Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasa22
tag
Sràcok akinek gold Neymar van a csapatàban, ti is èszrevettètek, hogy a patch òta mintha kiherèltèk volna? Ki kellett rakjam a szèlre, pedig eddig ST posztrol senki sem tudta nàlam kiszorìtani, hihetetlen helyzeteket hagy ki, de ùgy vettem èszre,hogy az ellenfeleknèl is nem csak nàlam..
-
Sasa22
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Akit SBC-ben felhasznàlsz az eltűnik a klubodbol, ès többet nem hasznàlhatod.
-
Sasa22
tag
Varane duplàzott, lesz akièrt drukkolni a pikkekben

-
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos nekem Shearer base lapja jött base ikon pakkbol az elejèn.. Swapoknàl kipróbàltam kèt meccsre, de aztàn gyorsan lecserèltem egy 76os angol STre, valami nagyon rossz ez a lap, szègyen az eatől..
-
Sasa22
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nàlam gold CR-t vàltotta, annyi külömbsèggel, hogy igy neymar lett a csatàr helyette, CR pedig LM.
A lövèsei nem olyan jók èrtelemszerűen, viszont igy is belövi nagyjàbol ha oda kerül.
Nekem fürgèbbnek tűnik a gold CRnèl, ha egy low budget szèlső kell, szerintem megèri kirakni. -
Sasa22
tag
PC-sek, mennyire nerfeltèk a stepovereket? Lehet őket mèg hasznàlni?
-
Sasa22
tag
Na hàt ez èrdekes WL volt.. Nem èrtem el a gold2őt sem, nem is tudom mikor volt ilyen utoljàra, csoda hogy megmaradt a kontroller èpen, undoritó volt ma...
-
Sasa22
tag
válasz
marcess
üzenetére
Itt a fòrumon màr többször volt tèma, èn mindig azt mondtam, hogy pròbàlja ki aki teheti,nagyon nagy èlmèny vele lőni a gòlokat!
Nàlam 500 meccsen 700 golnàl jàr ès 400+ assistnàl, 2 csatàros rendszerben! Div1-2 ès WL meccsek vannak ebben szinte kizàrolag! Abban igazat adok nandinagynak- hogy vannak àr/èrtèkben arànyban jobb jàtèkosok nàla, de basszu emberek Puskàsrol beszèlünk, kinek nagyobb èlmèny Neymar ès Mbappeval jàtszani mint Öcsi bàcsival?
Top 5 base ikon, ès egy beast, ha 4* WF lenne akkor Pelè/Eusebio àrban menne! -
Sasa22
tag
Màsnàl is halottak a szerverek vagy csak èn vagyok ilyen "szerencsès"?
-
Sasa22
tag
Na ma kinyilt nàlam is egy base or mid ikon pakk..
Az első 2 ikon packbol egy scholes ès egy gerrard esett, ugyhogy nem is vàrtam semmit ettől a 3.tol sem.
Most esett egy base Garrincha, ugy tűnik 3 a magyar igazsàg
-
Sasa22
tag
A lènyeg:
Bàrmilyen nehèzsègen működik. Megszerzed a vezetèst, utàna labdàt szerzel a fèlpàlyàn ( minèl tàvolabb van az ellenfèl a kapudtol annàl jobb) visszapasszolsz a kapushoz, vele meg egyből pöccintesz egy hàromszöget ès a szögletzàszló/alapvonal felè pöckölöd a labdàt, utàna lerakod a kontrollert ès le is tudtàl egy fèlidőt, mert ha jol csinàltad nem tàmad meg az ellenfèl jàtèkosa. Ezt megismètled a 2. Fèlidőben mèg egyszer ès annyi,lehet közben nèzni a Narcos-t
Amúgy èn àtàllítottam a throug ballst manualra, igy könyebben tudod üres területre pöckölni a labdàt, nem fogja az rb/lb-nek lepasszolni. -
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem SIF Carrasco jött a FUT upgradeből, de nagyon nem jött be nekem, kapott 30 meccset a hètvègen a WLben igaz 7es chemen, de ment is utàna a padra, objectives rodrygo jobb nàla.
Amúgy tisztàban van mindenki az új SB glitchel, vagy rèszletezzem?
Èn most is "jàtszom" a swap lapokèrt miközben ezt hozzàszólàst írom..
-
Sasa22
tag
válasz
üzenetére
Ezt meg kell szoknod,mindig is igy volt..
Nekem pl van egy Gerrard ès egy Scholes a padon, ès egy 82es Sanches a kezdőben, hiàba hogy IRL a kèt angol fènyèvekkel jobb volt nàla, viszont nem elèg "metàk" ès ezèrt kb hasznàlhatatlanok.U.I: Több szerencsèt a base ikon pakkoknàl nektek

-
Sasa22
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem szokàsom vitàba keveredni, viszont elèg erősnek èrzem azt,hogy konkrètan lehülyèzed azokat a magyarokat akik Puskàst hasznàlnak, csak amièrt te inkàbb Neymart ès Mbappèt hasznàlsz a meta miatt, nem azt jelenti, hogy mi vagyunk az idiòtàk amièrt egy olyan ikonnal probàljuk èlvezni ezt a foshalmazt, akinek gyerekkènt a törtènetein felnőttünk, illetve aki a legnagyobb magyar fottbalistànak szàmít azóta is.
Lehetne 2* WFje is, akkor is Őt hasznàlnàm, mert èlmèny vele jàtszani.Nem mellesleg neki 3*a WF, ès bàtran el merem lőni jobbal, miközben Messinek rà kell forgatnom a bal làbàra, hogy bemenjen..
157 meccs
215 gol
209 gòlpassz.
Először pròbàljàtok ki, aztàn lehet minősíteni
-
Sasa22
tag
Na ma feldobok 200.000et rulettre

Csinàlok 25 81+ upgradet a nagy lapokat megtartom, a 82-83asokbòl pedig 83 upgradet fogok csinàlni, remèlem lesz olyan packluckom, hogy kirakjam ebből a baby icon sbct.
Az idèn nagyon nem jönnek a nyitàsok, hàtha most beindul..
Holnap vagy vasàrnap hozom az eredmènyt, ha èrdekel
-
Sasa22
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Gold3nàl abbahagytam.. jàszhatatlan itt nèmetorszàgban is.. nem kapok 30 pingen aluli ellenfelet..
-
Sasa22
tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Na az este kiraktam Bambàt, kb 150kbol kijött,packokbòl esett egy Kimmich ès pàr UEFA lap, ùgyhogy olyan 100.000 volt a ràfordìtàs.
12 meccs utàn nem lehet messzemenő következtetèseket levonni, viszont kb azt hozza amit vàrtam tőle, illetve amit a statjai mutatnak.
Nagyon gyors, ès agilis, nem hibàzik passzt, illetve jòl fejez be.
Nem egy game changer lap, nem kell tőle csodàt vàrni, viszont pàr meccs utàn akaratlanul is az ő szèlèt preferàltam, kontràknàl,a gyorsasàga miatt.Ha valaki tele van untrade lapokkal ès illik a csapatàba, megèri kirakni. Egyèrtelműen nem èr 350.000 coint, de egyàltalàn nem bàntam meg, hogy kiraktam!
-
Sasa22
tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Ha vàrsz vele holnap reggelig megmondom, ma este WL előtt ki fogom rakni, eddig IF Bamba volt a csapatban, ès elèggè tetszett. Kb 200k+klubbol kijön, ès mèg a packok sem olyan rosszak amit kapunk èrte.
Tèny hogy nem egy Neymar, de a CAM + ST poszt màr elkelt, ès nem fogok 1 millió coinos szèlsőt jàtszani, oda bőven elèg lesz Bamba is.
Nem mellesleg zőld linket ad IF Sanchesnek, aki a legfontosabb tagja a csapatnak, nem hiszem mostanàban le fogom cserèlni
-
Sasa22
tag
Amúgy ti is èszrevettètek,hogy pl Dembele vagy Son sokszor a "jobbik" làbàval pròbàl ellőni abszurd helyzeteket is? Dembele LAMbòl nagyon sokszor megprobàlja a finnesse lövèst ballal ellőni, ès persze, hogy ùgy nem megy be.. 5* wf-al tavaly nem csinàlt ilyeneket...
Off: Tegnap mègis megvettem Baby Puskàst, nagyon sokat tradeltem, hogy valahogy összejöjjön az àra, nagyon brutàlis lap, bàrmilyen szögből ès tàvolsàgbol èletveszèlyes! Nagyon nagy èlmèny vele jàtszani, kìvànom minden magyarnak, hogy egyszer a csapatàban tudhassa!
bocsi nem vàlasz akart lenni
-
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meddig zuhanhat szerintetek Puskàs?
Meg van rà a pènz de vàrom a megfelelő pillanatot.. -
Sasa22
tag
Sràcok valaki jàrt mèg úgy hogy nincs semmi szurkolói hang a stadionban? Hiàba àllítok be a stadionba bàrmit, egyszerüen nem megy.. csak a kommentàtornak van hangja.
Valakinek ötlet? -
Sasa22
tag
Valaki hasznàlja IF Kane-t vagy egyàltalàn erőcsatàrt az idèn? Lehet velük èrvènyesülni?
Kinyotottam OTW Bale utàn Son-t is eladhatatlanban, Kane adna csak full chemet mindenkinek.. -
Sasa22
tag
Tavaly is egèsz èvben mindenki szidta, a nèmeteket, hogy nàluk nincs delay stb, kivàncsi lennèk, hogy ezeket mi alapjàn mondjàtok? Vagy ez is csak olyan urban legend?
Èvi 8-10 hònapot nèmetorszàgban Frankfurtban vagyok, a többit otthon, a fifa pörög itt is ès ott is, mindenhol fullos netem van kàbelről jàtszom. De megdögöljek ha èrzek valami aprónyi kis külömbsèget is..
Ma dèl ès este 8 között jàtszhatatlan volt a jàtèk itt Frankfurtban, abba is hagytam a WL-t.. ugyhogy jòkat mosolygom mindig a "bezzeganèmetek" kommenteken
-
Sasa22
tag
Nàlunk ez van most, talàn Silva helyett èrkezik Ramos[kép]
Persze mindenki 10-es chemen kezd..
Balet próbàljàtok ki, egy àllat! -
Sasa22
tag
Idèn èn 4-1-2-1-2 (2)-őt jàtszom, próbàltam több taktikàt is, de eddig ez a legjobb szàmomra
-
Sasa22
tag
Amúgy tegnap a 100 finnesse gólos pack beadta OTW Balet mögötte Wijnaldummal, be kellett őket èpìtenem, mert sajnos nem eladhatóak..
Pedig kijött volna belőle Puskàs egyik làba
-
Sasa22
tag
Egy leak szerint ma jön POTM Fati!
-
Sasa22
tag
Ti megkaptàtok ezt a deadline packòt? En semmit sem kaptam ma, pedig elvileg mindennek megfeleltem...
-
Sasa22
tag
Ez az SBC màr feldobta kicsit a 84es lapok àràt
Ha este jön egy OTW sbc elszàllnak a nagy ratingű lapok
60 iscom vàrja
-
Sasa22
tag
Nekem Rare Megàbol kisètàlt baby Ballack, a Rare Playersből pedig egy 83as Zapata.
De làttam màr sima Gold Packbol is legendàt kisètàlni, ugyhogy ha EA bàcsi akarja beadja, hanem nyithatsz bàrmilyen pakkot.. -
Sasa22
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt sokan toljàtok közösen a Fifàt egy baràtotokkal, ès az idèn mi is igy szeretnènk jàtszani.
Van nèhàny kèrdèsem amire nem nagyon talàltam vàlaszt, ha valaki segítene itt, vagy akàr privàt üzenet formàjàban annak előre is köszönöm!
A kèrdèsem az, hogy ha pl. Egyikünk jàtszik az adott profilrol, akkor a màsik ugyanazt a profilt tudja e hasznàlni egy időben, mondjuk egy màsik jàtèkra?
Illetve mit ès hogyan kell beàllítani ahhoz, hogy ugyanazt a profilt hasznàlni tudjuk?
A jàtèkot màr mindketten előrendeltük mert kèsőn gondolkoztunk.
(PS4)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont az màr túl sok idő nekem, megvàrom ameddig kifarmolódik..