- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
Aktív témák
-
Elar
senior tag
Sziasztok ismét
Hát folyik a szenvedésem az SSDvel

Most ott tartok, hogy mintha nem fagyna a win7, amikor indítok.
Viszont nagyon sokáig időzik a "Windows betöltése" ablaknál. Tehát valami nem stimmel,Az optimailzásiós lépéseket már megtettem.
Igazából a hiba valahol valamelyik driverben lehet szerintem. De fogalmam sincs mi lehet a gebasz.
Asrock P61M U3S3 alaplap.
Achira átllítva a Sata2 és Sata3 port.
SSD Sata2-re téve
A Sata2 portokon van még 2db sata2 vinyó, amiket az elöző gépben IDEben használtam. Ezek egymás fölött vannak egy táp ágon. 400W-os Hexa a tápFelteszem az Intel chipsetet (nem is a legújabat, hanem ami van az Asrock oldalán), Asmedia USB3 vezérlőt. Vmi Intel Storage cuccot már nem.
Mit hagytam ki? Olvastam itt, hogy úgy kellene feltenni a Win7-et, hogy közben lehúzom a két másik vinyót? Számítana?
Bios friss.
Esetleg kevés lenne táp ide?
Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest