Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Köszi!
Igyekszem minnél jobb csapatot építeni. Pedig már voltak mélypontok WL végett. Most nem is bánom, hogy kihagytam. Fölösleges idegeskedés nincs vele.
Rivalsba meg Div4 be elvagyok, nyerek is meg nem is, néha döntetlen. Bár ritkan van ténylegesen jobb ellenfél. De az valamiért nem húz úgy fel mint a WL. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Lacazette mint CM/CDM?

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha már egyszer drága a konzol, meg az online funkciókért is külön megsarcolnak, akkor ennyi előnye lehet :).
RigóZsolesz: szép csapat!
-
Nandinagy
addikt
Kezd nagyon olyan érzésem lenni, hogy nekem ez a hétvége az utolsó. Undorodom a játéktól
Egy retkes Rüdiger-Ake páros van ellenem. 10-ből 10szer átmegyek rajtuk de Ederson mindent véd. Hátul meg jön a lecsalás mikor nyomom nyílegyenesen lefelé a passzt a szélsőmnek erre mit ad isten leguritja a gyereknek felfelé.
Megint ittvan a háttal fordulásból passzolgatás amihez semmi tudás nem kell csak, hogy szopkodjon a játék. Olyan vakoktól kapok ki akik védekezni se tudnak. Egyérintő meg sprint. ennyi. Beállok a passz elé azt bazdmeg ez a retkes játék oké, hogy nem veszi el a labdát mert az túl nagy kérés de még magától csinál 1 szerelő mozdulatot amitől 6 méter hátrányban is leszek.Védekezni lehetetlen mert állandóan túl reagál mindent a játék. Megállok a 16oson azt 20 méteren fordul meg. Minden meccsen
Auto block semmit nem változott. Manenak ráteszem a jobb lábára tekerésnek erre jön a block a bal lábára. nyilván azzal akar lőni. -
RigóZsolesz
tag

Ha ma vásároltam volna be, meg pont maradt volna egy Neymarrra pénzem
(500k van, na jó még Mendy ára kellett volna hozza)Az, hogy nem érzem mikor van a teljes mélypont, sokat számitott volna. (Azért Dembeléhez képest, Neymar nagy ugrás lett volna
) -
iegyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám frissíteni a játékot (lemezes kiadás), de csak megvenni engedi a PS5-ös verziót, ingyen frissítést sehol nem ajánl fel.
Járt más is így?
-
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Kösz, meglátjuk mennyire lesz emotional, vagy bosszantó.
Bárkit vettem volna az úgy is bukó lesz, szóval ha eladom mínusszal, árában leszek egy Neymar+Messi kettőssel. Remélem, :). Ha meg nem, ez akkor is csak egy nyüves csöves játék marad, ami nyár közepén halott. Januárra terveztem Puskást, de örülök hogy Mikulásra összejött :).
Még az is lehet hogy Szoboszlait meg kiteszem szélre.
Zsolesz: jaja, pislogtam is, hogy mennyit estek az árak.
Btw: Silver Beasts Rare Mega Pack-ból esett egy Baby Essien, és egy RTGS Navas. Mindkettő untradeable :(. SBC fodderek lesznek sajnos. Fura ezt főleg Essienre elmondani, de már van egy Gullit-om aki szintén eladhatatlan.
Joao Felix SBC-jén gondolkodom, lehet abba beleforgatom majd. -
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Próbálom összekötni az EA és Twitch fiókomat az FGS event miattt de valamiért nem sikerül, miután átirányít a kellő oldalra ezt írja ki:

Valaki ötlet?
-
Madn!ght
addikt
Használja valaki engine chem-mel recordbreaker Oscart? Nálam CAM poziban van, hunter chem-mel, de sokszor szinte láthatatlan a pályán. Nem is a pace lenne végül is a lényeg, hanem inkább, hogy jó labdákat osszon a támadóknak.
-
dkaro
őstag
Mai mérlegem 7 meccs ebből 6 tiziparbaj mindet buktam.
ami jobban zavar hogy 3 meccs is olyan volt hogy sokkal bénabb volt az ellen de simán visszahozta 4-0rol -
Madn!ght
addikt
Nekialltam a wl-nek. Az első pár meccs során éreztem itt is, ott is hendikepet, aztán egyre jobb/izgalmasabb meccsek jöttek. Volt, hogy 10 percen belül két kamutizit is fújt a bíró ellenem, szerencsére VDS egész jól érezte. Majd hogy még tovább feszítse a húrt egy odalépés során ki is állított egy játékosomat. 10 emberrel a 90. Percben felhoztam 5-5re, aztàn a hosszabbításban 1-1 kickoff glitch ide és oda. Sajnos csak a konstans presszel volt hajlandó működni a csapat, így a 118. Percben sikerült megszerezni a vezetést. 7-6ra nyertem. Megért volna egy streamet, jó mérkőzés volt.
Más, mai kedvenc ellenfelem ellen gyakoroltam a csak cdm-re váltva védekezést, az is szuperül adta, alig jutott támadásig. (Egyebkent magyar mez volt a jatekosain, szóval szerintem egy honfitársunk lehetett)
-
törölt tag
sziasztok!
van egy 79 rating RB játékos melynek a pace-e 87-es. ha berakom a kezdőbe akkor 10 chm.
van egy 81 rating RB játékos melynek a pace-e 92-es. ha berakom a kezdőbe akkor 6 chm.melyiket érdemes használni? sokat ront az a 6 chm?
-
RigóZsolesz
tag
Én már ezen a piac ingadozáson nem bírok elmenni..
Este 1,050m ig esett Mbappe ára, utána elkezdett vissza felfele enni. 1,076m be sikerült venni. Mondom de király 1.1m alatt sikerült venni
erre már reggelre 1,030m ért volt. Most 1.015m
(Tudom mikor érdemes venni, de már volt valamelyik héten is amikor olcsobbak voltak a meta játékosok mint hétfőn.) Most éppen Mbappe val szopattam be magam. xD mert 1-2 hétnél tovább 1 csapatot se szoktam megtartani. Mindig kiakarok próbálni újjabb játékosokat.Jah, hozzáteszem, vártam mikor esik be az ára xD Valahogy nincs érzékem a jó vételekhez. Amikor a piac labilis, akkor sikerül mellé nyúlnom állandóan.
-
kisengi1
tag
Elraktam egy pár csomagot hátha nyitok valamit.Kb 25-30csomagot nyitottam: premium electrum players pack, gold player pack, prime electrum, premium gold player pack x3, small prime gold players x2, rare gold, mega x4, rare electrum x2, megcsináltam a sok untrade duplicate-ből ezt a beckam challenge-t is azok nem tudom mik voltak és volt 3 ULTIMATE pack-om. Walkout nem volt
, 3 85ös nyitottam egy pár 83-as és ennyi. Az egyik legalább Werner volt ér vagy 65ezret.
Valaki kirakta ezt a lucas moura-t, ez ugye fejlődik ha tovább megy a spurs? -
dkaro
őstag
Most lehet nézni megint twitchet tokenért.
-
thebigK
addikt
Komolyan meggondolom kell-e ez nekem
olcsóbb csapatokkal röhögve hozdtam a gold2-t, most is wl előtt a fullos brigáddal 6ból 6ot nyertem div3ban, majd wl-ben 7/7el kezdtem, most meg meccsek óta képtelen vagyok nyerni, mert megint Rodrigok meg Fredek szopatnak le folyamat, a kapus mintha nem is létezne, képtelen bármit is megfogni, mindenki gyorsabb, erősebb, mozgékonyabb mint az én játékosaim, 21/11 winnél járok, nevetséges -
Aguinaga
őstag
Úgy látszik, egyszer végre jókor adtam el az értékesebb játékosokat, csütörtök este, meg péntekre maradt még egy Dybala, akit anno 28-ért vettem, 42-be ment el, persze még este fél 6 körül, utána meg bezuhantak az árak.
Amúgy nagyon gondolokodok egy IF Paulinho, Hero Teixera, RecordBreaker Oscar vonalon, és akkor Alessandrini és Talisca is lehet kezdő , a balszélt megkell még oldani.
-
vegitossj7
addikt
Na, első WL-em, csak Gold 2-be sikerült... Weghorst-al nem tudnak mit csinálni CDM Werner-ék...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Alessandrini nálam csereként szokott bejönni félidőben és nagyon OP, de amíg nincs ikon nem tudom kezdőként indítani. Amúgy Salahra sincs panasz, jól végzi a dolgát. Közben szemezek ezzel a holland objective jobb szélsővel is, meg Deulofeut is be kellene húzni... Úgy érzem, hogy el fogok úszni ezekkel az objective küldetésekkel vagy már meg is történt.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
-
thebigK
addikt
Meg jo h semmi handicap. Most kaptam ki egy sima gold pl csapattol, maguire oktatott, leno mindent fogott, nalam ami kaput talalt, az termeszetesen bement. A neymar-mbappekat verem, de a partey, ake, maguire harmassal full kiszamithatoan jatszo gyereket nem. Aha, vicces.
-
Nandinagy
addikt
Nagyon meredek a játék. A csapatnak 15 perc kell mire mindenki kitalálja, hogy mi a szerepe. A védőim rohannak előre a támadóim hátra. És nem tudom mi az oka. Gravenberch fullos kp de meccsenként 4-szer indul meg a kapufelé nyílegyenesen és abból 2-szer neymaron keresztül
Eddig ritkán volt ilyen most állandóan az van, hogy a játékosaim állva várják a labdát. A kapust hiába húzom oda ahova megy a lövés inkább hátrafelé véd a kretén 
Ez mind csütörtök óta kb.Hogy pozitivumot is mondjak: Felix jó lesz
Vettem egy RB Gimenezt linknek aztán majd kiderül, hogy szuperálnak. -
Galat74
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
200 rare gold sb, ill. 200 gól dr meccsenként.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is bent van meg 1 vagy 2 amit ki lehet majd venni
ASszem sok live fut-al -
Galat74
csendes tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Vásárolj zöldet, barátom. A wl-ben is olyan szinten mennek a meccsek, hogy Figo, R7 is össze vissza passzolnak, mindenki is gyorsabb. Augusztusban ki kellene írni, hogy mennyi zöld után nyugis a játékmenet. A nagyok sem azért szívatnak silverrel, meg az afrikai gyerek fél szemöldökkel. Egyszerűen nem hagynak nyerni.
-
sz_abika
addikt
Most kaptam ki 9-2re egy Pro/YT arctol... No nem ez a vicces hanem h 72 rates 91chem silver squad volt
, Wilfried Bonyra építve.Egészen szürreális élmény volt. Bellerint egy pillantás alatt LEHAGYTAK labdát vezető arabok a szélen, középpalya atjaszhatatlan volt, mire lepasszoltam a labdát, már megelozott a jatekosaval kézzel atvaltva. Ertem en h chem utan a kapust leszamitva a leglassabb is 85os pace CBje volt, amugy mindenki 95 legalabb. 5 hunter 5 shadow. Mire elgondoktam mit akartam, már két embere vitte el a labdat. Értem én h korulmenyes vagyok, de ez elkepeszto volt egyszerűen. Ja és away jatszottam, többszöri sárga diagramokkal középen, szoval mindenki maradjon otthon gyerekek!
Just wow.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Majd elillan a rózsaszín köd a szemed elől nyugi.

-
LendvaiFeri1
veterán
2 meccs után sokkal jobb ezt a next genes téma. Semmi bug, 0 visszapattanó labda, eddig még script sem volt.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az RM lap? Vagy rosszul emlékszem?
Úgy látszik bejött, hogy nyitogattak az emberek, visszaestek, az árak Mbappe 1,1m alatt nem nagyo volt most futbin szerint 1,06m
Pogba-át is Délután 130k ért eladtam, most meg 116kEgyébként drágább játékosok Mbappe, Messi és társai, várható az elkóvetkező hetekben komolyabb áresésük?
(Mbappe-ét szeretnék.venni majd)
-
akooos
veterán
Megéri ez a Moura?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Az a 86-os lapja lesz.
-
RigóZsolesz
tag
Jól megszivatott megint az Ea xd pénteket vártam az eladásokkal. (IF Rashford 556k ba ment el bid el, hétközbe meg volt 600 körül is... Bruno Fernandest 92k ba eladtam, de így lehet fentebb megy.) Mondjuk a Rashfordos a szarabb. Azt hittem 600 fölé megy.
Egyébként Futbin en miért mutatja Beckham lapjait? Már most megkapjuk?
Még jó hogy vártam egy jó Icon sbc ét. Nem jött semmi Icon

-
Kristof_94
nagyúr
Emlékszem anno mennyi ideig ültünk a 83-as lapokon.
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na majd a Fifa 22ben próbálok még kevesebb időből még többet kihozni, az ilyen megoldásokkal :).
Idén nem áll rá az agyam.
Azt láttam hogy a 87es/88-as lapok ára durván emelkedik, így tudtam/tudok azokon hozni olyan 3-4k/db profitot, csak abból se mertem többet venni (600k-nyit forgattam bele, de árban az nem sok lap). Next time még korábban lépek. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Licensz kérdése legtöbbször. Ilettve, hogy mennyire szoros az együttműködés az EA+Liga között. A 19-ben még például csak német meg pl potm volt ha jól rémlik

Gondolom mivel a topligákból egyedül a seria a-ban vannak olyan csapatok akik nem eredeti nevükön vannak(Juve+Roma) nem túl szoros a kapcsolat
-
bubuska10
senior tag
Premier League, Bundesliga, La Liga és Ligue 1 POTM játékosra lehet szavazni. Serie A-sra miért nem?...
-
eM'82
addikt
6kor jön a POTM ? Addig nem lesz relist, mert elviszik olcsóérr Modricékat :)
-
kicsako
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
bármikor telepítheted a PS4-est.. nincs ezzel gond. Az összes upgradelhető játéknál így van.
-
v-man
őstag
A ma este érkező TOTGS lapok nem fejlődő lapok ugye?
-
skt
tag
Sziasztok!
Csapat vásárlással érdemes várni estig? A sok pack nyitogatás leviheti az árakat?
-
RyanGiggs
őstag
Nem tudom, biztos volt már téma, de...
Most hogyan, és minek is találta ki az EA hogy wl-ből "nem" lehet kilépni??!
Mert ha kilépsz, akkor nem kapod ugye a 400R pontokat, de nem is ez a baj, hanem ha kilépsz, akkor meg csökkenek a R meccseid. Mi ez a 30/30??
Teljességgel idiótaság!
Így nem lép ki senki, köztük én se, de ha már elment a meccs, kiakasztják ill. kiakasztom a kontrollert az szép lassan lejár a meccs.
Ennek így mi értelme?? (tudom, megkapom a 400R pontokat)
A másik, hogy mikor fognak fejlődni a BL ill. az EL játékosok?
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Libraryból még elérhető szerintem. Bár én nem fogom visszatenni.
-
kicsako
őstag
EA a FAQ-ban leírta, hogy bármikor váltogathatsz a PS4 és PS5 verziós játék között.. ne híreszteljünk fals infókat pls
-
Kristof_94
nagyúr
Mekkora egy gyáva sz*r ez a 4411 és társai. Gyerek azzal jött, plusz a szokásos meta, Jesus, Dembele, Lucas, Rashford, Martial. Kante és Jesus voltak a belső kp-k...
11 lövésemből 10 találta el a kaput, neki 2 helyzete volt és nyert 2-1-re. Okádék. -
Nandinagy
addikt
Kezd egyre veszélyesebb lenni az idei játék...
3 ellenfélből 2 nem vált embert. Az egyik Sanéval a másik végig Hwangal rohangált minden játékosom után. És nem tudok átmenni a védelmen annyira stabil
Vicces lesz így a wl.Ha valakinek francia csapata van mindenképp próbálja ki a Fabregas-IF Sanches cm sort mert nagyon jók. Viszont így, hogy kidobták ezt a Gravenberch gyereket gondoltam kipróbálom mert a 3/3-on kivül nagyon jó btb-nek tűnik. Eddig elég stabil főleg, hogy 1,90 szóval mindenhova odaér

-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Okos az ea. A folyamatos base ikonnal tartja magasan az árakat. Mivel hétközben nem volt promo az emberek tartogatják a csomagot így a piacon egyre kevesebb a magas ratinges lap.
#6510eM'82
Valami hasonlót tervezek a moments/prime lappal ha nem jön sbc. Ha meg jó akkor benn marad. Van rá esély, hogy a moments kap egy 4*weaket szerintem. -
toxicjew
addikt
Tegnap lejárt az EA Play Prom, de már pár napja megvettem Originen belül a játékot, mert faszán le volt árazva. Mondom akkor majd ha lejár az szar biztos átvált. Aha, így is lett volna ha nem egy EA termékről lenne szó
Ott volt a play gomb, de nem lehetett rákattolni... Már a szomszéd társasházban is újraindítottam a netet, semmi sem volt jó. Fél órát kellett chatelnem egy supportossal mire meg tudta csinálni. Ezzel a céggel sosem lehet unatkozni
-
eM'82
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Persze, hisz most a black friday alatt is jött pár millió dollárt a pakkokból. Nem tudom kiszámolta-e valaki, anno redditen szépen levezették.

Amúgy próbáltam magyar zászlót és egyéb dolgokat keresni a stadionba, de mintha tűt keresnék a szénakazalban. Mondjuk azt sem értem, hogy a piacon miért nem lehet klubra vagy nemzetre szűrni. A haj tökéletes hullámzását meg tudják oldani, de ezt nem.
-
Digestive
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Pár hete írtam itt, h ultra nagy oboa lesz az idén a nagy ratinges sbckkel. Sok lap kapott downgradet tavalyhoz képest. Pedig most a BF alatt elképesztő mennyiségben nyitották a packokkat pontból és még is nagyon kevés a fodder a piacon. De sztem ilyen részletkérdésekkel nem igazán foglalkoznak az EAnél, h nincs elég lap amiből ki lehetne rakni egy sbct.

-
RigóZsolesz
tag
Ennyire felkészülnek az emberek az új icon sbc re? Vagy mi történt a piaccal? 1 héttel ezelőttk árhoz kb 1,5x drágábbak a magas ratinges játékosok. Vannak akik 1,3x osok. De ez is jelentős ár emelkedés.
Példának: Benzema 38k körül mozgott. Hajnalba 60k+ is volt

-
dkaro
őstag
Ki lehet kapcsolni vhol ezt a haptic feedbacket? Optionben ami vibration enhanced beállításon volt most offra tettem de még így is be van kapcsolva.
Nem tudom, melyik zseni találta ki, hogy jó ötlet berakni az ellenállást a FIFAban a két ravaszra...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rivalsba meg Div4 be elvagyok, nyerek is meg nem is, néha döntetlen. Bár ritkan van ténylegesen jobb ellenfél. De az valamiért nem húz úgy fel mint a WL.

)
Vannak szvsz qrva jó nyitásaim idén, csak eddig eladhatatlanok. Panaszra nincs ok, Puskás megvan coinból.

, 3 85ös nyitottam egy pár 83-as és ennyi. Az egyik legalább Werner volt ér vagy 65ezret.
olcsóbb csapatokkal röhögve hozdtam a gold2-t, most is wl előtt a fullos brigáddal 6ból 6ot nyertem div3ban, majd wl-ben 7/7el kezdtem, most meg meccsek óta képtelen vagyok nyerni, mert megint Rodrigok meg Fredek szopatnak le folyamat, a kapus mintha nem is létezne, képtelen bármit is megfogni, mindenki gyorsabb, erősebb, mozgékonyabb mint az én játékosaim, 21/11 winnél járok, nevetséges
Ugyanaz a kula darab, csak leöntötték cukormázzal.
.. Rohadekok