Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Szögletnél szoktad mozgatni a kapust? Az ötösig minimum hozd ki és akkor nem kapsz fejesgólt vagy legalább is nagyon nagyon ritkán. Nekem is szokott lenni olyan ellenfelem aki konkrétan fejre játszik és működik neki. Nálam meg CR 4 méterről szemből melléfejel 5-ből 3-szor
Nem tudom mit csinálnak másképp de megoszthatnák velem is.
Lehetett volna jó is ez a wl(ha nem lenne szar a játék).
9-3-ba állok amiből 2 meccsen hosszabításban kaptam ki egyszer meg tizikkel. Szóval még szerencsém sincs. A tizis meccs volt a legnevetségesebb mert a gyereknek a 119. percben nem volt staminája ennek ellenére van dijk megfutotta a friss Manem és a kontrából a hatalmas Bebou egyenlített. tiziknél meg Varanenak elhúzom jobb oldalra zöld timeddel erre kapufát lő
Oké... -
thEndeR
aktív tag
Erre keresem en is a valaszt, de sajnos meg nem sikerult megtalalni. Nem is lennek ideges, ha azert kapnek ki, mert sokkal jobb az ellenfel, de egyszeruen vicc amit a jatek csinal sokszor.
Mai kedvencem: Amiota kijott a jatek egy kezemen megtudom szamolni, hogy hany fejes golt kaptam szogletbol, vezettem 5-3 ra, 85. percben szoglet es gol, 91. percben hazaadtam Alissonnak a labdat, maxon nyomtam a kirugast, ami 25 metert ment pontosan az ellenfelhez, ebbol kihozott egy szogletet amit befejelt es egyenlitett a 92. percben. Gondolom nem kell mondanom, hogy a hosszabbitasban kikaptam.
-
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
akkor nem tudom nálam mi történt. Ugyanúgy 1 meccset nyertem az első ötből most is, mint múlt héten. De akkor utána hozzám hasonló képességű játékosokat kaptam végig, ezen a héten meg szinte mindenki bucira ver...
Egyedül a keretem fejlődött, lehet mégis kell az a három bronz a cserepadra :) -
dvtkfan
senior tag
Én is stabil div4-div5 vagyok idén, de a wl-ben a 14 győzelemért vért izzadok! Van, hogy egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben is alul maradok, csinálhatok bármit.
Pl. a héten 19 meccsből behúztam 11 győzelmet, ami nálam már nagyon jó eredmény! A 8 vereségből 3-at már a 10.percben kiakasztott kontrollerer otthagytam, mert kaptam 3-4 gólokat 4-5 perc alatt, sokkal jobb ellenfelektől! Na ilyenkor nem szabad elveszteni a fejed, szünetet kell tartani...nálam ez hozott fejlődést. Korábban mindig rohantam javítani, de most már inkább sok szünetet tartok! A további 3 győzelemhez meg kellett 8 meccs, mert ma nagyon nem ment délután, este...sokat laggolt, késett az irányítás, főleg miután elindult a twitch közvetítés. Maradt 3 meccs, de maradok a gold 3-nál, mert sokkal jobb a reward...meg úgyse tudnék 3-ból 3at behúzni. -
Madn!ght
addikt
Ismét nyert a Monaco, Yedder HL lapja megint upgradel. Vajon eléri a max árat?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kizártnak tartom! Rosszul láttam, hogy még "lightning round" sem volt? Szerintem alig nyitogatnak a játékosok, azok sem akik pl. twitchen közvetítenek, mindenki a teljes csapatot várja.
Az EA-nek ez az egyik legnagyobb bevételt hozó időszak! -
|AP|
veterán
derankolj WL előtt

Én csak div 6-7 körül mozgok, most elkövettem azt a hibát, hogy a WL előtt lejátszottam jópár rivals meccset, ahol csomó derankoló emberrel találkoztam, ezért felkerültem a 6-ba és úgy kezdtem a WL-t... hát, ilyet többé nem csinálok, az élettől is elment a kedvem és jó ha a 8 win meglesz -
Mrguba
őstag
Sracok valaki adjon mar tanacsot

Miert van az hogy rivalsban stabil div4-5 os vagyok az eleje ota..
Viszont wl ben szinte mindenki megver
Mi szart csinaljak? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
És ha nem lesz teljes csapat?

-
thebigK
addikt
35db nem szar pakk elnyitva, köztük a 84 pick, ami ugye Varane, plusz a 83+ attacker, az eredmények: Hazard, Griezmann, 2x Verratti, David Silva, Werner, Rodri, Parejo, Ziyech, Eriksen, IF Barella, 2x Mendy.
Meh. -
slengi
csendes tag
Toxic a közösség ez biztos. A legutálatosabb hogy frendliesben nem büntetik ha kilép valaki x-nél. Látja hogy tudsz játszani és kilép hátha kap könnyebbet. Ezzel sincsen baj,csak rabolja az idömet,legalább én nyernék. Örülök ha le tudok ülni játszani ha a gyerek alszik. El kell fogadnom hogy lassan abba kell hagynom mert inkább játszom a fiammal és többet várnék el ettöl a játéktól mint egy dedós szintet.
-
marcess
senior tag
Srácok, valaki segítene megcsinálni a week 4 play an online friendly objektívet? Természetesen én is segítenék a másik félnek (másnak is attól függetlenül , hogy már nekem meg van) csak be kell lépni, majd egyik másik fél is kilép a meccsből. Bugos, csak friend ellen adja meg. Kb 6 hete volt ez az obj akkor is írtam 0 ember segített, ezúttal esetleg lenne 1 ember aki segít? xbox one: justbe9 a felhasználónév.
-
K.J
senior tag
Ez is egy szempont, nem vagyunk egyformák, mindennek ellenére, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Örülök, hogy te ilyen ember vagy, hasonlóképpen gondolkodom, de itt felesleges az empátia. Hozzá teszem, újra és újra tanulnom kell ebből, mert nehéz elfogadni, túlságosan jóhiszemű vagyok.
Tehát köszönöm a hozzászólást!
-
toxicjew
addikt
Istenem ez a delay, játszhatatlan ez a fosszar
-
Kristof_94
nagyúr
Na basszus, kikapott a a Milan. Nem fejlődik a Hernandezem... Nincs szerencsém ezekkel a lapokkal.
-
eM'82
addikt
Hasít ma a kontent...
-
Nandinagy
addikt
-
Tibson
tag
Sziasztok!
Kezdő ultimate team játékosként későn vettem észre az icon swaps objecteket. Elkezdtem őket csinálni, de nem értem ebből, hogy lehet összegyűjteni 15-17 icon swaps játékost az swaps SBC-kbe? Én jelenleg az icon swaps-ban látok 6 objectet, az icon swaps one nation-ben 2-őt, illetve az icon swaps La Ligaban és PL-ben 1-1-et. Ez összesen 10. A többit már lezárták és lekéstem róla vagy máshol kell keresni? -
Nandinagy
addikt
Konkrétan 5-6 cselt tudok mondani ami még mindig jó.
A la croquetta,bridge,reverse elastico,heel to heel, L2/LT+lövőcsel meg a kötényes skill.
Komolyan inkább csinálnának olyan szervereket ahol nem lehet cselezni meg olyat ahol lehet aztán mindenki találja ki melyiken akar játszani. Ez az egy örömöm volt ebben a szar játékban, hogy cselezgettem erre megölik ezt is. A ball rollt konkrétan nem tudom használni mert a játékosok nem húzzák el a labdát csak a mozdulat van meg
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A cselezés része engem is bosszant, mert kb ezzel tudtam én is érvényesülni, most meg már ott tartok, hogy azt a cselt sem merem megcsinálni ami az adott helyzetben szükséges lenne, mert félek, hogy kudarc a vége. Inkább bikázom előre, ahogy a többiek.
Erre oktat a community..vicc. -
Nandinagy
addikt
Csalódást keltően szar lett a játék. Konkrétan nem lehet cselezni így meg minden előnyöm elszállt a németek meg olaszok ellen. Nekik elég egyérintőzni meg futni előre én meg baszhatom az egészet mert sebességből mindenki beér a passzaim lassúak a cselek meg 2 méterre pattannak el mindenkitől.
Konkrétan aki pressureel jön ellenem ott max imádkozni tudok, hogy szerezzem meg az elején a 2-3 gólos előnyöm aztán kivédekezzem. 2 meccsen kaptam ki hosszabításban ilyenek ellen.
A hab a tortán, hogy minden tizimet kihagyom
Egyszerűen nem tudom mit kéne csinálnom vele de kezd idegesíteni. Gondolom a TOTY miatt alapból terheltek a szerverek de nekem úgy tűnik, hogy a digi megint összesz**ta magát szóval az sem segíti a helyzetemen.
-
gjoe
addikt
A suarez objektnel bárhogy rakhatjatok össze a csapatot a chem az max lesz
És toljatok constant press mert nem fárad el senki. -
Bohus84
tag
Este 18.15 az első meccs. Itt a teljes program:
[link] -
Tomi0703
addikt
Sracok!
Ezeket a vampir objectes bari meccseket miert veszi ennyire komolyan mindenki?
Baratnom akart fifazni, mondom akkor jatszon ezzel a moddal, aztan par kuldit majd teljesit, ugyis hagyjak majd golt loni. Hat nem... 15-0 meg 17-0-ra vertek el 2 meccsen. Eleg is volt neki, azt mondta... Neztem a meccseket, es tenyleg nyomtak, folyamatos pressing meg itt is... Tenyleg ekkora patkany lenne a kozosseg?
-
|AP|
veterán
Nem úgy volt, hogy ezen a hétvégén is lesz twitch stream tokenért? Én nem látok most
-
thebigK
addikt
Na a 84+ picket ellottem, toty nem, de legalabb egy Varane jott, de amennyire utalom, nemtudom berakjam-e egyaltalan Mid Cannavaro helyett
-
dkaro
őstag
Nem, abszolút nem annak szántam. Már tavaly se tetszett, vmi spéci sbc lapját próbálgattam idén loan gold lapja van ezért friendlykben használom. Lomha, lassú nekem csálén lő. Freeze Gaya ezerszer jobb. Ha sima gold st kell akkor a 75os gold suarez, ő nyeri nekem az mm meccseket.
-
dkaro
őstag
Nyomom ezt a suarez kuldit, mindig ledobbenek amikor a la liga csapattal játszom hogy ez a Benzema mennyire egy szar lap
-
Marky18
aktív tag
Mi harman nyitogattunk, 120+ packbol lett egy Kane, egy Handanovic, egy di Maria es egy De Ligt
Jo kis oktatofilm volt arra, miert ne vegyunk coint. -
EA's hit
addikt
Én is elraktam kivételesen egy adag packot most toy-ra, tegnap pedig már nem volt türelmem, este elnyitottam mindent. Coinból vett packokkal együtt nagyjából 50-et nyitottam ki tegnap, volt köztük szép számmal 50, 55, 100k-s és ultimate pack is. Az eredmény összesen 4 db walkout, egy duplicate Oblak volt az abszolút csúcs, rajta kívül Koulibaly, Sancho, Kane jöttek. Nem azt mondom, hogy toty Ronaldot vártam, de hogy még egy erősebb totw sem esett, az azért igen kedves

Viszont kiraktam klubból Ribéryt, baromira vártam már a 84-es Carrasco helyett egy bika balszélsőre, szóval ennek most örülök, kíváncsi vagyok rá

-
sz_abika
addikt
Az éjjel kicsit túltoltam, a szemem kiesik, de gyakorlatilag nulla kereslet volt a játékosokra, még a silverekre is. Gyakorlatilag a bundesliga szarabbik felét, discard áron lehetett elhozni, így kiraktam fullra, de mivel mindenki készült a pakkokkal ezért délelőtt meg én adtam el ezeket 750 min áron.. Ez a rollozás 150kt hozott az éjjel és még a csomagokat ki se nyitottam.

Szerintem az olasz után még egyszer kirakom a bundást a középpálya/védő release napokon. -
Mrguba
őstag
Masnal.is.megint bugos az ezust heti objectives??
Nem adja.meg az online baratsagid meccset megint.Mar.nyomtam silvert es classikoz.is meg a suarez miatt az ujat is -
|AP|
veterán
a beadásból lőtt kapásgólokkal is csináltak valamit? Korábban elég gyakran használtam eredményesen, de mostanában szinte sosem jön össze. Vagy a kapus szedi le, vagy a csatárok elbújnak a védő mögé és simán tisztáznak a védők...
-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
Megvertem egy CR-Neymar-Mbappe-Eusebio femjelezte csapatot 3-1re, majd mielott az advanced menure leptem.volna, hogy kilepjek a meccsbol, bezarta magat a jatek. Mazli, hogy megadta a wint
-
Ragnar17
tag
Én se vártam a packokkal, volt kb 40db. Az egyikben volt egy Kimmich, mögötte egy Brunoval
Ilyenkor olyan kiváncsi lennék, ha már ők is nyithatóak lettek volna, akkoris ők jöttek volna-e.
Bár az úgy nagyon meleg lett volna.. -
Galat74
csendes tag
Üdv, korábbi fut-ban volt, hogy bedobásnál át lehetett adni a labdát másik játékosunknak, hogy ő végezze el. Ez létezik még? Milyen kombinációval lehetett ezt kivitelezni? Köszi
-
Nandinagy
addikt
Neymar 720k most psen és kb. vele egyszintű lap de cserébe francia tehát bárkivel összetudod linkelni. 42 nap van rá én mindenképp kifogom rakni de pénzt nem fogok rá költeni. Majd jönnek az upgrade sbc-k meg hasonlók és azokból beledobálom amik jönnek.
A tavalyi kedvenc lapom a birthday maxika mellett a summer heat Ribery volt szóval már csak tiszteletből is kirakom
+link CR-nek. -
Kristof_94
nagyúr
Jött egy flashback Ribery. Futbin szerint 7-800k, de a lap kb. 300k-t érne meg reálisan.
-
Szjoci27
tag
Érdemes most magasabb ratingű játékosokra licitálni? Ahogy nézem, elég alacsonyan vannak az árak és gondolom később, amikor sbc-k lesznek, ezeket magasabb áron el lehet adni (vagy mondjuk jobban járok most beszerezni, mint amikor drágábbak lesznek).
-
RigóZsolesz
tag
Én kiraktam Kurzawa-át Bappe link miatt. Pár mecseg toltam csak vele, így nagy véleményéf nem tudok mondani róla. Eddig visszont nem rossz.
17 packot elnyitottam, semmi extra (köztük volt a 85+ csomag Fabinho volt benne a legjobb.) Ezek között 1 gyenge volt 15k ás. Rare Player Pack/Rare Mega Pack/Meg pack/Prime Electrium Pack meg egy Ultimate, utolsóban Obonna IF.
Nem vártam csodát, de szokás szerint hanyag pack luck xd Azért Bappe/Cr nek örültem volna

-
thEndeR
aktív tag
15 csomagot nyitottam, na nem a TOTY miatt, hanem azert mert a heten nem jatszottam, a legjobb egy Veratti volt, mondjuk legalabb olyan csomagbol ami eladhato, a tobbibol 84 es lap volt a max. Egy Varanera varok hetek ota, hogy eltudjam adni a mostanit, de csak nem birom kinyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Vagy legkorábban csütörtök, de nem tudom meddig lesz a többi játékos.
A 82+ attacker csomagot elnyitnám, de ott van a 84+ pick, ami miatt nem lehet.
De ez, hogy az év legnagyobb promojának első napján nem kapunk csak 3 lapot, meg egy lomha Suarezt elég röhejes. Se egy SBC, se ikonok, semmi. Jól el is vették a lelkesedésemet. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pain.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nulla szerver, 10/10 Mbappe/CR a piacon.

Az lenne szemétség, ha nem lehetne nyitni az összeset.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk az várható volt, hogy a szerverek lehalnak
-
dvtkfan
senior tag
Mbappe és Lewa már van a piacon...meg persze Cr7 is...hogyne...tuti az ea pakolta ki a piacra őket...
-
toxicjew
addikt
Szar fos hugy. Akkor gondolom hétfőn kerül be mind, vagy kedden a 12.el együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom mit csinálnak másképp de megoszthatnák velem is.