Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Jól teszed, gyakorolsz is és lesz belőle reward. Sbn keresztül is be fog sorolni vmelyik divízióba, azon ne lepődj meg. Igaz nem tudom, hogy mi alapján rak be, de ha nagyon kezdő vagy akkor remélhetőleg alacsonyabb osztályba kerülsz. De végül úgyis oda jutsz ahova tartozol, csak hát nem mind1, hogy honnan indít a játék
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg próbáld ki az online seasonst (én nem játszottam még), ott nem a FUT csapatoddal játszol így nincs kihatással semmire és kicsit tapasztalhatod milyen az online tér. A kezdős és advanced sbcket pedig kezdd el kirakni, nagyon jó packokat adnak amikből tudod fejleszteni a csapatod már most. Játékos vásárlással pedig lehet már megvárnám a TOTYt, ott annyi packot nyitnak ki a játékosok, hogy jelentősen beesik mindenki ára, így olcsóbban tudsz majd fejleszteni.