Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó topikba írok.
A FIFA 21 vásárlásával lenne 1-2 kérdésem, csak hogy biztosan meggyőződjek a dolgokról.
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?
Bocsi a hülye kérdésért, de ha a bolti dobozos verziót veszem meg, akkor is tudok vele Streamen/Originen meg alapvetően online játszani? Látom többfélét lehet rendelni, engem az a verzió érdekelne, amelyikben van Ultimate Team.
Puskás Öcsi bácsit megszerezni esélytelen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?