- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Én nem tudom, de van hasonló tapasztalat! Régebben volt, hogy a felvevő programmal ütközött a játék, így kilőttem. Utána az xboxos rögzítő dobott fel egy ablakot, amikor a kontrolleren megnyomtam az xboxos gombot, hogy felvegyek egy 30 mp-es videót, azt is kilőttem. De én pl. a "Radeon Software" elnevezésű programot is teljesen kiiktatom ha megy a FIFA, mert attól volt az amikor bizonyos időközönként elég erőteljesen beszaggatott a játék, meg vibrált a kép és hasonlók.
De amúgy ajánlom a "Fullscreenizer" nevű programot, mióta azt használom nem dob tálcára. Ugye én most valami origines bug miatt szenvedek, néha ki akar dobni ablak módba, pedig semmi más nem fut, minden értesítés letiltva... Viszont ez a program megakadályozza ezt! Az fontos, hogy ez nem csalás vagy bármi hasonló, mert ha manuálisan nyomsz egy alt+tab vagy bármilyen kombinációt, akkor ugyan úgy kapod a DC-t.
Az alap lényege amúgy az lenne a programnak, hogy ha ablak módba indítod el az adott játékot, akkor ennek segítségével "fullscreen"-be tehető a játék és minden ugyan úgy fut. Általában ott szokták, ahol mondjuk gyengébb a gép, legalábbis ezt olvastam anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Háztartási gépek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest