Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ez az egyik legjobban lehuzo sbc a szezonban, mégis mit vártok?
Nincs az az isten, hogy megcsináljam.
-
sz_abika
addikt
Ide egy Jota jött, ami azt jelenti h piaci áron nullás a kör, a valosagban viszont a faszt kezdjek vele

-
athlete
kezdő
Csak én járok így folyamat? Ma ez már a 3.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja értem. Akkor tárgytalan a szerkesztésem.

-
#Wiall#
tag
Ebben az sbc-ből szerezhető lapok is benne lehetnek ? 😂😂
-
dkaro
őstag
Szerintem a legnagyobb baromság hogy nem lehet szélsőt max chemen középre tenni, akár védőről akár csatárról beszélünk
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
"A kedvenc témám már fel sem hozom: a 30ból 30as emberek 😁 tuti, hogy vannak favorizált profilok 😄".
A Dán gyerek is azért van 300-0ban mert az ő profilja a kiválasztott nem?
Csóró Magyar gyerek(én) meg azért szenved gold2-gold1 között mert ezt osztotta a gép. Végülis könnyebb mindig mást hibáztatni igazad lehet. Csak elkéne engedjétek azt, hogy egy lw nem játszhat ST-t vagy RB/LB CB-t. 7 chem vs 10 chem között van különbség statokban de nem akkora. Vagy Rashford milyen elbaszott képlet alapján ne lehetne csatár egy játékban mikor a való életben is csomót játszik ott?
-
Meghivott
addikt
Ez egy aljas játék, és sok, alapból normális ember is elkurv@l tőle. Gyerek szerencsére nem akar online menni, de nem is szívesen engedném.
Bellerint én is rendszeresen látom cb-ben kezdeni, ahogy lw posztosok is st-ben. És sajnos ez semmilyen hátrányt nem jelent. Le kellene csípni 30%-t a teljesítményükből, úgy lenne korrekt.
Itt összesen egy koncepció megy, mindenki kb érezze jól magát. Azzal nem számolnak, hogy az átlagnál jobbak emiatt szépen le fognak morzsolódni. Konkrétan leszarják ezt. Lerágott csont, de amíg nem lesz konkurens játék, addig semmi változás nem lesz. A rengeteg untrade pack gyakorlatilag a szemenköpésünk és pofánröhögésünk volt.
A mi szintünkön csak egy dolgot lehet tenni ellene, letenni a játékot. Ha ez nem megy, ezeket be kell nyelni.
A kedvenc témám már fel sem hozom: a 30ból 30as emberek 😁 tuti, hogy vannak favorizált profilok 😄
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy te megint egy hülyeségen akadsz fenn ami kb mindenkit hidegen hagy.
Ez a workrate hogy működik egyébként? Komolyan kérdezem mert láttam már L/H-s védőt is meccsenként kétszer megindulni a kapu felé. Akkor meg innentől kezdve nem mindegy?
Vagy ha egy középpályás L/H akkor nem fog a kapuelé jönni? a lóf***t nem. Ilyen faszságokkal hülyíti a népet az EA, hogy workrate mikor a játékosok a meccsek 80%-ban maguktól mozognak.Kb. annyira mérvadó mint a játékosok ratingje
Hiába rakok akármilyen szélsővédőre stay backet ha mindig felfutnak. Ha valaki ügyesen tudja forgatni a széleket akkor simán meglehet emiatt verni ott bárkit aki nem tud védekezni.
De az önálló mozgásnak is gyönyörű példája mikor beállok 1 passzsávba valakivel nem nyomok semmit mert pont neki menne a labda erre nyom 1 szerelő mozdulatot a semmibe.
Vagy mikor jön a beadás és a védőm fél percel hamarabb ugrik fel fejelni a csatár mellett így nyilván mire odaér a labda már leszálló ágban van. -
Digestive
veterán
Azt tudjuk, h script és csalás van dögivel a játékban, meg vicces dolgok is történnek. Ma egy WL meccsemen már csak röhögni tudtam, de nagyon. Szoros meccsem volt, de vezettem 3:2-re. Az ellenfélnek fullos csapata volt. Neymar, baby R9, CR, Lothar, potm Felix, stb. Aztán jött a végén a titkos fegyvere a kispadról...

-
thebigK
addikt
Na vajon ma sem jon uj ikon sbc, miutan lejar az a maradek nehany is 7kor?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
De itt nem ezekről van szó! Mindegy, hogy a való életben milyen poszton játszik a vízipisztolyosoknál.
A játékban egy H/L wr-el rendelkező RB, akit "épelméjű" nem rak CB-be, mert egy támadás után nem igazán menne vissza védekezni, persze ha az EA éppen máshogy szeretné akkor mindegy. Meg persze van, akit ez teljesen hidegen hagy, csak legyen pace meg OP. Na most, ez a szuper CB mindenkit lealázva szedte le a játékosaimat a pálya egész területén, fáradhatatlanul fel-alá rohangálva, mindenkit felborogatva. Nálam meg Gomez és freeze AWB mint akik az idősek otthonából léptek ki, nyilván elhiszem. Walker meg H/H.
De mindegy. -
Szjoci27
tag
Na jó, én most gondolkozom el erősen, hogy inkább befejezem ezt a játékot. Egy másik játékot toltam, aztán beléptem a fifaba, hogy wl-ből lejátszak néhány meccset. Kettő után full idegesen kapcsoltam ki az xboxot...
Két tudatlan ellenfél, két vereség. Nálam Lenglet úgy mozog, mintha6 féle testi fogyatékkal élne, meg 2 törött lábbal. A másik oldlaon meg, mintha rakétát dugtak volna a seggébe. A játékosaim harmat gyenge passzokat adnak, 70%-ban csinálnak, mint amit nyomok, már ha csinálnak valamit, mert valamikor nem is reagál....az ellenfél mondjuk a kontrollert is lerakhatta volna, mert a játék folyamatosan magától leszerel.Undorítóan csal a játék és mellé a nyomorék olaszok még benyomják a csirkés gólörömöt... Arról nemnis beszélve, hogy azzal kezdi a meccset, hogy dekázva végig akarja vinni
mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az idei jqtekban ne lepodj meg mikor a.kezdoben 5 db lw van csomo embernel.
Kb 20 ellenfelnel lattqm cb ben BELLERINT mar..de.kiprobalni nem merem -
freddyadu
senior tag
Hello mindenki!
Az alábbi csapatot sikerült összepakolni. Oblak, Mendy, Ballack és Neymar eladható.
Látom, téma volt itt Aouar új lapja, véleményem szerint nyugodtan lehet szélén játszatni, olyan jól mozog be az üres területre és a jobb lába pedig halálos. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem vágom mi a problémád egyébként de komolyan. Bellerin már játszott cb-t mikor sok sérültünk volt vagy 343-t játszott az Arsenal(Alapból tierney játszik azt 343ban). 178 centi 74 kg.
Az idei játék legjobb cb-je Kyle Walker 178 centi 73 kg.(netről vannak az adatok).
Miért ne játszhatna ott? Nálam rb Walker játszik cbt. és?
Én kifejezettem szeretem variálni a játékosokat más posztokra. Nem egy csatárt rakott védőbe hanem egy szélsőt középre
A második bekezdéssel meg nem értem mit szeretnél... Neked sincs megtiltva, hogy bárkit berakjál cb-be aki gyors vagy de?
Látom neked ez a posztváltás lesz a rigolyád
Azért szeretünk
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok... Első meccs, valami mohamed ellen, természetesen mondanom sem kell: delay óceán, hátráltatás, stb. A gyereknek Aké és BELLERIN volt a 2 cb. Képes volt Bellerint CB-be rakni. 3x szereztem meg a vezetést, 3x egyenlített elképesztően átlátszó gólokkal visszapattanóból és hasonlók. Végül Rashford megmentett a 90. percben, de már felforrt az agyvizem.
Értem én, hogy manapság olyan világot élünk, ahol Mohamednek mindent szabad, én meg lassan egy fehér zoknit sem vehetek fel, nehogy sértő legyen. De mi az istenért kell ezt átvinni egy virtuális játékba? Egy játékba, aminek a gyártója elvileg minden évben kampányol és kiáll minden mellett, mindenki egyenlő és hasonlók. Csak én ezt egyáltalán veszem észre, mert a legtöbbször már el van döntve egy meccs attól függően, hogy te melyik országból játszol és még sorolhatnám.
Miért?
-
Meghivott
addikt
Gyurika (gyurikamoo), szépen levédekezte a meccset neked a gép. Ünnepekre tekintettel mást most nem írok.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Alapból a trialnál a teljes játékot töltöd le mivel a 10 órás trialban mindent használhatsz amit a teljes verzió ad. Ezért ha megveszed a játékot nem kell újra letölteni a játékot hanem úgymond a "trial" verzióval működik a játék.
Ja, hogy nem tudod megvenni mert letöltést hoz helyette
Appon próbáltad esetleg? -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Bocs hogy ide írok, de nem talaltam kifejezetten playstationos fifa forumot.
Ket kérdésem lenne, ha egyáltalán kapok itt választ, mivel ps5 kérdés, nem pc :(
1:van ea play-em, próba verziós fifat jatszom, amit meg szeretnék venni.
Viszont hiaba törlöm, minden fifa 21 valtozatnal mar egyből a letoltest hozza fel,ami a trial, nincs opció jatekon belul sem a full vasarlasra.
2:ez a trial vajon mar a ps5 upgrade verzio?
Verzio szamot neztem, és 1.00002-es (lehet hogy kevesebb a 0, nincs a ps bekapcsolva:D).
Mi ps-en a legfrissebb verzioszam?
Ennyi kerdesem lenne, elore is koszonom a segitseget :)
Ha nem jo helyre irtam, es valaki tud ps fifa fórumot, azt is megkoszonom.
Kellemes unnepeket :) -
gjoe
addikt
Nekiálltam a wl-nek, jó kezdés 5/4 után most 8/4.
De most komolyan mindenki PL csapattal nyomja? Csak azok jönnek szembe. Rasi és werner duo, felrúghatatlanok. Felesleges csapatot építeni. Ez a kettő elég és akkor a rendszer nyom ezerrel. Ja meg vvd hátul akit teixeira nem tud lefutni.
Mára ennyi reggel 8-9 körül 30 ping és jó meccsek voltak, de most már mocsarasodik az egész. -
Nandinagy
addikt
válasz
#Wiall#
üzenetére
Nem vagyok annyira hozzáértő de szerintem 90 pace alatt szélen kevésbé jön ki egy játékosból a tudása. Egy próbát megér mert Aouar is elég sok poszton használható(cm-shadowwal vagy cam,st-hunterrel) de szerintem olyan sokat nem biztos, hogy kell várni tőle.
Más kérdés, hogy idén nálam a szélsők már lassan szélsővédői mélységekben vannak a fontossági sorrendben
Ha megvan a védelmem+kp+2 csatár utána ami marad coin azt költöm el szélsőkre. -
#Wiall#
tag
Eddig Joao felix kirakásán gondolkoztam jobb szélső cam pozícióba mivel a cam és az st pozíció foglalt viszont ma beleütköztem Aouar freez lapjába szerintetek szélre nem lenne elég ő Felix árának töredékéért ?
Mindenkinek továbbra is kellemes ünnepeket! -
Gaborz1
senior tag
Appban másnál is meghalt a Quick Sell Recovery?
Nálam ugyanazt a legutóbb elpasszolt játékost mutatja minden napnál. -
bubuska10
senior tag
Loan Maradona 7 meccs/13 gól+6 gólpassz. RIP GOAT! Nektek pedig boldog karit.

-
toxicjew
addikt
Jó kis karácsonyi wl, nem is kell jobb a hangulatnak
0.25x sebességgel közlekednek a játékosok. -
skt
tag
Ha a capa objectivben lovok egy golt es kilepek, elszamolja szerzett golkent?
-
Digestive
veterán
Na ma nem kell meggazdagodnunk az sbck és objektívek miatt.

-
RigóZsolesz
tag
80+ pick re én sem panaszkodom
Mbappe, 2x Oblak utobbi Joao Felix sbc be ment. Meg jó pár magas ratinges lap. Ha hiszitel ha nem, 20-30k át költöttem a Joao Felix Potm sbc re. Szinte az egész sbc ét a 80+ pick ből hoztam ki
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
Party bag előre láthatóan milyen ratingű lapokat kér majd?
miből érdemes betárolni? -
dkaro
őstag
Amúgy idén durván levitték szerintem a boardok és wo-k számát, ha megnézel pár ytos arcot ők is sokkal kevesebbet nyitnak mint tavaly
-
Ragnar17
tag
Jelentem, egy Toty packgyűjtős személyemben elesett. Túl sok olyan lap jött most ki, akik talán még a Toty lapoknál is jobban szeretnék. Igy hát, kinyitottam.
60db csomag, 4 ultimate, 4 jumbo rare ( 1-1 wo mindkettőből (
)
Ezeken kivül az összes freeze sbc, mm packok stb. tehát, kb. egy olyan fele volt fosnak számító pack, a fele nem.Tehát az 1-1 db jumbo és ulti wo-n kívül, 1db wo jött egy megából.(Szczęsny-Navas-Sterling)
A nap megmentője a 83+ csomag volt, abból jött egy Neymar, tudom, jött egy Neymar ne sirjon az ember.. De azért valami elképesztő volt látni,hogy sorra még csak board se jön a játékban található két legjobb packból.
-
v-man
őstag
Nekem 3 80-82 közöttit ad 10-ből legalább 8x, de jött már 82es totw, vagy Cl Thiago (Liverpool), meg egyszer Son. Csináltam már legalább 40-et, de az egyetlen Sonon kívül semmi használható, max ilyen Sirigu és társai.
Csak azért írom nehogy azt várd ha csinálsz belőle 3-4-et, akkor olyat kapsz mint az előttünk hozzászóló kollégák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem a kedvencem a fekete/barna bőrbogyó... Alig látom. Ezt is úgy kellene hogy azt lássam ami nekem van beállítva
-
Nandinagy
addikt
Pont ezt mondtam én is.
Mondjuk az untrade 100-125k-s packokból felesleges bármit is várni. Szerintem 10 emberből 9nek lófaszt sem ad. Nekem szinte mind megvan és talán egy Benzema jött 4-5 darabból.Nincs azzal semmi baj. Ez tiszta szerencse kérdése. Tavaly nekem is csak április végén jött az első értékelhető lapom a 100.-k liga sbc után
. Addig meg annak örültem ,hogy decemberre összekukáztam egy Neymarra.#7924Bohus84
SBC-be jó lesz
. Grat
Én is csináltam 5-t az előbb és hát jött 3 boardos+Pique szóval nem panaszkodom. A 81+-nál jóval jobb ez a pick mert tegnap 9 db 81+-ban még csak board sem volt. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A világért sem akarlak megbántani Kristóf de Lucas miért baj ha kezdő?
Nem mindenki nyitja ki az összes drága lapot a játékban mint te minden évben vagy idén én meg zimmi.
Ha nem lett volna a Garrincha nyitás valószínű nálam is még valami budget Depay vagy Gelson Martins játszana szélen
-
Kristof_94
nagyúr
Miféle patkány az, aki szándékosan árnyék nélküli labdát használ?

Az meg, hogy lassan 2021-ben még Lucas volt a kezdőben már csak hab a tortán.Mindegy, 7 meccs alatt összejött majdnem 4500 pont, ami nem rossz.
-
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ott a pont! Emiatt cseréltem Kantet pedig untrade. A szélsőkhöz nem tud passzolni. Támadót indítani through ballal pedig nem is érdemes próbálni. Bruno olyan melységi passzokat ad, hogy néha én is meglepődők, hogy csak a kapussal vagyok szemben. Amíg nem próbáltam én sem képzeltem, hogy igy is lehet
Gold lapja kicsit kévés, de ha van coin az if sif már szuper, a többi meg ráadás
-
sz_abika
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igazuk van a többieknek
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.
Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik

-
Madn!ght
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Az a problem, hogy a játék abnormális működése miatt sajnos a stat szerint jól/jobban passzolni tudó játékosaim sem bírnak 2-nél több pontos passzt adni. Ott volt RB Oscar, vagy akár Marquinhos is, de ugyanúgy elesnek a labdában, ha a játék úgy akarja. Lucas Moura meg mindenkit is sebészi pontossággal körbepasszol.
-
Bohus84
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Jogos, szerintem is sok a kettő. És egyik sem tud passzolni. Nagyon sok labdát szereznek majd, és nagyon sokat adnak majd el. Gyenge pass stat gyenge wf. Szerintem idén ezek a cdm-ek 41212 ben használhatók. Egyedül megoldják a szűrő feladatokat, és nem kell, csak egy rövidet, biztosat passzolni mert van közel cm.
-
Madn!ght
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Köszi a tanácsot!
Egyelőre ez a felállás csak a hétvégére marad. Mollet meglepően jól teszi nálam a dolgát csatár poziban is, Yedderrel kombinálva pedig baromi jól kiegészítették egymást. Remélem hamarosan lesz a kis patkánynak valami színes lapja és akkor egy darabig a csatár is pipa. 🖖😎 Addig is egy baby Butrát tervezek kipróbálni. -
sz_abika
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Feka és francia , valóban full Kanté

Mindenesetre szerintem nem kell még ebbe a formációba se két ennyire védekező középre. Nekem Pirlo nagyon jól tette a dolgát ott ha ikon kell, de szerintem Aouarod is szuper lenne a posztra és akkor meg nézz egy fürge csatárt Lewa mellé.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne bassz már fel Kristóf!
Most volt a Capa objektív amihez kellettek a spanyol lapok! Szetinted beraknak most megint egy spanyol objektívet? 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Én amúgy Ansu Fatit és Destet próbálom max. 650-ért, az vajon jó üzlet?

(#7906) sz_abika: Nem sok kedvem van hozzá, de jó lenne TOTY-ra gyűjtögeti. Bár eddig is mindent elnyitottam, szóval már késő. Tavaly volt egy pár tucat csomag TOTY-ra és TOTS-ra is, amik semmit nem adtak, ellentétben a ligás upgrade csomagokkal. Most is abban bízom.

-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Dec 29 talán, mintha valahol láttam volna.
@Kristóf: szerintem ha van TOTW/WL ami számít igazán, az a karácsonyi PL forduló. Gyakorlatilag még a 82es Sheffieldes CM is majd használható lesz a játékban, mert OP PL ligás. Nekem pont kimarad sajna, keddig nem vagyok szélessávú internet közelében.

@Insigne: szerintem az idei is nagyon jó a játék ezen szakaszán, Politanoval a perfekt link miatt meg nagyon könnyü beépíteni. Engine van rajta így LCAMból 99es curve és 95ös crossing mellett jönnek be a labdák a 16osra amit vagy Politano küld rá (finishing 95) vagy Vardy (99 pos & 99 fin). Egy felüdülés Rashford után a baloldal

-
Digestive
veterán
10 meccs után fájó búcsút vettem Del Pierotól. Nagyon jók a lövései mind2 lábbal, jól is passzol, viszont már most kevés a pace és a dribbling sajnos. Dalglish mellé kell egy fürge csatár párnak.
Ez lett most. Nem akarok kirakni több untrade lapot, h tudjak késöbb is alakítgatni. Egy Neymar spec lap kéne veszettül, a gold nem mozgat meg. Valami szép színes kéne.

Erre a genyó Adama lapra kíváncsi vagyok, csak sajnos bent van valahol az untrade lap rengetegben.

-
Digestive
veterán
válasz
Raunchy
üzenetére
Nekem az lett volna a logikus, h ha a másik 3 nagy liga kapott lapot, akkor a maradék 2 is fog... Az aggodalmam az, h tegnap nem adták ki egyiket sem. Meddig tart ez a Freeze promo?
Amúgy örülök, h többen is kaszáltatok a tippemen! ☺️ Jövőre nyitok egy fizetős discord csoportot srácok és küldöm a befektetési ötleteket! 🤪 Nem ám, csak hülyülök. 🙃
-
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ú mekkora ötlet, és ahogy nézem nem is nagyon drága.
Köszönöm a tippet mester.
Mondanom sem kell hogy a coint amibe kerül szintén neked köszönhetem, a farmolható freeze lap miatti hypera én is vettem 150-200 low ratinges gyors lw rw lapot. Remélem lesz német és olasz is.
Te melyikkel készülsz? -
Raunchy
tag
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumlátogatónak
Jelenleg Gold Varane és Gold Sergio Ramos védőpárosom van. Varane - al meg vagyok elégedve, Ramost cserélném. Freeze Casemirora gondoltam de ő extinct és így is drága volt. Kounde megvan, de őt nem szeretem. Van valakinek javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HBO Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- VR topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nincs az az isten, hogy megcsináljam.

Ezért tolom én még mindig Bale-lel a jobb szélen, hát minek költeni a csapatra...
Istenkirály az idén is a kis bajszos.