Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem tudom, én mindkettőt megcsináltam

Nekem Koke nagyon kellett, konkrétan az egyetlen középpályás (ikonokon kívül) akivel tudom rendesen linkelni Iniestát. Eddig Xavival volt, ami ugye sokkal nagyobb fun, de Koke minden szempontból jobbnak tűnik. Egyedül a sebesség, ami itt sem az igazi, de majd kiderül hétvégén

Más: tegnap beüzemeltem a PS4-et.
Egyelőre cask egy kick-off meccset nyomtam, de azért szokni kell... Más a játék tempója (lassabb), a kapuralövéseknél a labda valószerűtlenül lassan száll a PC-s verzióhoz képest.
Szerintem a hátralévő két hónapban elkezdek egy online seasont, az ultimate teamet pedig befejezem PC-n.Viszont: van ugye egy EA fiókom, amit a PC-s verzióhoz használok. Ha ezzel jelentkezek be PS4-en, akkor nem fognak "összeakadni" a fiókok? Vagy csinálnom kellene PS4-re egy újat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest