- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Jól teszed, gyakorolsz is és lesz belőle reward. Sbn keresztül is be fog sorolni vmelyik divízióba, azon ne lepődj meg. Igaz nem tudom, hogy mi alapján rak be, de ha nagyon kezdő vagy akkor remélhetőleg alacsonyabb osztályba kerülsz. De végül úgyis oda jutsz ahova tartozol, csak hát nem mind1, hogy honnan indít a játék
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.