Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
De qrva jó . 2-1-re vezet , félidőben kilép és nekem vesztett meccsként könyveli el. Jó ez a rendszer

Pedig sztem ment volna a fordítás . -
Nandinagy
addikt
Nem tudom hol látod a mondandómban azt, hogy bárkit is lehülyézek. Az a baj, hogy mindenki olyan kurva nagy elvásárokkal várja Puskást a csapatba aztán meg csalódás lesz. Akárkit ismerek és megvolt neki kipróbálta 1-2 wlen utána meg eladta és nem azért mert annyira fosott, hogy beesik az ára.
Ugyanezen okból nem akarok Henryt sem venni max sbcből kirakni. Tavaly megvettem a moments Henryt aztán 50 meccs után ment is. Nem tudom elviselni, hogy egy bálványozott focista egy darab szar a pályán. Szidni meg nincs szivem mert túlságosan szeretem.
Attól függetlenül ha lesz Puskás vagy Henry sbc én leszek az első aki majd kirakja őket.
-
thebigK
addikt
MM pakkokbol board se, 200 Gólos rivals milestone ultimate pakkból meg pjanic & lucas moura
-
Digestive
veterán
Ez csak nézőpont kérdése... Hiszen, ha egy 3wf lap ront lövést mondjuk ziccerben a 3 wf-al, akkor onnantól már ott motoszkál ez a fejemben és feleslegesen veszi el a figyelmem, energiám az eseményektől. Pláne ha valaki eredményt akar elérni és magasabb szinten játszik. Na oda kell az, h meg se forduljon az ember fejében ilyen, h WF.
Szép mutatók amit írtál, de azon a 150 meccsen egy Eusebio lehet 300 gólt és 300 gólpasszt termelt volna. 
Persze ha az amit leírtam nem zavarja a felhasználót és nem maximalista egy lappal szemben, akkor érthető, h érzelmi alapon Puskást használ. Egyébként semmi sem indokolja ezt egy Dalglishal vagy akár egy Nedveddel, DP-vel szemben sem. Ahol megvan az 5wf és súlyos 100ezrekkel olcsóbbak.
-
Sasa22
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem szokàsom vitàba keveredni, viszont elèg erősnek èrzem azt,hogy konkrètan lehülyèzed azokat a magyarokat akik Puskàst hasznàlnak, csak amièrt te inkàbb Neymart ès Mbappèt hasznàlsz a meta miatt, nem azt jelenti, hogy mi vagyunk az idiòtàk amièrt egy olyan ikonnal probàljuk èlvezni ezt a foshalmazt, akinek gyerekkènt a törtènetein felnőttünk, illetve aki a legnagyobb magyar fottbalistànak szàmít azóta is.
Lehetne 2* WFje is, akkor is Őt hasznàlnàm, mert èlmèny vele jàtszani.Nem mellesleg neki 3*a WF, ès bàtran el merem lőni jobbal, miközben Messinek rà kell forgatnom a bal làbàra, hogy bemenjen..
157 meccs
215 gol
209 gòlpassz.
Először pròbàljàtok ki, aztàn lehet minősíteni
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, amire úgy nézem nem igazán van megoldás, de hátha ti tudtok valamit.
Ismerősöm elakarta kezdeni az ultimate teamet, az unokatestvére segítkezett csak azzal a bökkenővel, hogy az ő által használt ea accounttal (amihez a saját xbox profilja van rendelve) kapcsolta össze az ismerősöm xbox profilját. Így nem igazán tudja használi vagy legalábbis a mobilos alkalmazást nem és az megoldható e valahogy, hogy az ea accountban megvonni az egyik xbox profil jogosultságát és hozzá kapcsolni egy másik ea accounthoz?
Hosszúra sikerült, de remélem érhtő a pobléma.
Előre is köszi a segítséget.
Ui.: Ha lehet szájbarágosan leírva az esetleges megoldást, mert én se vagyok otthon benne, de próbálom nekik valahogy helyrehozni. -
zolesz78
csendes tag
Azért én megnéztem volna azt a pillanatot, amikor az Electronic Arts-nál az utolsó teszt meccs után elégedetten, mosolyogva hátradőlnek és mondják, hogy milyen jó kis játékot hoztunk össze megint!
Lehet, hogy velem van a hiba, de néha a sima passzok sem olyanok amilyennek lenniük kéne. Erősen nyomom, épp, hogy elpasszolja, ha rövidet, akkor meg a messzebb állóhoz passzolja. Volt már olyan, hogy pont az ellentétes irányba ment a labda, mint ahogy a kar állt. Nem is értem minek van vagy 5 fajta passz, meg 5 fajta lövés, amikor a klasszikus sima passz sem tökéletes.
Viszont néztem az Újpest-Paks meccset a tv-ben. A bejátszott szurkolói hangok pont olyanok voltakt mint az első a Fifa játokokban!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted meddig még? Ez, hogy nem számít a wf csak kicsit ferdítés. Mindenki arra emlékszik, hogy Inaki belövi egyszer ballal nem arra, hogy kihagyja 4-szer.
Nekem Depay 3 wfel ballal használhatatlan. Mbappe is 4*al akkor jó mikor olyan kedve van épp
Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.
Puskásom max akkor lesz ha sbc lesz vagy ha megtudom venni a moments lapját de rágörcsölni biztos nem fogok így
#6483mcwolf79
Az a vicc, hogy ilyenkor mindegy. Nekem is volt ilyen pedig nálam egy piros meg egy sötétkék mez van beállítva még is mindkettő fehér volt
Az volt a szerencse, hogy valami vak ellen játszottam és 2-0-nál kilépett. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Május 24. Kristóf: Szerintetek moments Puskás ára lentebb fog menni 2 millióról júliusig? Már kezdem unni a gold Paulinhot és akkor inkább vennék egy if-t 11k-ba
Jobb lenne ha túlesnél rajta aztán elégedetlenül eladnád bukóval a szar weak foot miatt mint minden normális Magyar
#6478Aguinaga
Kante a legfeleslegesebb lap szerintem idén. Oké, hogy nem egy rossz lap de nem jobb semmivel mint mondjuk Pogba, hogy majdnem kétszer drágább legyen.Egyébként az új patchben mókoltak valamit a lövésekkel is? Csak mert Mbappe meg Mane 3 meccs alatt kb. 5ször lőtt mellé a hosszúra. Nyilván Vardy bebassza csak kérdem...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
VVD még mindig a legjobb, hiába nem "meta" a pace miatt. Egy shadow elég rá és mehet a menet.
Közben a 2,2 milliót is elértem, már volt kint Puskás annyiért, de még várok vele. Egy ideje figyelgetem az árakat és volt már 2,1 alatt is.
Meg aztán ki tudja, hogy nem-e dobja be az EA egy sbc-ben vagy swapban. Bár amilyen sbc-ket eddig kaptunk... -
Aguinaga
őstag
A múltkori BF crash után a fenti csapatpt raktam össze. Sajnos egyáltalán nem érzem az előrelépést a Pope-Telles-Ake-Tomori-Semedo-Son-Partey-Lucas-Jesus-Talisca kezdőhöz képest, konkrétan mintha azóta (ugyanolyan ping mellett) sokkal nehezebben reagálna mindenki Kante érzésre NDombele szintjén mozog.
Persze Div6 meg minden, de azért ennyire nem voltam béna a régi kerettel, mont ezzel... -
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az lehet, hogy boxon kevesebb a játékos de boxból jóval nagyobb készlet van mint PS-ből
Csak azt nézve, hogy MO-ra 1000-2000 darab jött PS5-ből nem tudni milyen hatással lesz a matchmakingre
Aztán meg kiderül, hogy közösen játszik mindenki csak az ea ezt sem kommunikálja
-
mcwolf79
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem nyugodtan le lehet törölni. Én Xbox SX-en játszok, de még nem kellett várnom ellenfélre div6-ban , pedig ugyebár Xbox -on jóval kevesebb a játékos. PS5-ön sem lesz probléma a játékosok számával sztem .
Amúgy ja, a csicska EA nem tudom miért nem engedi össze a konzolosokat ?!? PC-s cheater-rel nem kellene , de mindenkinek jó lenne. ,ha konzolos tudna konzolos ellen játszani. -
dkaro
őstag
Aki ps5-ön frissítette a játékot, nézzen rá a storage-ra mert nekem nem törölte le a ps4 verziót, szóval azt kézzel kell vagy foglalja majd a 45GB-ot az ssdn.

-
Kristof_94
nagyúr
Végül a 65k zsetont vettem ki a rivalsban. Csináltam pár 82+ sbc-t, walkout, portugál, Bruno. Duplicate untrade volt, így bele ment az Alessandrini SBC-be. Majd az MM-ből szintén ő jött, de megint elhittem, hogy CR. Viszont így is örülök, mert volt mellette egy Robertson is, ketten jó pénzt érnek. Mondjuk holnap tuti kap totgs lapot a portugál, nem véletlen jött ma 2x.
Érdemes most eladni? -
mcwolf79
veterán
Tyűha eddig is csinált érdekes dolgokat a labda , de most a patch után az EA-nàl megint újra értelmezték a fizikàt

-
mcwolf79
veterán
Messiből van ST verzió? Mert a transfer list-ben ST Messi-t látok. Mert ahogy néztem a normál jobb középpályás posztról nem lehet sehogy sem àtalakìtani csatàrra.
-
mcwolf79
veterán
Hát a FIFA nextgenről:
- valamivel talán élesebb textúràk
- van füst a nézőtéren
- lehet már jobban kihasználja a játék az SSD-t , mert mintha gyorsabban töltene be a játék.
Ennyi.+ ja , és a menüben most már dőlt a betűk stílusa , gondolom hogy új hatást keltsen
Azt tudja valaki , hogy SX-en fent kell hagyni a régebbi verziót is? Már csak abból gondolom ,mert a régi játék mérete 43 GB, az SX verzió pedig 35 GB.
Kipróbáltam, le lehet törölni a régi verziót. Ez a méretet tekintve érdekes . -
Nandinagy
addikt
Nem tudom mi volt a patchben de olyan szinten próbálják kinyírni a cselezést, hogy kezd fájni. Nem értem minek minden létező cselt butítani amihez kell egy minimális játéktudás.
Illetve a játékosaim staminája lassan a 70. percre pirosban van úgy, hogy alig használom a team presst és akkor is csak 2-3 másodpercre. Nyilván az ellenfél tolja de eddig ez nem velem baszott ki velem ilyen téren..
FIFA 19 magasságokban jár az ai védekezés. Tegnap leikszeltem egy sráccal aki egyszer sem váltott a védőire hanem végig Saneval védekezett meg szaladt mindenki után...
Pick : Raphinha+Neuhaus
Pack:ucl Henderson volt az egyetlen aki ér valamit. -
Kristof_94
nagyúr
Pick: Romagnoli és Costil, a rating szempontjából nem olyan rossz. Ha lesz majd first owner objective, jó szolgálatot fognak tenni.
-
gjoe
addikt
Div6 rank3
Untrade varane season csomagbol
Trade hazard carvajal
Most azt akarja üzenni hogy epitsek real Madridot
Meg tegnap courtoise jött -
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még a sorrend is stimmel, pacsi

-
sz_abika
addikt
Na ötödik WLre én is eljutottam oda, hogy a G3 pickek átlaga 84es - Fabian és Raphinha. Ez utóbbi igazán jó hogy jött, nem volt új brazil szélsőm már vagy 1 napja legalább!
-
adise
őstag
Látom még senki nem írta. "next-gen" verzio kb tök ugyanaz. Egyelőre semmi értelme csak emiatt vásárolni uj konzolt senkinek. Persze mivel maradt Frostbite mi változna na. De a grafika is ugyanaz. Ha nemtudod, nem mondod meg, hogy ez a nextgen nem a sima fifa.
-
toxicjew
addikt
G2 Iago Aspas és Boyata, legalább sikerült végre egy nagyobb ratingűt pickelni.
-
Woodslave
félisten
na akinek van milyen a next gen fifa? Meccset hogy talál?
-
Nandinagy
addikt
válasz
madzag cf
üzenetére
A kérdés az, hogy ezek a játékosok ténylegesen megvannak vagy a cserék csak concept játékosok?
Ki eladható? Mennyi coinod van? Melyik platform?
Ha megvan az a douglas costa én a helyedben 451-ben vennék egy daviest és őt építeném be.
Igazából a Kante-Partey cserét hülyeségnek tartom mert bár nem rossz lap kante de semmiképp sem ér annyit. IF Bruno sokkal jobb lehet nála
Akit igazából cserélni kellene az mindenkép Kane+Aguero.Ezért is kérdéses mennyi coinod van, hogy milyen opciók jöhetnek szóba.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
30k volt EPL2 objective alatt, szerintem adj tovabb rajta, kutyanak se fog marf kelleni
-
ThuG4LifE
senior tag
Na en tenyleg leteszem egy kis idore ezt a tragya dombot. Ismet felidoben 4-1re vezetek, hosszabitasban kapok egyet, mert miert ne. Aztan a masodik felido megint mint tegnap, 55ik percben mar egek, egy helyben all mindenki, Ozil szetfut ... es 8-5re kikapok. 79es team 80as chemmel, Akinfeev a kapuban ... persze Courtois meg mintha nem is lenne nalam.
Probalok rohogni rajta, de minek?
-
toxicjew
addikt
A Silver Bullet objective bugos? Hát már vagy 20 assistot adtam silver játékossal és 1en áll a számláló
-
Kristof_94
nagyúr
Most nézem, hogy megvan Deulofeu angol második ligás lapja, 15-16k a piacon. Vajon el merjem adni?
-
madzag cf
újonc
Sziasztok, segítsetek már légyszi. Csak kedvtelésből játszok, nem kereskedek, nem nagyon vágom a csapatépítést, meg hogy ki az, aki tényleg jó, ki az, aki nem. Egy ideje olvaslak titeket, az alapján meg merem kérdezni, hogy ezen a csapaton hogy érdemes szerintetel változtatni? Kit célozzak meg esetleg?
-
Meghivott
addikt
Ezüst küldetést berakják rivalsba, anyjukat ezeknek...
-
v-man
őstag
Érdekes, az új Griezmann lap (vagy valami más ok) felvitte RTTF Griezmann árát, el is adtam, majd visszaveszem valamikor. 470-ert jött, 540-ert ment, ennél szerintem nem lesz drágább a csoport továbbjutás utáni upgrade után se. Legfeljebb inkább veszek egy sima gold Messit.
-
sumi4623
tag
Sziasztok!
A weekend legue-ben szerzett player pick-et tovabbvihetem a kovetkezo hetre vagy az csak az adott hetre szol?
-
Nandinagy
addikt
-
marcess
senior tag
Srácok segítsetek legyetek szívesek! Gondolkodok, hogy toty-ra gyűjtöm össze a packokat, viszont nem szeretnék kimaradni a mindennapi sbc-ből, esetleges futmas játékosokról, mi a középút, hogy ne ürüljön ki a klubb teljesen, hogy egy mm se jöjjön ki, de legyen egy pár pack összegyűjtve toty-ra?
-
v-man
őstag
[link]
Na ő jöhetne, ha nem is OP -
Digestive
veterán
Akkor lecsúsztam róla.

Igazán moslék lett ez a TOTW. Éreztem én, h elég a Silver1.

-
eM'82
addikt
-
Nandinagy
addikt
Valaki próbálta ezt a silver objectes rb gyereket?
Csak mert statokra nem tünik rosszabbnak mint Semedo vagy Bissaka
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szvsz kapni fogunk bronz és silver objectiveket és van egy olyan érzésem is, hogy 1 nation teameket is kell majd építeni. És bár a Rodrygo win az ilyen 7-2es arányba volt, de Bellerinért nagyon szenvedtem, holott már félúton tudtam, hogy csak átmenetileg marad a csapatban Alessandrini miatt.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Derankolni kell előtte rivalsban

Ez meg csak hogy lássátok a fifa igenis élethű:
https://www.youtube.com/watch?v=FMZnWHcoR0s -
Kristof_94
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Amúgy a "friendly" meccsek nehézsége is változó. Volt, hogy meccseket szenvedtem végig, nem tudtam nyerni, de volt olyan is amikor 4-5 meccs jött össze egyhuzamban. Szóval ha mondjuk nyerni kell egy swap laphoz 10-15 meccset, az talán nem olyan vészes. Bár 3-4 lapnál már kicsit sok.

-
sz_abika
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nem, meg is lepett, mert direkt értelmetlen felárral ücsörögtek a transfer listen, aztán egyszer csak eltűnt mind

Icon swap: még nem olvastam semmit róla, meg asszem nem is mutattak semmit még, viszont ha Friendliesbe kerülnek, akkor már most leteszem magam DIV8ig, mert én mégegyszer ezt nem csinálom végig amit Bellerin és Rodrygo vonalon történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arch Linux
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szép mutatók amit írtál, de azon a 150 meccsen egy Eusebio lehet 300 gólt és 300 gólpasszt termelt volna. 

150k körül van csak coin, a platform ps4. Nem tudom, ennyi pénzből kit nézhetnék csatárnak, egy Auba mondjuk kijönne, azt hiszem.