Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
Izéjose
tag
Pontosan ez a szegény ember CR7-et 😂😂 valami fasza chem style rá és szálguldozhat a széleken
-
Töröltem a régi FUT csapatom, kreáltam újat. Nem tudok csapatnevet változtatni, illetve a korábban megcsinált Objectivek is jelölve vannak késznek. Ez bug, vagy így jártam?
-
Izéjose
tag
Emberek még egy ekkora poént ellőni!
87 Roni ilyen statokkal szerintem zseniálisan Fun lap én is elhatároztam hogy a toty után lesz Ronaldo a csapatban nem pont erre gondoltam de az ea ből kiindulva biztos hogy a statokkal ellentétben zseni lesz a pali. 😂😂😂😂 -
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Toxicjew spanja épp most nyitotta ki, IF Neymar és TOTY Robertson, Firminoval, Ziyechel karöltve
Az 5.-re nem emlékszem 
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezzel én erősen vitatkoznék a magam nevében.
A 85+ detto ugyanilyen volt. A napokban kidobott 83+ támadó/védő sbck kivétel nélkül csak 83as lapokat adtak, a 86+ sbc 86ost, stb. Csináltam tegnap óta 70-80 upgradet. Allison mellett volt talán 2-3db 85-86 lap, a többi mind kuka. Ja és nálam az ultimate packok is 84-től indulnak lefele. 
-
LendvaiFeri1
veterán
65 csomag, kb. 2 milla értékben.
Ter Stegen, és IF Pope. A többi 85-84 közötti moslék.
85+
Ki merem jelenteni, hogy nincs nálam szerencsétlenebb játékos itt a fórumon.
-
marcess
senior tag
Gabo most nyitott el 12 100ks packot (24k pont) és nem jött wo! Nem reklám, csak ha valaki gondolkodna költeni rá.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek erre a csapatra 2,3-2,4 millióból érdemes bármit fejleszteni ebben a mocsárban vagy hagyjam a fenébe és inkább PL upgrade?

Mindenki untrade, hála a jó istennek. -
Tibson
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Abszolult nem kotekedesbol.
De.miert gyenge Grealish?
Vagy csak jonak nez ki? -
Izéjose
tag
Úgy hozta a sors hogy van még pénz Brunon kívül is egy komolyabb fejlesztésre van aki kiszedte Cannavarot ?
milyen lehet megéri az árát ? -
toxicjew
addikt
Na elérkezett az idő
10-15 percen belül vszinű kezdetét veszi a gigantikus pack opening. 93+193 pack kerül kinyitásra, előbb spanomé, aztán az enyém. [link] Akit érdekel nézzen be
-
sz_abika
addikt
Na az van h TOTY Ramos ide vagy oda, Gucci azért atmegy rajta egy mesterhármassal

Nagyon tohonya még igy is, hiaba csilivili statok. Megy vissza CBbe, CDMben továbbra sincs jobb
RashfordnalKantenal -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, én ma sok csapatot kiraktam, de a premier ligát nem tudom befejezni. Nincs lap a piacon.
Akinél van viszont wba player azok szinte max áron mennek.
Két csapatot nem tudok befejezni benne és így az ultimate csomagot sem tudom kivenni. -
Kristof_94
nagyúr
Ligás sbc-ket megéri amúgy nyomni? Könnyű visszaforgatni? Nem az upgradere gondolok, hanem a normálra.
-
Nandinagy
addikt
5 skill kell. A bridge mellett lassan már csak a ball roll+scoop turn működik amihez meg kell az 5 skill. Dybala egy valamire jó: zöld link cr-nek. Kizárt dolog, hogy ilyeneket kirakjak
Akkor inkább Riberyt raknám ki csak félek, hogy utána meg nem használnám és 800k-nyi foddert kidobok az ablakon.Játszottam egy TOTY Davies ellen div1-ben. ST volt és 4 gólt lőtt
Brutális a gyerek. Kár, hogy ennyire drága mert szívesen kipróbálnám egyébként. -
Nandinagy
addikt
A pick Neymar miatt megkellett válnom a goldtól(915 meccs után) szóval most van 2.3 millám 2 támadóra meg 1 cbre. Vicces,hogy semmire nem elég most ez az összeg
IF Walker 970k? IF Gomez 650k? CR 1.3? Mbappe 1 milla?
Kezdem azt érezni, hogy hiba volt CR-t eladni 1.2-be mert az életben nem lesz megint annyira olcsó mint volt.
Mane+Rashford meg már nagyon gyenge a kezdőbe sajnos.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ma egész nap az sbc-ket nyomtam. Csináltam vagy 50-et és semmi.
1db 85-ös volt a plafon.
Xbox-ra nem nagyon akarják küldeni a picket. -
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
POTM Brunóra gondolsz? Én kiraktam még a 91es lapját és középpályára tökéletes cm/cdm-be. Nagyon jók a passzai+elég gyors meg jól dribblingel. A védekezés részét neked kell vele de hát azt minden játékosnál neked kell.
Bruno POTM lapjai TOTS időszakig bőven jók lesznek ha csak nem húzol valami 2 millás lapot valami promóból
Nem tudom fog-e fejlődni annyit(szerintem nem), hogy kapjon +ratinget de kitudja. Tavaly pl. Baby Blancot használtam a TOTSig és nála bőven jobb lap. -
Köszi mindkettőtöknek! A hétvégén játszottam tesóm pasijánál és élveztem 😅 igaz, hogy minden alkalommal kikaptam, volt, hogy 15:0 arányban is, de tetszett.
Lehet, hogy inkább dobozos verziót veszek, azt legalább el tudom adni, ha kikészülnek az idegeim. Kicsit nem volt reális, hogy összerakott 90-es értékelésű, max chemistry csapatokkal engem, az 50-60 rating csapattal 😁 -
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
Aki használja írna véleményt a 92 es Bruno-ról hezitálok közte és Cannavaro között de védőre sajnálnék ennyi pénzt+foddert mert a védekezési tudásom nem a játékosaimon múlnak
illetve szerintetek kaphat annyi fejlesztes a felevi frissitesnel Bruno hogy ez a lapja is fejlődjön egyet ? -
Woodslave
félisten
válasz
sz_abika
üzenetére
gondoltam megnézem webappon mi a szitu. örömmel láttam hogy van egy totw pack mert okt 9-én játszottam... Mivel ez a könnyű nevű úriember esett ki a packból tovább agyalok a játék megvásárlásán
Na ezért nem akarom megvenni, mert most így qrva viccesnek találom, de amúgy nem
-
thEndeR
aktív tag
Marquee match up sbcbol jott egy Kroos es Laporte. Nagyjabol 15k ba kerult es ~100k jott belole.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok! Ideje volt már valami korrekt lapnak... Kantét el is adtam 220k-ért.
Nem veszek szerintem senkit, nem érné meg egy TOTY-ra sem áldozni, legalábbis 2,3-2,4 millióból. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Blanc patika, ha olcsóbb lesz hozzám is jön, tavaly őt vettem ki és végéig a csapatba volt

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az elég nagy W, én is szemezek vele.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem endgame lap! Nem semmiert 1,2m az ára!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem mindenki.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugi, én majdnem 200 packból se hiszem, hogy fogok, majd vígasztaljon ez

Szabika: Ramost feltolni kpra? Ezekkel a statokkal simán lehetne b2b vagy visszavontabb is, tudom a wr nem a legideálisabb, meg a 3/3, de őrülten jó statjai vannak. Vagy dobd Varanet (ha gold) azt kész.
-
Kristof_94
nagyúr
Mindenki nyitja itt a TOTY-kat...

-
hulkobb
tag
Sziasztok! Az lehetséges, hogy én még nem kaptam meg a javított picket PS4-en? Más is van még így vele? köszi
-
sz_abika
addikt
Kiraktam Cannavaronak az utolsó high rated SBCjét, már csak a bronze és silver maradt. Aztán folytattam a Bundás farmolást, Bayer Leverkusen SBC.
5 évet vártam erre a liláskékes flarre, de Varane üdvözli

Most viszont untrade Canna-Varane-Ramos trióm lenne hátra, ezzel mi a faxt kezdjek? Egyik sem elég gyors hogy a szélre kitegyem, a másik opció, hogy valami 5-3-2, 3-5-2 variánst nézzek...
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon szánalmas ez az ember. Nem azért, mert milliókat költ a játékra, felőlem csinálja ha jól esik neki. De múltkor belenéztem egy streamjébe, épp szopott egy, az ő csapatának a huszadát érő csapat ellen. A végén nagy nehezen bemakkolta a győzelmet és elkezdett fuck offozni meg fikázni az ellenfelét, hogy mekkora szar. Világviszonylatban Top 10 csapattal játszik de sportszerűség vagy alázat nyoma sincs benne.
-
mcwolf79
veterán
Másnál is baxaxik az EA szerver (Xbox SX)? Most is nagy nehezen nyerek (0-2,2-2,2-4, 5-4 a vége ) , meccs után nézem a gólokat , erre ledob a szerverről. És miután visszacsatlakozok persze úgy érzékeli ez a fos hogy meccs közben léptem ki

Tegnap délután is ezt csinálta, le-ledobàlt. -
evibly
senior tag
Tegnap én is kinyitogattam a kb. 35 pakkot, amiben vagy 6 ultimate, 3 jumbo rare plyers, a swapos nagy pakkok, egy rakás rare mega és egyéb, inkább nagyobb értékű csomag volt, de egy szavam sem lehet, látva a tegnapi termések többségét. TOTY nem jött, de összesen 12 walkout volt, persze a legramatyabbak (Lloris, Hendo vagy kétszer fejenként, Hummels, D. SIlva) és az utolsó, 25× 83+-os csomag kifejezetten bejött
Grat minden TOTY tulajnak, nyomom az upgrade-eket, hátha!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem holnapra kesz vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszi srácok. Nem szamitottam Neymarra megmondom oszinten. Gyorsan kiraktam a 86+t is utana gondolvan , hogy addig kell utni a vasat amig meleg ugye.
87 Sommer-87 Parejo-87 Silva
Parejot beleraktam a 86ba de ugy voltam vele, hogy ekkora aldozat belefer.visszakaptam
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pf csóró nem futja neki Baby Riora aki jobb?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Upsz benéztem, azt hittem ez a mid Rio
-
Woodslave
félisten
vki beszéljen le qrva gyorsan mert még megveszem ezt a xar most akciós ps-en
-
Nandinagy
addikt
Vegre
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 5.-re nem emlékszem
Kár, hogy nem eladható és a La Ligas csapatba nehezen építem majd be, de azért nem panaszkodok