Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94

nagyúr

válasz lanikai #19762 üzenetére

Én nem tudom, de van hasonló tapasztalat! Régebben volt, hogy a felvevő programmal ütközött a játék, így kilőttem. Utána az xboxos rögzítő dobott fel egy ablakot, amikor a kontrolleren megnyomtam az xboxos gombot, hogy felvegyek egy 30 mp-es videót, azt is kilőttem. De én pl. a "Radeon Software" elnevezésű programot is teljesen kiiktatom ha megy a FIFA, mert attól volt az amikor bizonyos időközönként elég erőteljesen beszaggatott a játék, meg vibrált a kép és hasonlók.

De amúgy ajánlom a "Fullscreenizer" nevű programot, mióta azt használom nem dob tálcára. Ugye én most valami origines bug miatt szenvedek, néha ki akar dobni ablak módba, pedig semmi más nem fut, minden értesítés letiltva... Viszont ez a program megakadályozza ezt! Az fontos, hogy ez nem csalás vagy bármi hasonló, mert ha manuálisan nyomsz egy alt+tab vagy bármilyen kombinációt, akkor ugyan úgy kapod a DC-t.
    Az alap lényege amúgy az lenne a programnak, hogy ha ablak módba indítod el az adott játékot, akkor ennek segítségével "fullscreen"-be tehető a játék és minden ugyan úgy fut. Általában ott szokták, ahol mondjuk gyengébb a gép, legalábbis ezt olvastam anno.

Új hozzászólás Aktív témák