- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Aktív témák
-
Elar
senior tag
Sziasztok ismét
Hát folyik a szenvedésem az SSDvel

Most ott tartok, hogy mintha nem fagyna a win7, amikor indítok.
Viszont nagyon sokáig időzik a "Windows betöltése" ablaknál. Tehát valami nem stimmel,Az optimailzásiós lépéseket már megtettem.
Igazából a hiba valahol valamelyik driverben lehet szerintem. De fogalmam sincs mi lehet a gebasz.
Asrock P61M U3S3 alaplap.
Achira átllítva a Sata2 és Sata3 port.
SSD Sata2-re téve
A Sata2 portokon van még 2db sata2 vinyó, amiket az elöző gépben IDEben használtam. Ezek egymás fölött vannak egy táp ágon. 400W-os Hexa a tápFelteszem az Intel chipsetet (nem is a legújabat, hanem ami van az Asrock oldalán), Asmedia USB3 vezérlőt. Vmi Intel Storage cuccot már nem.
Mit hagytam ki? Olvastam itt, hogy úgy kellene feltenni a Win7-et, hogy közben lehúzom a két másik vinyót? Számítana?
Bios friss.
Esetleg kevés lenne táp ide?
Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs