Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen ssd felelne meg a következő feltételeknek:
- most van egy 7 éves abit is7 alaplapom (ICH5 és SATA I; op.rsz. XP) = működjön ebben a konfigban is, míg meg nem lesz az új, ami terveim szerint egy i5+Z68 lenne.Méretre 120-128GB körülit gondoltam, szerintem az elég lenne C:-nek.
Az XP és a SATA I miatt nem tudom mi lenne jó. Ha kell, akkor teszek fel W7-et, de attól még a SATA I gond lehet (vagy nem?)
Egy ilyen menne például a jelen konfigban?
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB (AGT3-25SAT3-120G)Az intel X25-ről még rémlik, hogy az nem csinált magának trimet, hanem külön szoftver takarított rajta, meg kellett a neki hozzá az ICH10(?).
Szóval a jelenlegi konfig miatt gondolom olyan lenne jó, ami magának megcsinálja belül ezt a dolgot (a Kingston V100 talán ilyen!?), hogy az új konfig beszerzéséig is lehessen használni.
Előre is köszönöm az ötleteket!
G
Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest