Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó topikba írok.
A FIFA 21 vásárlásával lenne 1-2 kérdésem, csak hogy biztosan meggyőződjek a dolgokról.
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?
Bocsi a hülye kérdésért, de ha a bolti dobozos verziót veszem meg, akkor is tudok vele Streamen/Originen meg alapvetően online játszani? Látom többfélét lehet rendelni, engem az a verzió érdekelne, amelyikben van Ultimate Team.
Puskás Öcsi bácsit megszerezni esélytelen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?