Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy jó játékos de másfél év után látom azért a fejlődést.Most már stabil div.6 ban vagyok, de az online játék egyre inkább kezd nem érdekelni.Ha kikapok valakitől mert jobb, vagy elrontok valamit nem izgat fel, de ez egy kaptafás angol rúgd előre passzold be oldalról, állandóan játékot megállító, ha vezet ha nem, középkezdéses ügyeskedő, úgy felrúg hogy még mindig repülsz majmokat úgy ütném verném szívlapáttal 8 órában......az lenne a kérdésem hogy ezek magasabb osztályban is vannak, vagy csak a nemtudásomnak köszönhetem őket, mert így semmi kedvem lassan az online részhez, vagy Ti mit csináltok velük?Sajnos 8akat nem gurítok nekik de 3-ból 2 általában megvan aztán ki is lépek mert elég ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest