Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
En is eladnam mindenkeppen, de azzal azert nem ertek egyet, hogy egy gold de jong szinten van. Ha betudnam epiteni, siman a csapatban lenne, szerintem elkepeszto a pali, draftban is, havernal is probaltam, az egyik legjobb cm/cdm akit iden probaltam
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Mindenképp add el most. Egyrészt kitudja be lesz-e egyáltalán fejezve a bl+el a vírus miatt(tavaly is volt 1 szünet ahol pl. Goretzka több száz ezret esett) másrészt ha fejlődne sem feltétlenül lesz drágább mert addig rengeteg promo lesz ahol jobbnál jobb lapok jönnek. Kessie se nem jó liga se nem jó nemzetiség ahhoz, hogy nagyon megemelkedjen.
-
Szjoci27
tag
Köszönöm a válaszokat!
La ligas az első számú csapatom, illetve eleinte bundesliga csapattal játszottam, így onnan is vannak használható játékosok.Mindenképp eladom
csak arra gondoltam, hogy később esetleg többet érhet, ha fejlődik. De ahogy, hogy drágább legyen gondolon a Milannak döntőig kellene menetelnie
Köszi a tanácsokat!
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
válasz
Szjoci27
üzenetére
300-ert biztos eladnám, főleg ha nem játszik. Melyik ligára épül a csapatod?
Jönnek most a toty lapok, bár serie a középpályás épp nem nagyon várható, hogy közvetlenül befolyásolja a Kessie lap értéket, de ha eddig sem fért be, akkor nyugodtan vehetsz az árából valakit akire szükséged van.
Hakimi ahhoz képest hogy már többször fejlődött, meg mindig igen alacsony áron van. -
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Nyitottam anno egy rttf Kessié-t, akit nem használok. Nem akartam eladni, gondoltam majd fejlődik, így is lett. Most ránéztem, 300k fölött licitálnak rá, amikor kinyitottam olyan 120k-ba ment. Szerintetek eladjam most vagy érdemes még tartogatni?
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára. Szóval ki mit tanácsolna?
Egyébként jók ezek a fejlődő lapok :) vettem 70k-ert ebben az időszakban egy Diaby-t, most 120
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :) -
gjoe
addikt
Próbáljatok egy bronz csapat ellen ultimate-t.
Minden játékos 99-es lesz. És mind messi.
Csak nehogy harakirit csináljatok utána.
Pedig a top200-hoz nyerni kell meccseket ultimate módban is. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nagyon idegesítően játszik a gép.... sarokba leviszi, cselezget, oda-vissza passzolgat, bead... és ezt egész meccsen
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Játszottam 3 rivals meccset, mindet durván (3, 5, 6 gólokkal) nyertem, a finesse shot nagyon túlzón működött, az egy dolog hogy Messi jobbal, ballal mindegy, de még a 2es wfes David Silva is bevert egyet jobbal is, amivel általában a stadionból kilőni szokta 😄
Kíváncsi leszek hosszabb távon is így lesz, vagy csak véletlen egybeesés most.
Most láttam bekerült egy objektív amivel rare mega packot lehet kiszedni, viszonylag könnyen (7 sb win, v rivals is jó hozzá). Totyra eltenni jó lesz
-
toxicjew
addikt
válasz
nagy89tamas
üzenetére
Egy jó tanács, ne vegyél Fifa pontot. Nem éri meg. Vagy ha mégis, akkor legalább költsd rá a teljes fizetésed, úgy már lehet tényleg nyitsz vmit
-
gjoe
addikt
válasz
nagy89tamas
üzenetére
Most nincs promo csomag. Várj vele. 22.-én jönnek promo csomagok, amiben már toty is lehet. Akkor költsd el.
Személyes tapasztalat: Eddig 2X vettem 1050 pontot. Amit pontért vettem csomagot az lósz@rt sem adott. De mintha meghálálná a rendszer a vásárlást, későbbi csomagok egész jók voltak. -
nagy89tamas
csendes tag
Sziasztok!
Van kb 3200 fifa pontom. Érdemes várni vele valamilyen csomagra vagy van logikusabb módja az elköltésének?
-
Kristof_94
nagyúr
De azt sem értem miért húzzák ezt a swapot február közepéig, semmi értelme, már rég jöhetne a következő. Mire várnak?
Amúgy van ez a pass&go feladat az objectivek között. Az pontosan hogy működik? LB-vel indítottam a játékost és passzoltam, de nem fogadta el...
-
Woodslave
félisten
ha decemberben kezdted akkor látnod kellett, hogy már akkor is voltak swap feladatok, ennek semmi köze a szezonhoz... Ha akkor nem gyűjtöttél akkor azt már buktad, csak azt tudod kivenni majd amennyit most szerzel. összesen volt 18, 8-10 felosztásban azt hiszem.
A tartalékolást úgy értik, hogy valszeg lesz még ilyen ikon swap később. Icon swap 2. Ott nem tudod beváltani az icon swap 1 tokeneket.
-
LendvaiFeri1
veterán
Jött a peccs konzolokra is.
-
|AP|
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
ezt jó, hogy írod
Decemberben kezdtem csak a FUT-ot.
Akkor viszont ez hogy van:
Most a season 3-ban 10 Icon swap gyűjthető. Az SBC-ben viszont vannak 11-17 icon swapet igénylő ikonok is. Ennyit csak úgy lehet összegyűjteni, ha az ember tartalékol és a következő seasonból is hozzátesz, nem?Vagy ikonokra lehet tartalékolni, de a pakkokra nem?
szerk: közben nézem, ja 24 nap múlva ezek lejárnak. De gondolom lesznek új SBC-k. Vagy azokra az Icon Swap I-ek már nem lesznek beválthatók? -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
az én csapatom LALigára épül, nem is nagyon tervezek jelentős átalakítást. Ezért a TOTY-ból elég kis eséllyel esne olyan aki illene a csapatba.
Gondolkodom még egy PL csapat építésén. A season progressben elérhető PL/LALiga/Bundás Prime Players pakkok mennyi és általában milyen lapokat tartalmaznak? Még jó 20.000 XP-re vagyok a csomagtól, de ha egyszer meglesz lehet nem a LAligásat választom, hanem új csapat építéséhez a PL-tKözben utánanéztem: 12 gold játékos, abból 6 rare. Hát ebből sem fognak Messik potyogni
-
Madn!ght
addikt
Nálam épp ellenkezőleg történt tegnap. 10-ből 8 meccs jött, kettő döntetlen.
A gameplay elég lassúcska volt, de kezdek hozzászokni a lassabb (kevesebb sprint, dupla R1 ütemváltás, sok visszapassz, szélsők mozgatása) támadásépítéshez. Lassan vissza is kapaszkodok div 2-be. -
Kristof_94
nagyúr
Ha esetleg szereted a Bundesligát vagy a PL-t, akkor az upgrade csomagokkal tudsz majd próbálkozni. Az előrejelzések szerint a 2 ligából 4-4 játékos lesz a csapatban, az nem olyan rossz.
Tavaly nekem is sikerült kinyitni egy TOTY Trentet, de idén még nem tudom egyáltalán próbálkozom-e majd. -
|AP|
veterán
én nem tartalékolok, elnyitok mindig mindent azonnal. Így kisebb a csalódás

Maximum azon gondolkodom, hogy a 10db Icon swapből ultimate packokat veszek ki. Ha jól számolom az 300 rare gold játékos, azért abból is eshet valami -
Raunchy
tag
Én is gyűjtöm már, de csak a 25k feletti pakkokat tettem el. Van 40 + csomag, de benne van 3db ultimate, 85*5, és a 83*25 úgyhogy bízom benne lesz vmi.
Tavaly 100 csomagom volt, abból jött egy TOTY Kante, és egy IF VVD, ott jó kis nyitások voltak 😁 -
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ennek a srácnak meg 1459 pakkja van :). [link]
Elmebetegek.
Ma Rivals termés: 3 vereség, 3 döntetlen. Még jó hogy tét nélkül ment a dolog (mármint nem érdekel a Rank I/II.).
Mind olasz volt, és a WL-ek is olaszok ellen szoktak folyni. Remélem PS5-ön változik ez, mert így qva unalmas. -
thebigK
addikt
Nemtudom szokta-e valaki kovetni Nick28T-t. 999db csomaggal varja a TOTY-ot
vajon bust lesz?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Nem láttam ez a dirextx-es hiba?
Majd jön Kristóf, ő tudni szokta ezeket -
Clapaucius
tag
Srácok, szükségem volna egy kis segítségre.
A játék az utolsó 3-4 bekapcsolás után meccs közben egyszercsak összeomlik/kilép hibaüzenet nélkül!
Nem ír semmit, csak ledob az asztalra és a játék már nem fut.Tud valaki erre megoldást?
Most is 2-szer zsinorban megcsinálta egymás után...nem értem
-
dkaro
őstag
Az ilyen elkefélt passzok ellen van vmi trükk? Látszódik hogy elsőre jó helyre menne aztán gondol egyet a játék.
Link -
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lesz a közeljövőben market crash? Gondolom TOTY körül igen, de nem tudom, meddig várjak az Aké->VVD cserével?
-
Marky18
aktív tag
hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...
Ezek miatt kell ido elott controllert vennem... ha lenne normalis pressing , akkor az ilyen idohuzo szemetsegeket nagyon meg lehetne buntetni. -
evibly
senior tag
A WL rémálmok mellé odatenném még Pope-ot - és ide képzeljetek el egy véget nem érő, rettenet trágár káromkodást
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta
A Rashford jelenség azért elképesztően dühitő, mert ha valaki jól tologatja a pályán (és vannak páran), akkor tényleg nem lehet lekövetni. És általában az őt használók a félpályáig visszafelé cselező, és konkrétan hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...
Végül ezen a héten is 17 winig jutottam (10 vereség mellett), ami mindössze egyetlen L-el több a múlt héthez képest. Most sokkal frusztrálóbb volt, hogy a vereségek eloszlottak és nem csak a végén jöttek. Idegileg is nehezebben birtam, a mélye az volt, amikor KDB futotta le a védelmemet _könnyedén_.
A két pick: Harit (itt mindhárom 81-es volt) és Hakimi, ami viszont egész jó
Velük toltam...Mbappé egy állat, élvezem még az emberfeletti mozgását, meg minden, de többre nem mentem vele, mint Zahával, szóval nyilván tudás, sokkal több higgadtság és koncentráció kellene hozzá.

-
gjoe
addikt
A pakkoknál már nem hiszem el a véletlenszerűséget.
82+ mid.att,def mindhárom 82-es lett ráadásul duplicate
Mindhárom ment a kukába. Szerintem ez szándékos rávezetés, hogy vegyél pontot, mert ha nem akkor így jársz. -
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Támadó oldalon pedig Rashford ilyen. Tol egy láthatatlan aurát maga előtt, ami a labdát vonzza, az ellenfelet pedig taszítja. Konkrétan hányok, ha meglátom az ellenfélnél. (Gabriel Jesus dettó, bár abból hála istennek nem sokkal találkozok mostanában)
-
LendvaiFeri1
veterán
Amennyire kevés játékos van jelenleg az új PS-en, annál jobb csapatok jönnek szembe WL-ben.
Varane - Mendy páros a legundorítóbb duó a játékban. Kb. fél siker, ha megvannak. Sem lefordulni, sem lefutni, sem elnyomni, de még csak hozzájuk érni sem lehet. Gusztustalan.
A játékban konkrétan nincs játékvezetés. Utolsó emberekkel rúgnak fel, de még csak lap sem jár érte. Nem csak ezért, konkrétan semmiért. A tizenegyes rendszer egy vicc. A legkisebb fizikai kontaktra már azonnali büntető. Az esetek többségében még csak gombot sem kell nyomni. Ezekkel kezdhetnének valakit, mert konkrétan meccsek mennek el ilyen szituációkon. A halálos duónál ez persze nem érvényes. Lehet akármilyen skilles az ember, Ők ketten csak szaladnak a labdatartó játékos felé, és az aurájukkal már szerelik is a delikvenst.
-
|AP|
veterán
a WL után mikor érkeznek a rewardok?
-
Tomi0703
addikt
A patch xboxra, amin a sajat labdamat latom mindig mikor erkezik?
-
Sasa22
tag
PC-sek, mennyire nerfeltèk a stepovereket? Lehet őket mèg hasznàlni?
-
Madn!ght
addikt
A szokásos 17 win-nel zártam a wl-t. Sajnos mindig 20-25 meccs marad vasárnapra, azt pedig képtelen vagyok koncentráltan végignyomni.
Baby Gullit volt új a keretben, üdítő volt, hogy végre kevesebb eladott labda volt középen. Ugyanakkor érdekes, hogy ennek ellenére is ugyanazt az összeredményt hozom le, amit minden hétvégén, függetlenül attól, hogy akár sokkal szarabb játékos van a helyén. (Nyilván egy fecske esete... de azért mégis valamit billenthetne a csapat teljesítményén). Ha ki tudok bukó nélkül szállni belőle, jön tesztre a régi nagy kedvencem, baby Blanc.
A két picken meg se lepődtem, kritikán aluliak voltak természetesen. (Zahavi és Belhanda)
Upgradek most adták: a mid Busquets (87), a csatár pedig Kane (88) lapjait dobta.
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mikor öt méterről ilyeneket rúgnak fölé akkor én is érzem nem nyerhetek. Ilyen nálam is rendszeres, pedig ilyen helyzetben csak megpöccinteni szoktam a b-t.
Az a varane gól meg nem semmi, pedig vele még passzolni is félek.
Amúgy egy meccset én is kb így nyertem, mert olyan cseleket csináltam mint még soha, pontosabban a gép mert én csak az L kart húztam, és minden bement.
Kb 1win majd vereség haladtam, mert ha nyertem akkor a következő meccsen az ellenfelet tolta.
CR7 érdekes de ő sem jött be. Suker és aouar jobb páros volt. Suker elszürkült CR mellett és mintha gyengébb lett volna, CR viszont nem hozta amit aouar.
Ja és CR-el sem tudtam fejelni, pedig ő elméletileg tud. -
dkaro
őstag
Messi.mekkora sallert kiosztott a meccs végén
-
Nandinagy
addikt
7-5-ös kezdés után 17-5-ben végeztem volna... ha abbahagyom ezt a szar játékot
Nagyon lelkes voltam sajnos...
23. meccs: Természetesen high pressure,de akkora, hogy még a szélső védői is feljöttek támadni. If Griezmann 30 méterről tekert nekem egy gólt míg én Oblaknak 15 lövésből lőttem 2 gólt
Lényeg a lényeg meccs vége: [link] Jó lenne azt mondani túlnyomtam az erősséget de szó sem volt ilyenről.
24. meccs: Ehhez inkább nem akarok semmit hozzáfűzni: Varane: [link]
25. meccs: A srácnak olyan kapcsolatbeli előnye volt, hogy mire 4-t fordult én jó esetben egyet. Védekezni nem tudott de természetesen 11 emberrel támadott+becsúszással szerelt
[link] Nem tudom az ott tizi volt-e de, hogy utána Varane hogy rúg luftot a kipattanóból azt már nehéz volt feldolgoznom. megvettem CR-t és hát nem kellett csalódnom benne: 25 meccs 40 gól 10 gólpassz. Minden coint megér. Ahogy megérkezett CR, Felix úgy lett egyre szarabb. 25 meccsen 5 gól 6 gólpassza volt mikor eddig ő volt a gólkirályom minden wlben
11 kapufát rúgtam vele a hétvége alatt. Kiraktam szélre amivel nem volt baj de, hogy ilyen szánalmasan rúgja a helyzeteit azt nem bírtam elhinni
Maradt 4-5 meccsem de tuti, hogy nem fogok ezen a szaron még annyit játszani
A pickekből jött egy Depay aki jó subnak szóval legalább nem volt hiába az egész
-
Mrguba
őstag
Na akkor MILNER es TOMMYKA kapnak +1 et,?,??
MIKOR kapjak? -
toxicjew
addikt
Na most jobban adták az sbck, IF Hinteregger, Correa, IF Nesyri.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, majd jövőheten
-
Kristof_94
nagyúr
Jár most token az EA stream nézésért?
-
Gaborz1
senior tag
Nálam ez a WL nem volt éppen a csúcs.
Tegnap és ma daráltam le a 30 meccset.
Tegnap 17 meccsből 9et birtam megnyerni. Kb csak szenvedtem minden meccsen. Ma a maradék 13ból sikerült 8at hozni és kissé jobbnak is érződött a játék alakulása.
A 2 extra pickből egy 82es El Nesyrivel szúrta ki a szemem EA bácsi...
Puskás elég halovány volt ezen a hétvégén, de az 1 gól/meccs átlagot igy is hozta és 2db távoli bombával is jelentkezett.
84es Tavernier helyett a HL-t erdemes kiszedni?ja swapos base icon pakkból a csodás pályán beszaró Lineker jött
-
EA's hit
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Cannavarot tavaly a legelső base icon upgrademből kinyitottam én is, valami 1300 meccset toltam le vele kb., zseniálisan jó. Játszott mellette moments Campbelltől kezdve summer heat Lenglet-n át tots Varane-ig egy jó pár brutál lap CB-ként, de Cannavaro mindegyiket röhögve zsebre tette. Szeretni fogod.
-
gjoe
addikt
Engem most állandóan ledobal szerverről.
Másnál is? Xbox.
Már bejelentkezni sem enged. -
gjoe
addikt
Igen fordítani lehet. Régebben tiszta ideg voltam, de már halál nyugodtan játszom a meccsek 90%-át. Már a gólörömök nézegetése sem húz fel. Legfeljebb olyankor én is nyomom neki.
Általában majdnem mindenki constant press plus high press kezdenek, de már nagy részét levédekezem és ha kapok is 1-2 gólt akkor a második félidőben fittebb a csapatom és bedarálom őket. -
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Ez a játék még mindig sokszor fejben dől el. Ha a szar után is higgadt tudsz maradni és tiszta fejjel játszani nagyon sok meccset megtudsz fordítani. Ha meg elszállsz fejben jönnek a vereségek sorban. Ezt sajnos idő megtanulni. A tizipárbajok az egyetlenek amire nem tudsz felkészülni de ami előtte 120 percig van az sokszor rajtad áll.
-
Kristof_94
nagyúr
Csak sikerült 16-ig elmenni, 5/4 meglett.
A pickben egy duplicate 87-es Depay is ott van!
Lehet egyelőre hagyom, mert ha jön valami jó sbc akkor inkább kiveszem őt és felhasználom.Alt+F4 kellett bezárni a játékot, így most a web app nem enged be. Ez feloldódik később vagy csak akkor, ha következőnek belépek a játékba?
-
gjoe
addikt
11 win behúzva, maradt még 10 meccs de inkább megállok szerintem.
Az EA kezdhetne már valamit a normális lap osztásokkal. Elszenvedtem egy olyan vereséget amitől kész lettem. Sokkal gyengébb ellenfél semmihez nem értett csak long ball egy emberrel elfutni és kész.
Védekezésben az aprítást viszont tökéletesre fejlesztette. Minden passzoló emberem lefaltolta, mindenkire becsúszott. 3 sérültem lett a meccsen. 30 szabadrúgásom volt. kapusa 16on kívül utolsó emberként felrúgott és lapot sem kapott. mindössze 3 sárgát gyűjtött be. Normál meccsen a fél csapatnak piros járt volna. -
toxicjew
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Nehéz ügy. Tavaly velem ugyanez volt, ritkán kaptam ki nagyon, általában szoros meccsek voltak, de azok jó részén alulmaradtam. Idénre úgy érzem fejlődött a játékom, ha érzem, hogy az ellenfél gyengébb játékos, akkor hátrányban is higgadt tudok maradni, mert tudom, hogy megfordítom. Plusz az új kontroller is nagyot dobott a dolgon (Kristóf intensifies
). Szar csapattal nem könnyű tolni, ezt pontosan tudom, de ne engedd, hogy befolyásoljon az, ha a másiknak 10x annyit ér, mert akkor már előre elengedted a meccset. Vertem meg most is nem 1 nem 2 godlike teamet. Ha nagyon nem megy, próbálj ki új taktikát, nézz Youtube-on vagy Reddit-en, hátha megtalálod a neked valót. -
thEndeR
aktív tag
Olvasgatom itt a kommenteket a WL el kapcsolatban, csak en vagyok ilyen szerencsetlen? Ez a masodik alkalom, hogy beneveztem 4/4 el kezdtem el a hetveget, most 4/11ben allok. Minden meccsem szoros, ha vezetek akkor is kikapok ha forditok akkor is, kb. a 40. Percig minden rendben van az osszes meccsen, aztan onnantol kezdve kapura lovesem sincs max ha tudok kontrazni es akkor is mindent kihagynak a jatekosaim. A masik dolog az, hogy olyan csapatok jonnek szembe, hogy 1 jatekos tobbet er mint nekem az osszes 15 meccs alatt 2 gyengebb csapattal talalkoztam. Nem vagyok egy nagy jatekos, DR-ben 5. osztalyban vagyok, de azert erdekes, hogy kb senkit nem birok a WLben megverni.
-
-
toxicjew
addikt
Tudom, hogy már unalmas, hogy minden héten ezt írom, de végül csak letoltam azt a 6 meccset és az utolsón meglett a g2
Pedig nem is erőlködtem csak gondoltam kihúzom a 16 wines picket, aztán ez lett. A pick amúgy Hinteregger, szóval megérte. Léééégyszi jöjjön jövőhéten a Toty
-
Stylerr
addikt
A múlt heti 20 win után most egy 15 sikerült.. Ezen a hétvégén végig, kivétel nélkül a f*sz rossz végén álltam. Na majd jövő héten...
-
sz_abika
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak arra gondoltam, hogy később esetleg többet érhet, ha fejlődik. De ahogy, hogy drágább legyen gondolon a Milannak döntőig kellene menetelnie

néha Inception csak hogy ne is legyen kedvem, meg Nepenthez. (ne kérdezzéket miafaxnak)
Ha elkezdi TOTY-kor, majd bedobod a linket? Kíváncsi vagyok!
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta
Pedig nem is erőlködtem csak gondoltam kihúzom a 16 wines picket, aztán ez lett. A pick amúgy Hinteregger, szóval megérte. Léééégyszi jöjjön jövőhéten a Toty