- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok a napokban vettem egy samsung 830 ssd-t 64Gb-osat.
Egy rendszergazda kollégám beállította a szokásos dolgokat.Lenne egy pár kérdésem: A"hdd-ről "B" hdd-re kibontok egy filmet, de a SSD-n levő totalcommanderből,
vagy ha neten nézem a youtobe-on videót, vagy más oldalon az írásnak számít?Egy szokásos netezés alatt soknak számít napi 5Gb írás? Tegnap nekem annyi jött össze.
A firefox cashe át van téve egy hdd-re.Utorrentet használok s érdekelne írásnak számít-e, ha hdd-ről seedelnek tőlem, de az ssd a rendszerlemezem.
Vki el tudná mondani szájbarágósan, hogy utorrent-em van, s hogyan kell beállítani az olvasási cache méretét és egyúttal kikapcsolni a windows saját cachelését, h visszaosztáskor valóban a memóriát használja a utorrent. Ezt olvastam itt fent a hardveraprón.Amúgy ssd life pro próbaverziója van fent a gépen az jól, pontosan méri, h mennyi az írásom naponta? Esteleg van egy olyan verzió is, amit nem kell folyamatosan újratelepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest