Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz Balage76 #29780 üzenetére

Nem, nem keverlek, csak az első bekezdés után a többi az csak úgy jött, bár belátom, külön hsz-ba kellett volna tennem. :R

Alapvetően a teljes hsz-oddal egyetértek, eddig sem, és ezután sem kérdőjelezem meg a tapasztalataidat, ha így lenne, akkor azt megírnám, ebben biztos lehetsz. ;]
    Az egyetlen dolog, amivel (nem is, hogy nem értek egyet) csak magyarázatra szorul az ez:
    "A Te hozzászólásaid 90%-ban azoknak szólnak akik már megvették a terméket és 10%-ban azoknak akik még vásárlás előtt állnak. "

Az a 10% sokkal fontosabb, mint az, hogy hogy kell optimalizálni egy ssd-t. Jelenleg/egy korszerű egy ssd ugyanúgy használható, mint egy HDD, semmilyen állítgatásra nem szorul, nem hogy olyanokra, amit 3-4 éves cikkek taglalnak. A legtöbb felhasználónak ez miatt vannak/lesznek negatív tapasztalatai bizonyos gyártók, bizonyos termékeivel. Szvsz eddig is teljesen korrekten tudtuk az érveket/ellenérveket ütköztetni bizonyos témákban és nem hinném, hogy ez megváltozna. A valós tapasztalaton/gyakorlaton stb alapuló "viták", azok csak pozitív eredményt hoznak, az meg jó.

kerekfej #29750
    Először is kösz a reakciót. ;) Am nézd el nekem, ha nem írok túl sokat, jövőre visszatérünk rá.
    Akkor majd megírom, hogy "xy cikk azt írta" meg a "hol olvastad" jellegű kérdések rám miért nem vonatkoznak. Viszont ha nem írsz egy ilyen választ, akkor nem is állok neki bizonyos tesztnek, és akkor nem vettem volna észre azt a furcsa viselkedést a Samu 470-nél, amit most produkál pluszban. Ez egyébként még jobban megerősíti, hogy TRIM nélkül ne használja senki, a TRIM-et nem támogató OS-ek alá van jobb választás. (Jövőre ígérem, képekkel és részletesebb magyarázattal fogok szolgálni, de ma nem)

DeadMeat #29766
    De gondolom nem ezt a Intel 6-os C200-as driver-t használod... ;]

h1ght3chzor# 29794
    Nekem ennél 4x több anyag van fent a 64G-s SSD-n és 53,6G-ból 20,8 szabad. Az, amit felsoroltál, az még egy 16G-s SSD-re is simán felmegy és még bőven lesz szabad hely is ;] (persze kötelezően ki van helyezve a VM és le van tiltva a Hibernálás)

No, ha ma már nem találkoznánk, akkor mindenkinek BUÉK!

Aktív témák