Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Amúgy megint odabaxtak a kontenttel igy a halott játékban. Durva. Tavaly is ez volt a legjobb időszak ebből a szempontból
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
WL csapat done :)
Rivals első négy meccsét elbuktam. Utána 2 győzelem. Messi egy állat. Nem mondom hogy nem hibázik, de a workrate-je kamu, pont ott van ahol kell. 6 meccs 8 gól, 2 assziszt (div1/2).
Maradt még fodder bőven, pedig azt hittem mindenkit be kell áldozni majd.Mendes is egész jó lap CM poziban.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát aklpr most viszont... Sajnálom... Szutyok ez a játék...
-
Kristof_94
nagyúr
Na, nekem is meglett Messi. Elvitt némi foddert, de hát ez ilyen!

-
Mrguba
őstag
Na most.mindenki majd jon villogni ezzel a fos.Lesszivel?
-
sz_abika
addikt
Na míg töltődik lefelé a DiabloII, pont lesz mit tennem úgylátom. Kösz EA, végre egyszer jót tettetek

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sbczés közben pont azon agyaltam mire kéne elbaszni a foddereket, meg azt az 1m coint, aztán mire végeztem a mm meg egyéb packok kinyitásával, kiléptem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja. De ő már semmiképpen nem fér be Messi meg igen
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igazam lett!

Bergkamp - Cantona - Eto'o - Nistelrooy - Sanchez...
Ekkora egy szemét fost...
-
Mrguba
őstag
Nesztek Messsi
occsooo -
lanikai
aktív tag
ugyan megvan az untradeable TOTS lapja, de ez nekem is kell
-
eM'82
addikt
Messi új lapja? Sírok milyen szép statokat kapott!!!! Betyár. Ezt kirakom
-
K.J
senior tag
Ezt a 15 meccses silver dolgot nem lehet megoldani kilépkedéssel és/vagy net megszakítással? Próbálta valaki esetleg?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Henty az a vidis Henty?
Annyira kipróbálnám magam németből vagy olaszból. Imádom nézni mikor hülyére szivatom az ellenfelet, azt sem tudja hol a labda erre a védő aiba megoldja neki
A másik oldalt meg Acuna 3 gólt lő úgy, hogy militao áll közelebb a labdához de keresztül lövi. Schmeichel meg áll a kapuba de csak középen vetődget védeni nem tud. Aztán még ígyis meccsben vagyok...
Kiváncsi lennék németben milyen eredményeim lennének. Szerintem stabil elite3 meglenne. -
Woodslave
félisten
Pick semmi egyik pack Chilwell meg pár tots fodder. Premium upgrade Kane

Sbben nincs sok bronz csapat
-
lanikai
aktív tag
ide Varane személyében megérkezett az első értelmes idei red pick... ami jó is lenne, leszámítva hogy már a padra sem fér és alig 12 órája nyitottam egyet a 88+ upgradeből
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Müller és Fonte, legalább a bundes swaphoz tudom használni. Rewardokat majd este.
-
törölt tag
Nem nagyon követtem figyelemmel eddig a Futties lapokat, a tegnapi szavazás nyertese mikorra várható SBC-ként?
-
Kristof_94
nagyúr
Pick Alaba és Carrasco, a csomagokban pár tots fodder és némi rare gold fodder.
Este megpróbálom a maradék 5 sb meccset és akkor ma meglehetne a pick.
-
gjoe
addikt
Guba: Egy tucat meccset lezavarhatnánk silverrel
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
nekem is az volt az első. Aztán nem akartam várni hát úgy is jártam.
Mondjuk ha nem így járok akkor meg valszeg nem csinálom meg a 87+ és nincs CR7.

De igazad van ha már eddig nem rakta semmibe akkor már megvárhatja.
Ja ha valakinek lesz ideje írjon már privátot ezt a 15 meccses dolgot ps4-en csináljuk már meg. Úgy hallom a 25 passzt javították
Holnap vagy a hétvégén elvileg bármikor. -
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
amúgy ha nem kell valamelyik konkrét játékos akkor továbbra is azt mondom 93+ att vagy 94+ pack a legnagyobb esély.
Én a következőből a 94+ fogom kivenni még meg talán még egy fodderre marad ha még lesz valami akció. 10 tokenem lehet szeptember 3-án már egy mid Pelé nem mozgat meg annyira.
-
gjoe
addikt
Na most a fullos silver csapatommal nyomhatnam a wlt. Ha lenne 2000 pontom, de csak 1200 lesz.
Az meg kizart hogy ma lenyomjak 20 rivalst. Ezt tudtam volna akkor nem állok meg hétvégén a 8winnel. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy hány ember fog 1. percben vagy döntetlennél kilépni
Már amikor utoljára wlztem is legalább 4-en léptek ki.Közben megszületett 3 óra alatt
Basszus sosem gondoltam volna, hogy ennyit fogok szenvedni egy lapért ilyenkor.... Még maradt 700k-m szóval nem tudom... Egy Varanet lehet veszek vagy kivárom míg tényleg jön egy Renato Sanches
Akkor visszajöhetne Bruno is a kezdőbe meg Firmino. 

#20738toxicjew
Pénteken szülinapra vagyok hivatalos, szombaton meg ennek az utóhatásait tervezem kipihenni
Szóval max péntek délután meg vasárnap fogok játszani. Bár rivalsban több értelme lesz a próbának jobb ellenfelek ellen
Na majd eldől. -
Woodslave
félisten
Kíváncsi vagyok hány ezüst csapattal talalkozunk a wlben
-
Woodslave
félisten
30 gólos silver küldi pack ss modric. Nem is rossz. De 15 meccs silverekkel...
-
EA's hit
addikt
PC-s kollegak, valakinek nincs kedve lenyomni par meccset meg ma este egymas ellen frendliben ehhez az uj silver objectivehez? A 25 meccsen golpasszt (mert az persze bugos) es a 15 meccset eleg hosszu lenne beginneren vegigtolni
-
Woodslave
félisten
Ja most én se csapkodok max karomkodok de ma próbáltam elismerni magamban ha vki vmi jó cselt csinál vagy szép gólt rúg. Az az idegesítő ha semmi nem működik inkább de ezt edzésnek tekintem.
A beállítások is a fifa 22 competitiv mód. Sok különbséget nem érzek a through ball már igy is xar volt
-
K.J
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Valahogy rábírom magam, h ne vegyem meg a 22-őt. Nincs kedvem idegbetegnek lenni.
Nálam nem mutatkozik ez csapkodásban, csak nagyon leamortizál.
Tudok is, akarok is játszani a játékkal, de nem megy. A cég részéről megy a szemétkedés, a community meg még rátesz egy lapáttal.
Szépen néz ki az "új" fifa, várom kíváncsian, de maradok külső szemlélő egyelőre. -
Woodslave
félisten
Faxt én kaptam ki ma is
Amúgy teljesen vicc ez a riváls. Megversz egy full baxó csapatot leszopat egy gold 100-al kevesebb skilles gyerek xarrá szopat megversz egy sokkal több skill pontosat. Hogy van ez
Csak az a baj bármilyen zen módban próbálok játszani érzem belül hogy qrva feszült leszek és robbanok
-
K.J
senior tag
Továbbra is fenntartom, a '21-es accnak nyernie kell!
Folytatódik a beetetés.
Mocskos egy cég ez! Nevetséges.
-
gjoe
addikt
Én meg kiraktam ronaldinhot.
22 csapat, ráment az egész délutánom.
Ami bosszantó, hogy a kapott 22 csomagból 1 db 91-es lapot nyitottam, a többiben max 80-as lap volt. Tavaly az ilyen csomagok elég jól adtak vissza lapot. -
K.J
senior tag
B.sszátok meg nem értem. Van ideje és területe is átvennie a rohadt kapusomnak a hazaadott labdát, még helyezem is, feltolom az ívelést maxra, erre ő panenkazik egyet, majdnem agyvérzést okozva, h az ellenfélhez kerül a labda. Hihetetlen!
-
|AP|
veterán
unalmamban csináltam egy 88+ picket. Beletoltam 3db 90+-os lapot is meg egy csomó 75-öset.
Megjött belőle az utolsó lap, amire vártam: Llorrente.
Most már eladhatom 300k körül a tradeable verziót (1,2M-ért vettem
), számomra ezzel tényleg vége a játéknak. Egyszerűen nincs olyan lap, amiért hajtanék.
Ezt így leírva azért tudatosult bennem, hogy nagyon szerencsés évet futottam azért. Ami furcsa, hogy csomagból soha nem jött semmi említésre méltó, a pickek viszont adták nagyon:
TOTS De Jong, Messi, Mbappe, SS Neymar, zöld Acuna, Llorrente és még csomó jó/használható lap (Oblak, Goretzka, Foden, Hazard, Lukaku, Haaland, stb)Szóval én biztos nem fogok a szerencsémre panaszkodni.
Remélem játékban is sikerül fejlődni
-
Woodslave
félisten
utolsó agyalásom azt hiszem a játékos állományomból ez a legtöbb amit ki tudok hozni. Amúgy is teljesen mindegy
-
Woodslave
félisten
mondjuk a tegnapi nap után túl nagy következtetéseket nem akarok levonni, de nem értem Goreztka miért volt 2+ millió coin. Gyakorlatilag semmit nem csinált. Mondjuk Acunanak se volt egy értelmes passza tegnap. Az ilyenek miatt nyugtatom magam hogy nem feltétlenül csak azon múlik hogy egy béna xar vagyok vannak rajtam kívülálló okok, de hogy ennyi meccsen ne tudjak találkozni egy olyannal (vagy jóval kevesebbel mint aki jó) akinél xarabbak a körülmények..
-
Woodslave
félisten
Na 11utan kezdtem érezni hogy van közöm a játékhoz. Biztos elmentek aludni a jobbak...mai termés -200 skill. De lexarom ha volt beleszólásom a játékba még élveztem is annak ellenére is ha kikaptam.
Amúgy a mérleg 512-25-354 elmarad a tavalyi 5000-től. De majd a 22-ben
-
eM'82
addikt
Kiszedtem a 84+-os csomagot:
TOTS Lewa, Neuer, Bamba, Donnarumma, Fonte + SStars Sommer, többire nem emlékszem, de sok magas lapot adott.
A duplák miatt ment egy 10x87+ ott meg 6 dupla volt.
Ezután egy Batch3as PPick-et nyomtam: Gündogan.Nem értem miért nem akarja beadni a használható lapokat, hisz a játék halott. Nem lenne mindegy? Van egy rakat fodderem talán még egy 10x87et csinálok, de már unom azt is.
Lehet elő kellett volna rendelni a 22est, és akkor ad SStars CR7et ide is?

-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy én sem értem mi van... Én megálltam csütörtökig a harmad osztály alsó peremén. Tuti kiesnék. Egyszerűen rengeteg gólt kapok. És minden ugyanott. 16 szélétől kb egy két méterre. Ha tehetném odaállítanék egy védőt... De úgy is elfutna onnan. Csittifitti cselek, lábak mellett 1mm-re. És nem tudsz mit csinálni. Nekem is ott kéne tolnom a szaros nutmegeket és akkor lehetne talán 6:6,csak az meg nem foci. Komolyan nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni ezt a szart, hogy nem a pro fifa lényege az hogy ki tudja átverekedni magát a szétrebbenő, inaktív, direkt elfutó védők között. Ha a védők néha nyúlnának a labdáért néhány centit jobb lenne ez a szar
Bezzeg blokkoláshoz teret ugranak, és a lábuk is felemelik 3 ms alatt...
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom -
Kristof_94
nagyúr
Na, 3 olasz/ucl meccs letudva. Holnap hátha összejön a maradék 2+5.
9 ucl lapot kellett vennem, egy vagyon volt, remélem legalább a feléért el tudom passzolni.
Aztán jöhet a pick!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

occsooo
Holnap vagy a hétvégén elvileg bármikor.