Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jól van bocsi tudom hogy warez,csak gondoltam tájékoztatlak mindenről hátha épp ez segített volna a hiba megoldásában.....
Nem ismeretlen az ezköz ha az ssd re gondolsz...felismeri már a bios is fel is ismerte csak egyszer nem és a Hard disk sentinel is az ssd saját illesztőprogramja nem ismeri fel hogy egyáltalán lenne a gépben ssd ezért nem is engedi sem a frim-et frissíteni sem pedig bármit tenni az ssd vel mivel úgy látja nincs benne de a bios látja csak nem akar róla valami oknál fogva bebootolni csak ha minden egyes alkalommal megnyomom bootolás közben hogy az ssd ről bootoljon be de van hogy ha megnyomom akkor se bootol be akkor kikapcs újraindít és akkor kijön hogy "hibát észleltem a windows nem indítható el a probléma valószínűleg egy újonnan telepített hardware ben vagy szoftverben keresendő mit kíván tenni?"
Windows javítása (ajánlott) ha erre nyomok nem talál semmit vagy normál módú indítás.Ha erre nyomok álltalában bebootol de van mikor így se.....
Érted?
Szóval azt mondod hogy ha fogom és újrahúzom akkor semmilyen chipset se települ és amit ma feltettem az is törlődik?De akkor mit tegyek fel az alaplaphoz kapott gyári cd-t ami kb 2009 es vagy mit ha ne az nvidiát?
Amúgy most néztem és a hard disk sentinel már 99% ot ad a kondícióra de mitől fogalmam nincs
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest