- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
-
Simi121
aktív tag
Lenne egy érdekes dolog amit szeretnék megosztani itt akik laptop esetén "szenvednek" sata1-el, főleg DV-nek szánom, anno vele társalogtunk erről. Kb 2 hónapja vettem egy 1.8"-os 120gb-os Samsung ssd-t és szomorúan tapasztaltam, hogy a laptomom csak sata1-et támogat annak ellenére, hogy GS45-ös chip van rajta amelyik bizony támogatja sata2-öt is. Volt pár levélváltásom Acer-el de sajnos eredménytelenül, szerintük ez a chip támogatja sata2 módot. Arra a kérdésemre, hogy ez az Acer hivatalos álláspontja vagy csak szerintük van így nem kaptam választ
. Átrágtam egy rakás külföldi fórumot ahol az én gépem típusával foglalkoztak de megoldás nem született a sata2 módra. Kiváncsiságból felraktam rá egy Linux-ot is de túl profi nem vagyok benne ezért csak olvasás tesztet tudtam futtatni amely meglepetésemre sata2-es eredményt hozott a windows sata1-es eredményével ellentétben. Nagyából beletörődtem dologba, ez van. Közbe arra gondoltam, hogy veszek egy olyan házat amelyikkel 2.5-es hdd-t bele lehet tenni dvd író helyére. Kicsit sokat kellett rá várnom de a héten megjött. Mindjárt bele is dobtam egy ssd-t és már kitalálható lehet milyen eredményt kaptam
hdd kontra dvd . Bizony ott virít a sata2 mód dvd-nél. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni a dologhoz de az tény, hogy a gyártók szívatnak mindeket rendesen
-
Simi121
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16020 üzenetére
Nekem is hasomló ssd-m van
MMCRE28G8MXP-0VBD1 VBM19C1Q firmware , pontosan ilyen típus
Ennyit tud és támogatja TRIM-et megfelelő firmware-el. Sajnos laptomom erősen válogatott a microsata átalakítók között de végül összeállt -
Simi121
aktív tag
Szia!
Lenne egy kérdésem hátha valaki találkozott már hasonlóval. Adott egy Samsung 128gb-os P800-as SSD. Ez az SSD egy Acer 4810tz notiba Intel GS45 chip-el 130mb körül olvas AHCI módba, 190mb-ot IDE módba (de ugye ez felejtős SSD esetén). Egy Atom-os asztali gépbe AHCI módba pedig 220mb-ot. Nem tudom mi lehet az oka, hogy a notiba miért csak ennyi? A noti támogatja a SataII-t de lehet mégse abba megy? Én erre tudok gondolni. Próbáltam 32 és 64 bit-es windows7-el is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest