Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Lesz vajon bundes pp amiben nem lesz Neuer?
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hiába a next gen konzol, ha szar a net és szerver.
Sőt minél több adatot kell küldeni és fogadni annál jobban kijön majd a szerver miatti késés.
De már a 21-re ígérték jobb lesz a next gen. Hát nem.
Nekem ott a ps5 és fél tucat játék aminek még neki sem kezdtem.
Majd az összes AC-t végigtoltam, de egy sem okozott ilyen függőséget, és ennyi ideget.
Sokkal több időt töltöttem a családdal.
Na most jön a nyaralás, aztán még a 21-el néha pár sb és off.
A nagy neveken kívül mindenki megvan, tele a klubb minden nemzet és liga. Már a csomagok nyitása sem érdekel, tudom úgysem adja be neymart, cr-t.
Majd szeptemberben mikor már lényegtelen.
Majd követem a fórumot és ha nem szidjátok a gameplayt akkor talán tavaszon free-be. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért nem függtél rá, mert májusban kezdted el, kvázi tét nélkül. Mi lesz veled szeptember végén? :)
Én hosszú évek után hagyok startot, mert nem látom hogy érdemi fejlődés lenne a következő rész. Csak porhintés, és marketing bullshit megy. Persze a csomagolás/körítés még mindig jó
-
Woodslave
félisten
Ezt az ideit májusig offoltam. Őszintén szólva tavaly nagyon túlporogtem de idén semmilyen mentális problémát nem okozott.
Ami miatt nem biztos hogy jó ötlet volt megvenni
az a botrányos kapcsolat és hogy csak nezhetem a nextgen dolgokat amik lehet xart se fognak számítani.Megpróbálom kicsit lazábban csinálni ne telepedjem rám teljesen.
De amíg nincs olyan játék ami ennyire érdekel addig ez van. Múlt héten csucsimaztam de alig vártam hogy játszak a fifával
persze többször megbántam
-
TrueGooner
senior tag
OFF:
Ha bárkit érdekel néhány eFootballal kapcsolatos fontos kérdés, adtak néhány hivatalos választ. -
toxicjew
addikt
Élmény látni ahogy Woody pörög a játékra augusztusban
-
Woodslave
félisten
Amúgy ez a Torres egész jó nála is észre lehet venni az ikonokra jellemző pici extrát. Jobban atfolyik a védőn nála marad a labda. Berug olyat amit lehet más nem.
-
Nandinagy
addikt
Hát itt az a kérdés, hogy valaki aki később vette meg a játékot ő kapott Rare gold packokat idén? Bár szerintem nem mert ez előrendelői ajándék szokott lenni.
Hát meg ha csak karácsonykor szállsz be akkor elég a standard szerintem.
#20186lanikai
Volt valami plusz a championsba januárban amiért megérte?
Ha kaptál rare gold packokat akkor a fifa pont is jár később is mert ugye azt váltotta fel idénre a pont. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
szép eredmény.
Én force quit maratont hajtottam végre azután, hogy az egyik nyerhető meccsen a HDMi elosztó eldobta a jelet és 5-6mp-ig vakon voltam. Kaptam egy gólt, utána meg már mindegy volt, "idegállapotba kerültem Maónikha".
Se türelmem, se szerencsém nem volt ezen a WL-en (tény, Ulti TOTS óta nem toltam WL-t, de akkor is közel voltam hogy a kontroller bánja a dühömet. Végül lehiggadtam és kikapcsoltam a játékot, majd Captain Tsubasa-val toltunk fiammal egy meccset).Vajon karikor mikor megrendelem az Ultimate-et, akkor is hozzám csapják a 4600 FP-ot? Mert ha azt benyelik, akkor jóval olcsóbbnak kellene majd lennie a játéknak.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 13 a vége, így ez csak silver 1 lesz, ennyire volt időm.
Lassan elég is lesz. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tavaly is ezt mondtad

11-2 a wl. Nincs kedvem játszani de ha lenne se látnám értelmét
Játszottam egy vak ellen de olyan szintű kapcsolat volt,hogy mikor vezettem rá a kapusra nem vette be a ball rollt. ebből volt 3
Hálistennek tényleg vak volt mert ígyis 3-t kapott. -
Woodslave
félisten
Vettem egy Sont délután. Futbin szerint 225k körül is néztem 220k volt a legolcsóbb. Most két órával később 140k
ennek a játéknak nincs olyan szelete amit értenék és jól csinálnám 
Tudom augusztus van lexarom. Gold 3 megvan még kilenc meccs holnap reggel egyet próbálok nyerni a semmire való pickert.
-
toxicjew
addikt
Na Cruyff elég baráti áron van, őt biztos ki tudnám rakni
Csináltam egy rakat upgradet, legalább sok fodder jött, ha már használható lap nem. -
gjoe
addikt
Unalmamban játszottam két rivalst, hát nevetséges.
A kapcsolatjelző folyamatosan sárga/vörös
Kész kabaré volt a két meccs. Nevetséges .
Inkább kifarmolom azt a sok csomagot. -
toxicjew
addikt
Ennyire nagyon rég vártam, hogy végére érjek a wlnek. Nagyon nagyon rossz volt
Ráadásul egymás után jöttek a labdahúzogató possession játékosok, majdnem elaludtam... -
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaja, elég fos, nekem is már csak 6 finesse gól kellene, de sb-zni nincs kedvem. Bár most ott a milestones, kölcsön lapokért, csogamokért és a végén ulti pack, ha jól láttam.
Madn!ght: Totál igazad van! Mindenben egyet kell értenem veled!
Eljátszuk itt év közben a hattyúhalálát, "itt hagyom, leszarom, nem érdekel..."stb, de közben átgondolod, hogy akkor az addigi sok beletett óra semmibe vész és ahogy mondod az anyagi része is mérvadó!
Függőség. Bosszantó. -
Kristof_94
nagyúr
Sajnos a 95-ös Adamat még nem tudtam megszerezni, de 92-es is brutális...
Mondjuk ez mennyire hülye dolog már, hogy az sb/rivals beleszámít, de a WL meccsek nem...
-
toxicjew
addikt
Következő meccsen ugyanez, 90 perc után 8-2 volt a kaput eltaláló lövések száma. Senki ne reménykedjen, hogy jövőre bármi is változni fog. Az ember úgy ül le, hogy fejben teljesen ok, nem idegeskedik, de ez a fos teliberöhögi
Én nem értem hogy tudnak egyesek elitet menni meg 30:0kat, fixen robotok... -
toxicjew
addikt
Elszenvedtem az utóbbi idők legszánalmasabb vereségét, szó szerint minden lövésem ai block volt, vagy kapufa
Az ő lövései egy kalap szart nem értek, volt vagy 8 ziccerem, de hát nem nyerhettem. 0:1nél le is tettem a kontrollert, szóval az a 10 lövés nála inkább csak 6-7 volt max. Pedig kifejezetten jól játszottam, de hát mit számít az ebben a játékban?
-
Jinxb1rd
addikt
Én mindig addig élveztem a ganet, amíg csapatomat építgettem az online játékokra. Squad battles, sbc-k. aztán megvan a csapat, megyek divizni és a squad battles felét hozzák teljesítményben. Kapok egyy teljesen más, rothadt csapatot és gondolkozom, hogy ezért építgettem, számolgattam két hétig teljesen feleslegesen? 20k egy játékért, ahol csak ai ellenfelek ellen tudsz normálisan játszani
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálam ugyanez van. Imádom az agyalást, a tervezést, a spekulálást, az izgalmat a packnyitás előtt/közben, 1-1 jó nyitás/meccset követő pillanatnyi elégedettséget.
De legalább ugyanennyi dolog van, ami bosszant, dühít, kiábrándít és frusztrál.
A szűkmarkú packluckot, a meccsek nagy részén tapasztalt következetlenséget (a statisztikai értékek csak tájékoztató jellegűek, a csapat indokolatlan impotenssé válása, stb.) A rendszeres csalódás, aztán az agyalàs azon, hogy tulajdonkeppen miért is szenvedek vele?! A kiabálás, káromkodás az érzett megmagyarázhatatlan mértékű indulat, a reggel/egész nap érzett fáradtság (a későbe nyúló egy helyben toporgós DR meccsek miatt)csak hogy az esetlegesen “véletlenül” eltörött kontrollerekről, meg a kútba dobott pénzről (játék àra, ps plus, fut point) meg már ne is beszéljek.
szóval a játék egyik kézzel ad, a másikkal meg legalább ennyit elvesz. Nem. Többet, sokkal többet. Belegondolva a rászánt idő tükrében azt mondanám, hogy csak elvesz. Abban a pillanatban amikor megadja a pillanatnyi eufóriát, úgy tűnik megéri kínlódni, de utólag visszatekintve sajnos be kell látni, hogy minden temintetben csak lehúz. -
Woodslave
félisten
Utóbbi időben egész jó volt a kapcsolat. De ez a wl most brutál xar. Mintha lassított felvétel lenne..
Komolyan valami ismeretlen okból imádom ezt a játékot. A körítést a csapat simogatást appon. Szeretek agyalni meg dumálni róla.
De amikor játszani kell vele onnan vége a rajongasnak. Ok nincs hozzá érzékem nem leszek jó soha de az hogy a meccsek nagy része kínlódás azt nem tudom elviselni. Az se zavar már annyira ha kikapok nem az a probléma hanem hogy ki kell törni a sticket meg még azt a kevés skillt se tudom megcsinálni.
Szóval még mindig nem tudom mit csináljak mert ezen felül még minden időm is rámegy mert lazán nem tudom csinálni...
Pláne ez a Ng hiány is idegesít kicsit
-
Woodslave
félisten
Meddig kell előrendelni hogy mindent megkapjon az ember?
-
Woodslave
félisten
Most tényleg minden sbc 10+ squad lesz
-
eM'82
addikt
Dettó. Bal lábas vagyok, így azokat jobban el tudom "helyezni térben" a kapura mikor finesse-t lövök. :)
Így mikor jobbra támadok, az könnyebb számomra (támadásfelépítés, labdavezetés, lövés). Bal oldali kapura kicsit másképp áll össze a játékom. Bár az is igaz hogy jobb lábas finesse shotok is mennek (a jatékban), ha megvan az a bizonyos szög, meg előtte az 5*skill (tudod, az az idegbeteg rángatós... Passz ezeknek mi a neve).Digestive: én Cruyffal vagyok így. Legjobb játékos a Fifában számomra, Neymarral együtt. (A játék ezen szakaszán persze vannak olcsó alternatíváik, de egy Atal nem egy Neymar, még ha statokban hozza is a szintet). Igaz, idén vsz nem fogom már megvenni (TOTS Neymar jött). Cruyff SBC meg sztem mocsok sokba fog kerülni.
-
Digestive
veterán
Persze ez velem is így van/volt sokszor. Eusebiot ezért raktam ki. Amióta fifázok, minden évben megvolt és mindig a maximumot hozza. Dinho játékát meg imádtam mindig is és nekem ő az öröm foci megtestesítője! Minden megmozdulását élvezet volt látni a pályán.
Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.A bal lábas játékosokat pedig valóban szokni kell. Én rengeteg fineszt lövök és emiatt mindig van bal lábas lapom a jobb szélen. Dybala meg A finesz király.

-
adise
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
nem, én azt írtam, hogy nem attol lesz 30 vagy 44 a pinged, hogy pl 500-as vagy 1000es digid van. Kulonbozo szolgaltatok kozott lehet kulonbseg kulfoldi routing. Ettől fuggetlenul ezek a ping értékek kb minden játékban megfelelőek csak a fifában nem jó a szar netkodja miatt. De a németek/olaszok siman jatszanak 10 alatti pinggel is akár fifát. Így lehet kikapni konnyedén egy Brescia AC nevu rare gold csapattol is akár
-
Woodslave
félisten
Tudom hogy ea szervert kellene telepíteni de szerintetek 100asról 300-asra van értelme? Vidanet 500 a csúcs de havi 8500 ft emiatt a játék miatt nekem túlzás. 6k is de ha kicsit élvezhetőbb lenne az még ők lenne. Lehet megkérdezem ki lehet-e próbálni..
-
toxicjew
addikt
Én meg annyi foddert nyitottam tegnap, hogy lassan már ki tudnám rakni mondjuk Eusebiot. Főleg ha jön vmi pp upgrade is. Vkire el kéne tolni ezt a sok lapot
Holnapra asszem Cruyffot vizionalnak. -
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Teljesen igazad van. Az a baj, h én legtöbbször érzelmi alapon döntök és hajlamos vagyok lemondani egy jobb kártyáról csak azért, mert a "roaszabbhoz" gyengéd szálak fűznek.(semmi buzulás
)Egyébként nem tudom, h Te/ Ti hogy vagytok vele, de én hiába tudom, h az adott játékos milyen lábas, mindig jobbra terelem a labdát, mert nekem is a jobb lábam erősebb.
Konzekvencia: Sok dolgon túl kell lendülnöm, ha jobb akarok lenni ebben a szarban.
-
Woodslave
félisten
Írtam neki hogy remélem megkapta a wint mert tényleg jobb volt. Azt írta vihar volt elment a nete.
lucky me
Tele broadcastra állítom a kamerát 17-0. Így a játékot jobban lehet érezni de gyakorlatilag 41212-ben se látom már a cmeket..
tudom nézni kellene a radart de ha menne nem itt tartanék
. A coop jobb ebből a szempontból de ott meg a játékosok túl kicsik. 106-os tv el se tudom képzelni monitoron ez hogy van. 165-ös tvn jobbnak tűnt vagy csak én láttam úgy...? -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Csóri mit érezhetett :D
PPickből nyomtam még kettőt, de már inkább max magas ratinges duplicate-eket választottam. Nem adja. (Fonte, meg előtte passz ki volt)
Az utolsó 10x85+-os SBC legjobb lapja TOTS Hernandez, többi fodder.
Elfogytak a rare gold lapok is. Licitben elhoztam párat, de a lelkesedés alább hagyott. Szemét SBCk most ezek. Zabálja a rare gold lapokat :). -
taylorp
senior tag
7 win pick: Marquinhos. Még szerencse, hogy tegnap kiraktam a Futties lapját. Használja valaki a Tots lapját?
-
Woodslave
félisten
Tegnap wl meccs. 87 perc vezet két góllal. Szerencsére dda drogba az oldalunkra állt 12. Játékosként. Kiegyenlítek.
hosszabitas gót rúg majd connection lost. Nem vont le meccset
-
Woodslave
félisten
Gondoltam draft. Lefagyott a kép megy a hang pause nincs. Mi folyik itt tényleg
.
-
Woodslave
félisten
Háromból három. Lehet most kellene folytatni de a kapcsolat jelző úgy villog mint a közlekedési lámpa
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyébként mit vártál?
Kivolt rakva 2 napja töltőképernyőre 3 tots. Nyilvánvaló volt, hogy ők jönnek. Direkt vártam Canceloval azt megvettem 70k-ba 
Közben kikaptam egy olasz profi ellen 3-2-re. Nagyon ügyes gyerek volt de basszus annyira látszik a kapcsolati előny mikor TOTS CR-el forog
Viszont mindenképp érzem magamon hogy már nem játszok alárendelt szerepet senki ellen. -
Woodslave
félisten
Okos dolog volt tegnap Wan Bissakat venni 315kert végülis ma már 160

Mivel keddtől két hét off azt gondolom egy ikon pickkel kellene befejezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
persze többször megbántam

Woody elesett.