.
Így viszont máris két előnye eltűnik és csak a kis fájlok jóval gyorsabb olvasása marad.
Várni meg én sem fogok örökké, de csak egy olyan megoldás jöhet szóba, ami az áron és az extrém tárkapacitáson kívül minden másban nem süllyed a HDD szintje alá.
Hiszem, hogy az idén még nem lesz közelítőleg sem olyan ár/érték arány mint a HDD-nél és azt is sejtem hogy a 1.5T SSD-re nekünk civileknek még várni kell, de reménykedem abban, hogy lesz 128-256GB-os a TRIM funkciót tudó és olyan vezérlővel rendelkező jószág ami az írás/törlés eddigi gátjait felszabadítja és ha ez háromszor annyiba fog kerülni, mint a hasonló kapacitású HDD, már rohanok megvenni.
canniball: ezt Neked is írtam!

Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.