Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
webappon rá lehet keresni, csak nincs belőle a piacon épp
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát én nem vonom kétségbe, mindenkinek más a játékstílusa

Nálam 442-ben POTM Felix és IF Yedder jobban teljesített csatárban, mint Mbappe.
Nálam is nagy dilemma, hogy upgradeljem-e az IF lapot a headlinersre, de azért 1 millió zseton kicsit túlzás, főleg a Monaco-ban mutatott mostani formája alapján nem biztos, hogy egyhamar fejlődni fog. -
Raunchy
tag
Sziasztok.
Ez a freeze Casemiro kap már valaha is price range emelést? Nincs a piacon már jó régóta 😁 -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ahogy nézem futbinen az országok mezeit nem hozza egyébként. Érdemes azokat megnézni. Boras mi eredetileg? Szlovén vagy Horvát?

De a legegyszerűbb megkérdezni youtubeon a videó alatt

#8490elod22
Volt IF Yedderem még a játék elején. Nem rossz de Bappe más szint
A sebessége kevés ami miatt sok olyan helyzetre nem ér oda amire Bappe igen. -
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
IF Yeddert már lassan két hónapja használom és igaz, hogy loan Mbappet csak kb. tíz meccs erejéig próbáltam, plusz a barátságos meccsek alatt, de nekem csatárban sokkal jobban fekszik Yedder. Egyszerűen annyira túl van húzva az a lap, hogy sokkal jobban teljesít, mint ami a kártyájára van írva, 2-es feletti gólátlaga van plusz még a rengeteg gólpassz amit kioszt.

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Boras videóból.
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Akkor még marad mbappe, lehet mostmár megvárom a toty lapokat.
Amúgy mbappé iszonyat megosztó. A legszarabb helyzeteket belövi, de ha csak a kapus van vele szembe akkor kapusba, mellé kapufa. Még marquinos is el tudja tekerni a kapus mellett 60-as shottal, mbappé meg kapust telibe lövi rendszeresen. -
Gaborz1
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam messze ő a húzóember. Azzal valóban egyetértek, hogy fizikailag nincs a toppon, de szépen lehet vele lövöldözni, akár jobbal is.
Szabadrúgásoknál is életveszélyes, köszönheztően a Power Freekick trait-jének. Eddig kb 8 szabadból 5 a kapuban landolt és mellé/fölé sose durrantott. -
gjoe
addikt
-
Tigibeeb
tag
Tudnátok segiteni, 4-1-2-1-2(2) ben és 4-2-3-1 ben kinek hol kéne lennie?
-
v-man
őstag
[link]
Egy tippsor, kik kaphatnak idén téli frissítést.
Szoboszlai, Llorente pl -
Digestive
veterán
Srácok akinek megvan és tetszik neki az kövezzen meg, de ez a baby Puskás egy kutyaszar.
Nem elég gyors még hunterrel sem, világtalan a WF és olyan gyenge fizikálisan, hogy a legkisebb védő is ketté töri. -
dvtkfan
senior tag
Valaki kirakta Robben lapját? Nagyon használhatatlan a 2☆-os gyengébbik lába miatt? Csak mert valamelyik nap jött ellenem, de olyan finesze volt, hogy csak lestem...
Illetve Dumfries rulebreakers lapja, hogy hogy nincs a piacon? Nekem pont lapul egy a klubban...igaz untrade...
-
marcess
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Jól érzed, az angol a szívás, gyakorlatilag ha nincs meg a loan sterlingem, meg untrade Rashi még most is ott lennék reggel óta. Jól gondolom ugye, hogyha nincs first owner kék lapos francia, vagy first owner silver francia csapatra valóm akkor 18 sb meccs alá nem tudom szorítani ezt a részét (kék lapos, silver francia, first owner liga nos)
-
toxicjew
addikt
Kellemes meglepetés eddig a One Nation, 30 perc alatt sikerült lezavarni a brazil küldetést
Mindig kiléptek, ha gólt lőttem. Az angolt meg se próbálom egyelőre, gyakorlatilag nincs egy squadra való angolom
-
madzag cf
újonc
válasz
Tubi1976
üzenetére
Szerintem is mindenhol van ilyen, ezeket engedd el fejben, ilyenkor játssz a legnagyobb lelki nyugalommal
Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tubi1976
üzenetére
Mármint mivel mit csinálunk?
Amit leirtál azt a legkönnyebb játszani mert nem kell hozzá kifejezetten ügyesnek lenni. Vannak ilyenek div1-2-ben is.
Pont ma beszéltem erről egy haverommal, hogy nem értem 1-2 embernek honnan van 6-7 milliós kerete mikor a játéka annyiból áll, hogy van 2 csatára és velük próbál háromszögezni meg egyérintőzni. Ez a taktika kb. 10 percig működik mert onnantól kezdve mindenki tudja mi fog következni. Más kérdés, hogy ha akarja a játék úgyis átfog menni a védőd lábán aztán IF CR meg nyilván nem hagyja ki akkor sem ha 3 kapusod húzod oda.

-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy jó játékos de másfél év után látom azért a fejlődést.Most már stabil div.6 ban vagyok, de az online játék egyre inkább kezd nem érdekelni.Ha kikapok valakitől mert jobb, vagy elrontok valamit nem izgat fel, de ez egy kaptafás angol rúgd előre passzold be oldalról, állandóan játékot megállító, ha vezet ha nem, középkezdéses ügyeskedő, úgy felrúg hogy még mindig repülsz majmokat úgy ütném verném szívlapáttal 8 órában......az lenne a kérdésem hogy ezek magasabb osztályban is vannak, vagy csak a nemtudásomnak köszönhetem őket, mert így semmi kedvem lassan az online részhez, vagy Ti mit csináltok velük?Sajnos 8akat nem gurítok nekik de 3-ból 2 általában megvan aztán ki is lépek mert elég ebből.
-
madzag cf
újonc
Köszönöm a tippeket srácok
gjoe: Kane-t tuti imádnám, ha lenne rá cash, nagyon szerettem vele játszani, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot és megerősítettétek, hogy alapból lassú, viszont az az extra, gyors lapja nagyon kemény lehet.
Nandinagy: az alap Bruno KdB cseréje, amúgy tényleg mindig jó, de a többin is elgondolkodom, mert egyszer már segítettél, akkor is igazad lett
Aguinaga: Suker nálam zseniális, de ez lehet, hogy szubjektív, mert hatalmas kedvencem volt aktív játékos korában, aztán így máshogy néz rá az ember. A legtalálóbb az, hogy 10/7-szer hihetetlen gólokat rúg, erős, gyors, pontos, de a maradék 3 alkalommal a kihagyhatatlant is kihagyja. Nálam nagyon termel, őrület gólátlaga van. Pedig leginkább csak a 4+ WF, ballábas csatárokat keresve futottam bele, igaz, a nosztalgiafaktor miatt többet szántam rá, mint egy sima, hasonló játékos ára, de nálam tényleg nagy game changer. Most amúgy Rijkaard is, nagy Milan fan voltam még az idejében, azért startoltam rá, de hatalmas a pályán is, úgyhogy nem bántam meg. -
Mrguba
őstag
Na ez a STONES pont jokor jott majdnem lejartak a recoveryben a jatekosok

Kijott klubbol majd meglatjuk VIDICNEL vagy J.GOmeznel jobb e?
-
Aguinaga
őstag
-
Nandinagy
addikt
válasz
madzag cf
üzenetére
Ez attól is függ, hogy te kit érzel esetleg gyengének. Sterlingel nincs akkora baj egyébként azon kivül, hogy miatta nincs Mane 10 chemen.
Inkább a kdb,suker,vvd hármast bontanám meg.KDB helyett lehetne valamelyik Bruno Fernandes mondjuk. Szerintem ő jobb cm lap mint KDB.
VVD-Hierro párosból mindkettő lassabb védő szóval oda is lehetne valami gyorsabb játékost venni, hogy kiegészítsék egymást Hierroval.
Suker meg lehet, hogy jó csatár de 420k-t nem hiszem, hogy érne. Helyette már egy Zaha is jobb lehetne.Ha Douglas Costa megvan akkor őt mondjuk mindenképp beépíteném mert iszonyat jó lap.
Mondjuk Alphonso Davies+Klostermannal a bal oldalon. -
madzag cf
újonc
Hétvégén megcsináltam Rijkaardhoz a swapokat, mostanra már gyakorlatilag hányok a fifától és nagyon unom. Kereskedni se kedvem, se energiám, de szerencsére volt vagy 2-3 közepesen jó (1-200 ezerért eladható) nyitásom ősztől, így a csapat már majdnem kész. Sokat segítettetek abban, hogy fejlesszem a gárdát, most így néz ki.

Az edző miatt mindenki 10-es, csak szegény Mané 7 chem.
Merre menjek tovább? (Serlinget mindenki szidja, de nekem nagyon bejön a stílusomhoz. Hierro szintén, nálam ezerszer stabilabb, mint VVD.)
Egyedül Sterlingből vennék egy UCL Final vagy milyen kártyát, más nagyon jól szolgál. Ha szopat a játék, úgyis kb mindegy, kik vannak a csapatodban.
Szóval LM-be nézzek inkább valakit vagy Mane vissza a csatársorból és helyette valaki?
Bármi egyéb javaslat?Ps4-en tolom, kezdőből Suker, KdB, Salah, Van Dijk, Sterling eladható, meg a pad kb. fele. Nincs csak vagy 150 ezer coinom, de kb ugyanannyit mellé tudnék eladásokból adogatni a klubból. Alapból csak DR-t meg weekend ligát játszom, de néha még az is sok. Értelmesebb sbc-ket, amire azt mondjátok, tipikusan a klubból megcsinálom.
WL gold 1-3 között liftezek, DR 3-5 között, de sallangmentes játékra kényszerít rá ez a foshalmaz, cselezni már nem is nagyon merek
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... 
Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg nem tudom, mi legyen a csapattal.
-
Sasa22
tag
Na ma kinyilt nàlam is egy base or mid ikon pakk..
Az első 2 ikon packbol egy scholes ès egy gerrard esett, ugyhogy nem is vàrtam semmit ettől a 3.tol sem.
Most esett egy base Garrincha, ugy tűnik 3 a magyar igazsàg
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
nekem is fizikai fájdalom már a gép ellen játszani. SB-kel kezdtem én is, sokáig a gép ellen gyakoroltam, jól is jöttek a pakkok a végén. A saját csapatommal csak-csak eljátszok még most is, de ezekkel az icon swapes objectekkel már nagyon tele van a tököm. És még hátravan a silver-portugál kombó

Rohadt idegesítően játszik amúgy a gép tényleg... -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam Kb 25 meccs és bőven megvan az elite1.
Most 12 meccs 26000 pontnál vagyok.
Minden hetet úgy kezdek hogy megprobalom a top 200at. De mindig megszivat a gép valamivel aztán hagyom a francba.
Most is kezdtem a 91es featured ellen legendaryn teszt. Nyertem. Következő 86os megszivatott.
Ennyi. Xanax be aztán pihi. -
Nandinagy
addikt
Ja hát nekem azt offline fifához már nincsen gyomrom
Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.Az idei sb is egy kalap szar lett. Tavaly még játszottam minden héten mert legendaryn 10-15 meccsel sima elite3 voltam de idénre a nehézség változás miatt nem fogok 30 meccset letolni world classan egy elite3-ért. Ráadásul rohadt idegesitően játszik a gép. Akkor már inkább szenvedek online az ilyenek ellen
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én sokat draftozok, de offline
Worldclasson, ha nem kapsz gólt, és meccsenként meglövöd az 5 gólt akkor ad egy 24-es jumbot, és egy 26-os jumbot.
Általában az egyikben van egy board player aki fedezi a belépő árát, a többi nettó haszon.
Ezek miatt van tele a klubb, de innen esett már salah is
Cam-cm módosító 5000, abból találtam 15-öt ma a klubba.
Ronaldot többször használtam draftban és nekem nagyon bejön az én játékstílusomhoz.
Valahogy be kellene illesztenem mbappe mellé, meg még hiányzik 500k coin hozzá
Bár aouar meglepően jó mbappéval párban elől. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt tudom, hogy minden mutatom zöldben van, mint egy jó tőzsdei napon - szárnyal a piac, a boldogan eladott multheti Alabáim 440 helyett már 472ért is mehetnének, pedig volt olyan amikor 1 egész oldal volt belőle a piacon BIN 380kért . 110es Insignéből is elvitték a 130ra kirakottjaimat reggelre.
Prime Eusebio viszont befigyelt 7 milla alá, ha érdekel, akkor most jó vétel lehet

És már csak 59 meccs kell hogy az összes silver sensation meglegyen, de közben a squad battles 200as ultimate csomag is meglett.
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ja,hogy te ilyen lapokat kaptál
IF Zaha volt az egyetlen értékelhető támadóm elől. Középpályám meg konkrétan valami 76os argentin+lo celso+matic volt. Egyedül a védelmem volt jó IF Walker+Theo Hernández miatt. Ja meg volt egy CR a padon de ha ennyi alapján kellene nyilatkoznom róla akkor biztos nem kellene Ronaldo
Bár már hozzászoktam mert életembe eddig egyszer kaptam értelmes csapatot, akkor rögtön az első meccsem dnf lett
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
3 gyozelemert egy rakas szar, tegnap tapasztaltam. 2-1re buktam a dontot, jott egy premium gold players meg egy gold players pack. Legalabb kiprobaltam egyket jobb lapot. Freeze dembele fasza, de passzolni nem tud, bruno elso if lapja cheat, bele se gondolok milyen lehet a tobbi, mbappe itt is isten, messi nagyon jo, nem ertem miert annyira olcso, if saint maximin nem rossz, de annyit nem ér, salah meglepoen OP 7 chemen is, rulebreaker pogba szintén isten
-
Nandinagy
addikt
Annyira örülök, hogy a játék elején nem vettem pontot draftozni. Ez a játékmód sem ér egy darab s***t sem.
25 méterről ráemeli a vak német a kapumra a labdát, erre a kapusom háttal áll a labdának azt bepattog mellette. Hozzá se nyúltam...
4 chemes Salah fut a 10 chemes IF Walkeremmel versenyt. Nyilván előrébb vagyok nyomok 1 ball rollt amitől Walker összeesik azt Salah továbbmegy a labdával.Azt meg hagyjuk is, hogy 3 győzelemért mi jár online...
-
Kristof_94
nagyúr
TOTY-ra készültök valami befektetéssel? Esetleg a rare goldok megérnek egy próbát?
-
gjoe
addikt
Én ma szemeteltem a klubot de már unom. Eladtam az értékesebb nem használt playerek egy részét + egy valag consum cuccot (200k lett az apróságokból, és még ennyi tuti van)
Club: player 1150db nagy része trade Consum cuccok 1500db
A rare Contractot állandóan listázom alig fogy és még így is 250db van.
Másnál is így halmozódik a sok szar? -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd vissza recoverized...
En is erre avrok.
VAn egy LAPORTE...J.Henderson..meg 3 db 84 v 85 os a recoveryben....csk ugye 5ot lehet visszatenni -
Kristof_94
nagyúr
Na, a mai fifa 3 derankoló meccs volt a DIV3-ból a DIV4-be. Ez elég is lesz péntekig...

Van egy duplicate untrade Harry Kane a transzfer listámon, szóval csomagot sem tudok nyitni, de quick sellezni meg luxus lenne. Remélem jön valami normális sbc, amibe mehet. -
toxicjew
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Jól teszed, gyakorolsz is és lesz belőle reward. Sbn keresztül is be fog sorolni vmelyik divízióba, azon ne lepődj meg. Igaz nem tudom, hogy mi alapján rak be, de ha nagyon kezdő vagy akkor remélhetőleg alacsonyabb osztályba kerülsz. De végül úgyis oda jutsz ahova tartozol, csak hát nem mind1, hogy honnan indít a játék
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni. -
Nandinagy
addikt
-
Andris837
senior tag
Csatlakoztam a brigádhoz, megvettem a legfrissebb fifát.
Van esetleg PH-s csoport, ahol össze vannak szedve a PH-s játékosok?
Illetve "kezdő" játékosként van e arra lehetőségem, hogy nagyjából hasonló erősségűekkel tudjak játszani, vagy ez full random? Játszottam 1-2 online futot a kis kezdő csapatommal és hát nem volt valami fantasztikus élmény Mbappe ellen játszani a kis 70-es védőkkel..
Most offline csinálom a Squad Battles-t, ott van sikerélmény, meg jön némi bevétel is.. Német csapatot terveztem összerakni. Remélem sikerül.
-
Nandinagy
addikt
Megérte kiszenvedni a base icon packot pedig párszor úgy voltam vele, hogy hagyom
Főleg miután 120 perc alatt 3 sb-t lepörgettem és kidobott a játék de nem számolta.
Végül baby Essien jött akit meg mindig kiakartam próbálni szóval pont befér a csapatba az öreg
-
|AP|
veterán
van arra bármi reális magyarázat, hogy miért csak egyszer lehet megváltoztatni a klub nevét? (azon kívül, hogy az EA sportsnak Degeczen van a székhelye?)
-
Aguinaga
őstag
Megcsináltam a 86+ sbc-t, sajat klub +30k ráköltéssel.. Egy Navas bírt jönni belőle.
Heti SB a swapnak köszönhetően g1, a legjobb egy 82-es Promes.Remélem idén egyszer se áll fel annak, aki eldöntötte ezt a pack weight csökkentést .
-
Sasa22
tag
A lènyeg:
Bàrmilyen nehèzsègen működik. Megszerzed a vezetèst, utàna labdàt szerzel a fèlpàlyàn ( minèl tàvolabb van az ellenfèl a kapudtol annàl jobb) visszapasszolsz a kapushoz, vele meg egyből pöccintesz egy hàromszöget ès a szögletzàszló/alapvonal felè pöckölöd a labdàt, utàna lerakod a kontrollert ès le is tudtàl egy fèlidőt, mert ha jol csinàltad nem tàmad meg az ellenfèl jàtèkosa. Ezt megismètled a 2. Fèlidőben mèg egyszer ès annyi,lehet közben nèzni a Narcos-t
Amúgy èn àtàllítottam a throug ballst manualra, igy könyebben tudod üres területre pöckölni a labdàt, nem fogja az rb/lb-nek lepasszolni. -
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem SIF Carrasco jött a FUT upgradeből, de nagyon nem jött be nekem, kapott 30 meccset a hètvègen a WLben igaz 7es chemen, de ment is utàna a padra, objectives rodrygo jobb nàla.
Amúgy tisztàban van mindenki az új SB glitchel, vagy rèszletezzem?
Èn most is "jàtszom" a swap lapokèrt miközben ezt hozzàszólàst írom..
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam egy SB milestone csomagot (50k), plusz a maradék 2 tokenért kiváltottam a 2db 125k csomagot.
Az 50k-ban volt egy SIF Carrasco, Müller és Kane. Ezzel szemben a 2db 125k-ban a legjobb egy kék Thiago volt. Jók az arányok!
Carrasco amúgy jó, de csak csereként lehetne. -
akooos
veterán
Vótmá?

Kíváncsi leszek erre
-
dkaro
őstag
Mai SB gyöngyszem
https://youtu.be/Rjk9X0lRjPU
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem értem az ilyen idegesítően játszó meg a végén labdatartó, meg sorolhatnám, milyen embereket, de magamban ilyenkor mindig azt mondom, valószínűleg nem teljesen normális az ellen, legyen az a legnagyobb boldogsága. Ez eredménytől függetlenül nyugtat
Bármi egyéb javaslat?
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... 

Spanomnak Nakata, nekem Moore jött belőle