- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy hordozható gépekbe legtöbben a 128G kapacítású eszközöket keresnek (aki dolgozik vele, az is tud bőven egyébb cuccot tartani rajta) illetve elég ritka az olyan kütyü (de sajnos van) ahova nem, vagy csak Mekk Elek módszerrel lehet berakni egy 7mm-es SSD-t...
(Nekem már volt szerencsém olyan kütyühöz, amibe "gumikalapáccsal csépeltem" bele a mountig spacer-t (Samu tetejére ment)
(Egy nagyon hülye egy régebbi Fujitsu Amilo-hoz vette a Samu 830-at (lapos amúgy SATA2-es, szóval csak ezért is felesleges volt a SATA3-as ssd) és annak az oldalából lehet kihúzni az adattároló eszközt. Mivel semmilyen csavar nem fogta, ezért a rés igen szűkre volt méretezve, a HDD-t is megértem "kitépni" belőle. SSD-t ugyanígy megértem belenyomni és mivel a hülyegyerek erősködött, hogy a Samu teteje meg rés között tátongott egy nagyobb hézag, ezért ragaszkodott hozzá, hogy oda, a Samu tetejére tegyem be a mounting spacer-t. Na akkor ragadtam meg a gumikalapácsot.)
Aktív témák
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest