Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
Hétvégén megcsináltam Rijkaardhoz a swapokat, mostanra már gyakorlatilag hányok a fifától és nagyon unom. Kereskedni se kedvem, se energiám, de szerencsére volt vagy 2-3 közepesen jó (1-200 ezerért eladható) nyitásom ősztől, így a csapat már majdnem kész. Sokat segítettetek abban, hogy fejlesszem a gárdát, most így néz ki.

Az edző miatt mindenki 10-es, csak szegény Mané 7 chem.
Merre menjek tovább? (Serlinget mindenki szidja, de nekem nagyon bejön a stílusomhoz. Hierro szintén, nálam ezerszer stabilabb, mint VVD.)
Egyedül Sterlingből vennék egy UCL Final vagy milyen kártyát, más nagyon jól szolgál. Ha szopat a játék, úgyis kb mindegy, kik vannak a csapatodban.
Szóval LM-be nézzek inkább valakit vagy Mane vissza a csatársorból és helyette valaki?
Bármi egyéb javaslat?Ps4-en tolom, kezdőből Suker, KdB, Salah, Van Dijk, Sterling eladható, meg a pad kb. fele. Nincs csak vagy 150 ezer coinom, de kb ugyanannyit mellé tudnék eladásokból adogatni a klubból. Alapból csak DR-t meg weekend ligát játszom, de néha még az is sok. Értelmesebb sbc-ket, amire azt mondjátok, tipikusan a klubból megcsinálom.
WL gold 1-3 között liftezek, DR 3-5 között, de sallangmentes játékra kényszerít rá ez a foshalmaz, cselezni már nem is nagyon merek
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... 
Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg nem tudom, mi legyen a csapattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Asztalos klub
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bármi egyéb javaslat?
Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm...