- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
válasz
proly01 #34845 üzenetére
Ezt mondom, különös tekintettel arra a részre, hogy semmilyen chipset driver-t ne telepíts fel Nem érdekes, ha az eszközkezelőben elsőre lesznek ismeretlen eszközök (pl LAN, Audio stb), az a lényeg, hogy a tiszta telepítést követően nem szabad előjönni a jelenségnek. (Ezt az NVidia chipset drivert teljesen el kell felejteni, egészében nem kell elepíteni, ha kell belőle valami, akkor meg korábban leírtam, hogyan lehet kiszedni belőle)
-
válasz
proly01 #34837 üzenetére
"Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset..."
tehát ha jól értem, akkor egy régebbi NVidia chipset lett először telepítve. Ha jól értem, akkor itt vége is a történetnek, mert nem szabad feltelepíteni (se régi, se új) NVidia chipset-et, mert hírhedten xar-ok... Ha ez a szitu akkor újratelepítés.
Feltételezem azért pakoltad fel, mert az eszközkezelőben voltak ismeretlen eszközök. na a chipset driverek egy része (és ez az NVidia is ilyen szokott lenni) önkicsomagolós telepítő, ami azt jelenti, hogy simán ki lehet csomagolni, mintha egy winrar vagy zip stb fájl lenne, anélkül, hogy futtatnád a telepítést. Ha esetleg nem, akkor meg indítsd el és akkor kicsomagolja magát valahova vagy akár meg is adható, hogy hova csomagolja ki magát. Ha ez megtörtént, akkor meg kell szakítani a telepítést és az eszközkezelőben manuálisan beadagolni az adott ismeretlen eszköz driver-ét (hisz már tudod, hogy hova csomagolta ki magát, csak be kell tallózni azt a mappát pl)
Így valóban csak azon driverek települnek, amik az ismeretlen eszközhöz kellenek."rátettem a daz féle loadert..."
Na az ilyet meg hanyagoljuk, mert ez warez téma és az PH!-n nem megengedett (arról nem is beszélve, hogy az ilyen xarok is kinyírhatják az OS-t...)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged