Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én az asztali PC-re gondoltam, a mobil gépekhez már a jelenleg kapható / vagy már nem kapható
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.
Így viszont máris két előnye eltűnik és csak a kis fájlok jóval gyorsabb olvasása marad.
Várni meg én sem fogok örökké, de csak egy olyan megoldás jöhet szóba, ami az áron és az extrém tárkapacitáson kívül minden másban nem süllyed a HDD szintje alá.
Hiszem, hogy az idén még nem lesz közelítőleg sem olyan ár/érték arány mint a HDD-nél és azt is sejtem hogy a 1.5T SSD-re nekünk civileknek még várni kell, de reménykedem abban, hogy lesz 128-256GB-os a TRIM funkciót tudó és olyan vezérlővel rendelkező jószág ami az írás/törlés eddigi gátjait felszabadítja és ha ez háromszor annyiba fog kerülni, mint a hasonló kapacitású HDD, már rohanok megvenni.
canniball: ezt Neked is írtam!

Aktív témák
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.