- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok a napokban vettem egy samsung 830 ssd-t 64Gb-osat.
Egy rendszergazda kollégám beállította a szokásos dolgokat.Lenne egy pár kérdésem: A"hdd-ről "B" hdd-re kibontok egy filmet, de a SSD-n levő totalcommanderből,
vagy ha neten nézem a youtobe-on videót, vagy más oldalon az írásnak számít?Egy szokásos netezés alatt soknak számít napi 5Gb írás? Tegnap nekem annyi jött össze.
A firefox cashe át van téve egy hdd-re.Utorrentet használok s érdekelne írásnak számít-e, ha hdd-ről seedelnek tőlem, de az ssd a rendszerlemezem.
Vki el tudná mondani szájbarágósan, hogy utorrent-em van, s hogyan kell beállítani az olvasási cache méretét és egyúttal kikapcsolni a windows saját cachelését, h visszaosztáskor valóban a memóriát használja a utorrent. Ezt olvastam itt fent a hardveraprón.Amúgy ssd life pro próbaverziója van fent a gépen az jól, pontosan méri, h mennyi az írásom naponta? Esteleg van egy olyan verzió is, amit nem kell folyamatosan újratelepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest