Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
Lenne egy érdekes dolog amit szeretnék megosztani itt akik laptop esetén "szenvednek" sata1-el, főleg DV-nek szánom, anno vele társalogtunk erről. Kb 2 hónapja vettem egy 1.8"-os 120gb-os Samsung ssd-t és szomorúan tapasztaltam, hogy a laptomom csak sata1-et támogat annak ellenére, hogy GS45-ös chip van rajta amelyik bizony támogatja sata2-öt is. Volt pár levélváltásom Acer-el de sajnos eredménytelenül, szerintük ez a chip támogatja sata2 módot. Arra a kérdésemre, hogy ez az Acer hivatalos álláspontja vagy csak szerintük van így nem kaptam választ
. Átrágtam egy rakás külföldi fórumot ahol az én gépem típusával foglalkoztak de megoldás nem született a sata2 módra. Kiváncsiságból felraktam rá egy Linux-ot is de túl profi nem vagyok benne ezért csak olvasás tesztet tudtam futtatni amely meglepetésemre sata2-es eredményt hozott a windows sata1-es eredményével ellentétben. Nagyából beletörődtem dologba, ez van. Közbe arra gondoltam, hogy veszek egy olyan házat amelyikkel 2.5-es hdd-t bele lehet tenni dvd író helyére. Kicsit sokat kellett rá várnom de a héten megjött. Mindjárt bele is dobtam egy ssd-t és már kitalálható lehet milyen eredményt kaptam
hdd kontra dvd . Bizony ott virít a sata2 mód dvd-nél. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni a dologhoz de az tény, hogy a gyártók szívatnak mindeket rendesen 
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bundle topik
- Milyen Blu-ray írót?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung 980 500GB
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Átrágtam egy rakás külföldi fórumot ahol az én gépem típusával foglalkoztak de megoldás nem született a sata2 módra. Kiváncsiságból felraktam rá egy Linux-ot is de túl profi nem vagyok benne ezért csak olvasás tesztet tudtam futtatni amely meglepetésemre sata2-es eredményt hozott a windows sata1-es eredményével ellentétben. Nagyából beletörődtem dologba, ez van. Közbe arra gondoltam, hogy veszek egy olyan