Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Én nem tudom, de van hasonló tapasztalat! Régebben volt, hogy a felvevő programmal ütközött a játék, így kilőttem. Utána az xboxos rögzítő dobott fel egy ablakot, amikor a kontrolleren megnyomtam az xboxos gombot, hogy felvegyek egy 30 mp-es videót, azt is kilőttem. De én pl. a "Radeon Software" elnevezésű programot is teljesen kiiktatom ha megy a FIFA, mert attól volt az amikor bizonyos időközönként elég erőteljesen beszaggatott a játék, meg vibrált a kép és hasonlók.
De amúgy ajánlom a "Fullscreenizer" nevű programot, mióta azt használom nem dob tálcára. Ugye én most valami origines bug miatt szenvedek, néha ki akar dobni ablak módba, pedig semmi más nem fut, minden értesítés letiltva... Viszont ez a program megakadályozza ezt! Az fontos, hogy ez nem csalás vagy bármi hasonló, mert ha manuálisan nyomsz egy alt+tab vagy bármilyen kombinációt, akkor ugyan úgy kapod a DC-t.
Az alap lényege amúgy az lenne a programnak, hogy ha ablak módba indítod el az adott játékot, akkor ennek segítségével "fullscreen"-be tehető a játék és minden ugyan úgy fut. Általában ott szokták, ahol mondjuk gyengébb a gép, legalábbis ezt olvastam anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest