Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Aki esetleg nagyon rágörcsölne a hétvégi WL-re és angol ligát futtat, az gondolkodjon el a pihin - nincs hétvégén PL meccs, szünet van.
-
dkaro
őstag
Az iconswap2-ben hasonló objectivekre lehet számítani vagy ott más fajták szoktak lenni?
-
Aguinaga
őstag
MM nagyon adta ma, UCL Martinez és rare gold Luis Felipe, rare gold Romagnoli, rare gold Guerreiro, 40k haszon. Már ennek is örülni kell, annyira jól adja... előre félek a 25*83+ csomagtól, gondolom max 84-esek lesznek benne.
BTW, mid Veron mennyire használható? Kéne egy ikon középpályára 500 alatt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
How will the TOTY be Selected?
The ballots submitted by this group will account for 60% of the final vote. The remaining 40% of the votes will be cast by EA Sports.Ez a tavalyi leírása. A 60%-ba tartozik minden megbízott újságíró,sportoló meg a community. Gyönyörűen balanszolták azt, hogy az ő kezükben legyen a döntés, szóval ez a szavazósdi csak szemfényvesztés. Csak azért mondom, hogy ne pazarold az időt arra, hogy többször szavazz

#8587Izéjose
Bármilyen mozdulat megszakítása az l2+r2 egyszerre. Eddig ezt még én sem tudtam de rákerestem aztán ezt dobta ki a google. -
EA's hit
addikt
Alig várom, hogy TOTY Joseluval szaladgálhassak!
Ne már, srácok, ti képesek vagytok komolyan venni ezt a nevetséges szavazást? Őszintén remélem hogy valami csoda folytán összefog a community, és valami ehhez hasonló csapatot szavaz meg toty-nak, az lenne csak az igazi szopás az EA-nek
Korlátlanul lehet szavazni, nyomassátok Joselut és barátait 
Egyébként ha komolyan venném, akkor kb. Neuer - Theo, VVD, Ramos, Davies - De Bruyne, Kimmich, Thiago - Immobile, Lewa, Mané csapatot raknék össze.
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
10 swapért mit lenne érdemes beváltani? Base pack+ulti pack, vagy base/mid pack? -
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csinaltam egyet en is, Mid Cannavaro. So, so
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
Eltudná mondani valaki hogy ezt a cancel shot ot milyen gomb kombinációval lehet elérni xboxon ? -
neo81
senior tag
Sziasztok!
FIFA 21-ben kispályás focit is lehet játszani egymás ellen online vagy úgy, hogy 2-en vagyunk 1 csapatban online ellenfelek ellen?
Köszi! -
taylorp
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak appban tudod kinyitni.
-
LendvaiFeri1
veterán
Valahogy előre lehet hozni az icon packot? A legvégére tette a játék, nem szívesen nyitok el 1 Milla értékben csomagot.
-
dvtkfan
senior tag
Na tegnap kiraktam, ma pedig játszottam Robben spéci lapjával! A mellékelt csapattal tolom 4-2-2-2-ben, ahol Rcam poziban játszik! Előtte Alessandrini volt ott, aki ott nagyon szürkén játszott. Nos Robben eddig sokkal jobb, főleg ezzel az új holland rb sráccal. Egyenlőre a gyengébbik lábát nem tudtam tesztelni, mert mindig ballal, főleg finesz-el lőttem vele gólt...ha tiszta helyzetben 16-20 meterről el tudod vele ballal finesz-el lőni, az 10-böl 9x tuti gól...
Szóval nálam egyenlőre megérte kirakni. -
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Madridista vagyok, Zamora- díjas, ha nem a címeket nézzük akkor a tavalyi Courtois az egyik legjobb kapus volt. Nyilván ezt Neuer el fogja vinni.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már akit, aki van olyan hülye, hogy ezeknek a kifinomult üzleti érzékkel megáldott észlényeknek képes tömni a zsebét fifa pont vásárlással.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Dani3457
üzenetére
Pozíció módosító lapokat lehet használni, úgy lehet mondjuk csatárból középső középpályásokat csinálni.. védőig nem lehet lemódosítgatni.
Vagy ha a csapatchemistry úgy jön ki, hogy csatárban lenne max, de mondjuk CM-ben használnád, akkor mecs közben a D-pad-del formációt módosítasz, amit előre be tudsz állítani, így megmarad a max. chem..Ezt a Robbent ki kellen rakni, úgy érzem, próbálta valaki? Ellenben, hiába van PL csapatom, Stones flashback lapja nem tetszik papíron. Használja valaki, van tapasztalat? A Gomez-Aké védelemben előrelépés lenne?
-
Dani3457
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy megcsináltam aouar FUT Freeze lapját, és szoktam látni hogy cm-be használják na de ezt hogyan lehet megcsinálni ?
Válaszokat Köszönöm !
-
toxicjew
addikt
Choose the best 11 players of the last 12 months of football before voting closes on January 18, and your vote will count towards the EA SPORTS FIFA 21 Team of the Year!
The final Team of the Year will be announced later in January, when special TOTY player items featuring some of the highest ratings of the season will be released in FUT 21 to celebrate each player's incredible performances.Verjem bele...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tisztában vagyok vele. Ezért mondtam, hogy az önmegtartóztatás neked probléma mert te azért nyitottál is belőlük valamit.
Én tavaly TOTYkor egy Pogbáért imádkoztam ha már TOTY nem jött. De még az sem jött 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk ez max csak neked probléma
Én tavaly TOTYnál 650k-t tettem bele az upgradebe egy Aubameyangért.
Francia TOTSkor 950k-t egy TOTS Sanchesért, szóval idén inkább tradelek upgradek helyett
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Dragowski és Mee.
Csomagok: 1 walkout volt Hummels személyében. Ja meg Mee 2x.
Ismételten megérte!
-
sz_abika
addikt
Santamaria és az egyedüli pick akit reálisnak tartottam: Zielinski.
Többit igazából el se nyitottam, előtte minden untradet beleölök SBC-be és utána csak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
redtamas
üzenetére
A legegyszerűbb ha eladod:Mendy,Varane,Kante,Ndidit. Wernert letolod cm-be és Manenak adsz egy zöld linket Wijnaldummal például.Davies+Klostermann vagy egy másik német ligás védőt meg leraksz védőbe. Ha már marad coinod lecserélném Wernert vagy Salaht is de az már egyéni preferencia
-
dkaro
őstag
Srácok a 82+ sbc-ből jöhet promó lap vagy csak sima rare gold? Ha jöhet akkor lehet csinálok párat toty-ra...
-
thebigK
addikt
Siralmas mennyire omlik a pakkokbol a fos iden
g2 pick 83as, 84es, 11 packbol meg 2db 83as volt a legjobb. Iden tobbet egyszer sem megyek g3 fole, az biztos. Idopocsekolas -
v-man
őstag
Aspas és a második pickben 3 db 82es
-
toxicjew
addikt
G2 Dragovski és Soucek, most nagyon kegyes volt velem Vancouver, több 84es is volt a pickekben. Azt hiszem ez volt a max ami kitelt tőlük
-
Digestive
veterán
Pálcát kell törjek magam felett baby Puskás miatt!

4231ben egyedüli csatárként továbbra is azt mondom, h gyengusz. VISZONT! 442ben jobb ST poszton, h eloszlik a csatár feladat megtáltosodott. 27meccs 38gól 12gólpassz. A jobb lábát hanyagolni kell, de a bal távoli 20+ méteres tekerései kegyetlenek. Tényleg elképesztő, h szinte mindegyik beakad. Egyenes sprintben megcsípik, de nagyon mozgékony és apró cselekkel már nagyon jól lehet vele cikázni. TOTY előtt, ha beesik Eusebio ára akkor búcsút intek neki, de tényleg nem rossz lap, a gyenge WF-ot és az állóképességét leszámítva.
-
gjoe
addikt
A piac tiszta agyrém, ki akartam most rakni klaibert, de a 84-85-ös lapok max áron mennek.
Ez is jól mutatja mennyire kevés nagy ratinges gold lapot osztogat a rendszer. -
gjoe
addikt
De a chemistry rendszer sem működik, mert olyan ellenfeleim voltak ahol a csapatban volt az eddigi összes silver totw. Csapat chem max 50. Kean st cm-be 2 chem, rm st-be. És alig bírtam vele, egy rossz passzuk nem volt, tökéletesen működött neki a csapat!
Kipróbáltam így, bezzeg nálam passzolni sem tudtak és mint csapat összeomlott az egész.
Na mindegy, majd ma ronaldot ki pickelem.
-
dkaro
őstag
Hát ez a saját divbol add ellenfelet friendlyben nem igazán működik ps5on, olyan kevesen vannak. 7bol 1 meccset tudtam megnyerni.legalabb 3 div különbség volt az ellenfeleim és köztem
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xboxon mar van 5.5 millaert

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem értem mire vagy állandóan kiakadva a szavazásra.
A TOTY csapat összetételét 60%-ban adja a community+újságírók+sportolók. A maradék 40%-ról ők döntenek. A communitynek van beleszólása valamennyire de közel sem annyi mint gondolod. A 12. játékost döntjük el csak mi. -
Kristof_94
nagyúr
Nem annyira örülök a szavazásnak, mert elviszi a dolgot a meta irányba. Ha pl. egy Müller vagy Kimmich nem kerülhet be egy Bruno helyett az szégyen. Nem vitatom, jó a portugál, de nem a TOTY-van a helye, majd jövőre. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretem a Bayernt.
-
-
marcess
senior tag
TOTY szavazás holnap kezdődik, a headliners team2 után akkor valószínűleg már az fog jönni.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak ami zavar hogy van ez az animated backgroung asszem...kaptunk azt hiszem de eltunt nekem es venni se lehet ilyet
VAgod mirol beszelek? -
Kristof_94
nagyúr
Nekem is az, a legjobb választás!
Amúgy remélem az EA hamarosan csinál azzal valamit, hogy idegenben ne kelljen az ellenfél árnyék nélküli vagy valamilyen láthatatlan színű labdája miatt szenvedni, mert ez 3-4 hónap után már tényleg szánalmas.
De csodálkozunk az ilyeneken, amikor a 40 millióért "szerződtetett" Beckham minden verziója kopasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Korlátlanul lehet szavazni, nyomassátok Joselut és barátait

g2 pick 83as, 84es, 11 packbol meg 2db 83as volt a legjobb. Iden tobbet egyszer sem megyek g3 fole, az biztos. Idopocsekolas