Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Sztem PSG/Chelsea/Man.City lehet a befutó. Más már korábban jelezte hogy nem tudnak nagy pénzeket megmozgatni. De lehet megy levezetni Iniesta mellé, vagy már most MLS lesz?
Mindenesetre ez a Laporta jól kampányolt, aztán bocs Leo, ez most nem jött össze. Tuti lett volna valami megoldás. Nem hiszen hogy még lejjebb nem ment volná fizuban Messi. Gazdaságilag könnyebb így a klubnak.Az mekkora epic lenne, elmenne Atletico Madridhoz? De Paul + Suarez már ott van. Családja is közelebb lenne mint Párizsban.
Mondjuk Aguero arcára kíváncsi lennék most hogy Leo-bal 1 percet sem fog 1 klubban együtt játszani.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
End of Era lap viszont jön, nem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Messit is pickeltem a múltkori La Ligás sbc-s pickből!

Amúgy már csak unalmamban csinálom. Most De Paul volt a csúcs, szóval egy ideig megállok. Főleg ilyen egetverő árak mellett. Bár még van 500k-m amit el lehet égetni, plusz egy VVD aki eladható. Egy jó kis PIM Puskás sbc jöhetne, de nem fog.Futties Meunier és Witsel fog érkezni, mint Dynamic duo! Bár egy kicsit előbb is kiadhatták volna, ha már Bundes WL lesz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hajrá Kristóf! Én hiszek benne, hogy TOTY Bruno,TOTS CR,TOTS Neymar,TOTS Mbappe,TOTS Nani után te még tudsz olyat nyitni aki használható!!
-
Kristof_94
nagyúr
Elbeszélgetek itt magamban!

Csináltam egy 85*10-t is: totsból jött Müller, Lautaro, Cesinha, Ndombele, Aarons meg egy dupla Oblak (ki más). Plusz totw Fabian, Busquets, Parejo, Wijnaldum. Nem rossz ez, csak hiába tudnád kihozni kvázi "olcsón" a 85-ös csapatot, a másik 3 viszi a pénzt. Egy nyomorult rare gold lap 2k.
-
Kristof_94
nagyúr
Silver 1-ből lett egy duplicate Oblak piros lap. Mondom akkor beletolom egy sbc-be. A 85*10 és a 3 WL lapot beáldozós pick között (ahol ötből lehet) kellett dönteni. Én hülye az utóbbit választottam. Modric 92-es lapja volt a top.

-
eM'82
addikt
Bazzeeeeeeg Messi nem hosszabbított. Miafax lesz? PSG?
-
Woodslave
félisten
Na gold 2 idei csúcs egy Fekir es Coman jutalom. Mentek is a premium upba amiből meg Wan Bissaka. Legalább el tudom adni harmadáron a tradeblet..
Nem lesz itt már cr7 meg neymar hiába nyaralok
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Na jó de neki sem az adta
. Én is már vagy 5-t kiraktam 0 eredménnyel. Mondjuk ez így nem igaz mert az egyikben volt egy Cancelo akit hétvégén vettem szóval eltudtam adni
De adott a kérdés mit kezdjek 300k-val mikor egy rare lap is 2-3k. Még upgradere se tudom ellőni. -
HdRew
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pontosan én is ezt tapasztalom. Fura.
Köszi, lehet megpróbálom, bár nehezen tudnék rá gondolni. Ugyanúgy van, mint máskor, és simán le tudok játszani utána folyamatosan meccseket. Érdekes. Nem tudom milyen folyamatok játszódnak le a kábelen azon kívül, hogy ott megy a net, de akkor lehet cserélek. Köszi!
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez szintén gyakran előfordul. A net itt is stabil, lagot nem tapasztaltam és nem is dc-t ír ki, hanem mintha az ellenfél kilépne. A minap hasonló fordulatok soràn ráírtam az ellenfelemre, hogy szép gólt lőtt. Majd a meccs vége előtt feljöttem döntetlenre, megállította, majd egyszer csak megszkadt a meccs. Írtam neki, hogy miért lépett ki, erre írja, hogy ő nem, azt hitte, hogy én.
-
toxicjew
addikt
Wan Bissaka és Koopmeiners g3bol, not bad. Megvettem Toty CRt, estefelé megcsinálom Eusebiot és befejezem a csapatot
-
-
HdRew
őstag
Csak nálam ennyire gyerekesek az ellenfelek, vagy mindenkinél? 3-0-ra megyek, majd ver 2 ugyanolyat a 98-as CR loan. Elmegy 5-3-ra, majd 5-4-re szépítek és hirtelen elmegy a net. Ilyet már korábban is tapasztaltam, hogy timeout után valami rejtélyes okból kifolyólag mintha valami glitch lenne, azt hiszem a 17-ben is lehetett valami hasonló. Létezik ilyen? Ja persze, 4-3-as vezetésnél azonnal nyomta a timeoutot, hogy lépjek ki. Azt hiszem a Fifás communitynél nincs gázabb.
-
|AP|
veterán
én is agyalok nekimenjek-e a hétvégi WL-nek.
A 3 plusz pick miatt esetleg megérné, de a champions upgrade sbc-k csak holnapig élnek és nem tudom lesz-e helyette valami ahová lehet a pirosakat dobálni.
Na meg nincs normális CB-m se bundás csapathoz, ki kellene farmolni Akanjit, de nincs hozzá kedvem
Lehet hagyom a francba és max DR-t nyomok -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én meg wlt nem fogok játszani az biztos.
Most atal, verratti, firmino, kane, mattheus, jorginho van a fő csapatban de nem találok értelmes lényegesen jobbat egyik posztra sem. Nincs már kit cserélni.
Max majd veszek jövő héten egy tots mbappet még.
Vagy ha jönne egy ronaldo vagy pele sbc annak nekiesnek. -
Woodslave
félisten
Agyalok kit rakjak ki appon variálok aztán rájövök hogy több egy hétig még nem fogok játszani igy elengedem. Következő wl amin leszek valszeg seriea lesz úgyis. Bár oda Dybala pont jó lenne de még van 7 nap rá.
Cruyffot is hagyom ott van Atal 8-as chemen kezdő nem hiszem hogy olyan egetrengeto gamechanger különbség lenne köztük. Legalábbis az én szintemen
-
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem használok presst, balancon nyomom, ha kell a győzelem, vagy a döntetlen, akkor lövöm be.
Nem tudom mi lehet az oka, lehet én is benézem, túlságosan lekövetem olyankor a labdás játékost és lankad a figyelmem izgalmamban.
Majd alakul, nálam biztosan. Az, h a játék mit hoz majd esetleg a következő részben, nem rajtam múlik.
-
EA's hit
addikt
válasz
muszurkefal
üzenetére
Be tudod állítani a squad hubban (ha jól rémlik, karrierben ez a neve), hogy milyen taktikára milyen felállást szeretnél, és ki hova helyezkedjen. Tehát mondjuk az alap felállásod pl. egy 4-4-2, defensive-re beállítasz egy 3-5-2-t, attackingra 4-3-3, vagy bármi, ahogy akarod, ott pedig külön tudod variálni, hogy mondjuk az attacking 4-3-3-jánál ki melyik poszton játsszon. Vagy pedig ne használd a defensive/attacking/stb. taktikákat, sőt, igazából ezeket csak akkor érdemes használni, ha állítasz is be rájuk felállást, helyezkedést, taktikát, mert akkor tényleg érezhetően változik a csapatod stílusa, játéka attól, ha mondjuk felnyomod attackingra, de ha ezek nincsenek beállítva, akkor csak átvariálja a felállásodat és szétcseszi a taktikádat. De érdemes ezeket használni, még offline módban is baromi hasznosak.
-
Nandinagy
addikt
Hát nekem az tűnik fel, hogy vagy engem "szopkod" szét a játék és minden az enyim vagy az ellenfelet. Ahogy egyre jobb lettem egyre többet nyertem utóbbiból de még mindig messze vagyok a jótól. Ettől függetlenül idén ezt szánalmas dolognak tartom mert egy részben sem volt ennyire érezhető az ha segít valakit a gép. Volt minden meccsen 1-2 ilyen de mikor egész meccsen látod, hogy ha szar helyre passzol is hozzákerül mert direkt nem nyúlnak érte
Nekem akkor szoktak kirohanni borzalmas ütemben ha press afteren vagy team pressen vagyok

-
EA's hit
addikt
válasz
muszurkefal
üzenetére
Nem nyomod át véletlenül a taktikát attackingra/defendingre/stb?
-
muszurkefal
aktív tag
Hello!
Manager Career Mode-ban azzal lehet valamit kezdeni, hogy elindul a meccs egy bizonyos team sheet-tel, de ha meccs elején rögtön Escape-et nyomok, akkor rendre van 1-2 emberke, akik nem ott vannak, ahol kellene?
Szinte mindig az van, hogy a jobb szélsőt kicseréli nekem a középen lévővel. Rendkívül idegesítő, nem azért mentem el a team sheet-et, hogy a meccs elején azt kelljen bogarászni, hogy ki nem ott van, ahol kellene.
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver ide vagy oda, azt vettem észre, hogy ha az ellenfél hibázik és hozzám kerül a labda, utána a játék valahogyan kompenzál az ő javára is, mert hasonló szintén megtörténik azon az oldalon.
Az elhibázott, kihagyott helyzeteket meg rendre bünteti a game. Lehet, h rosszul fogom fel, de ha a szépen felépített támadásom végén nem szerzek gólt (értsd: kapufa és/vagy kipattanó), akkor egy esetleges kontrából szinte biztosan gólt kapok. Részben az én hibám is, mert egy-egy ilyen helyzet kapcsán, már szinte fejben feladom.
Amivel még abszolút nem vagyok kibékülve az az indokolatlan "kinyitnak a védőim, mert úgy gondolják", szabad utat adva.
Tény, h nehéz a védekezés, de állítom, h abban vagyok a legjobb, mégis megtörténnek ilyen esetek, pedig rendszeresen zárom a passzsávokat, már-már egy lépéssel előrébb járva.Mindegy, van még mit fejlődnöm, de a játéknak is, haha
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Évközben sokkal könnyebb a draft nálam. Plusz tegyük hozzá, hogy mellé még a szerver állapot is jobb
Megnyertem 8 draftból 3-t évközben most meg vagy 25ből 5-t. Pedig nem jobbak az ellenfelek de annyira szar a szerver, hogy tényleg sokszor már 1 ball rollt képtelenek megcsinálni a játékosok
Ilyet még wl vagy rivalsban sem tapasztaltam. -
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PIM pick? Mert akkor Kaka nagyon bajnok!
Én meg eljutottam hivatalosan is oda, hogy egyetlenegy Rare Gold lapom van...illetve az sem, mert az is egy loan Mbappe

3db 85x10es SBCt raktam ma ki, csak fodder jött, még kispad közeli szint sem nyílott.
-
Nandinagy
addikt
Teljesen megértelek
Nagyon szenvedés a draft. Ha kapok egy r9-t akkor mindent kihagy a szarokkal meg hülyére nyerem magam addig míg nem jön valami futóbolond aki elől csak sprintel és az életbe nem érem utol
0 konzisztencia van a rivalshoz képest. Ott meccsben vagyok 2500 sk-s játékosok ellen (meglepően sokat kapok most de gondolom mostmár csak a profik gyakorolnak) aztán draftban meg jön a 0 skilles matyi a rugd előre fuss tána taktikával és meccsenként kétszer szándékosan elengedi a védőm a passzt
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat en sajnallak soha semmi se jon be...
Tudnam ki a faaxomra vagysz meg?
-
Kristof_94
nagyúr
Grindeltem kicsit ezt a 81+-t és eljutottam az ikon pickig. Kaka - Ballack - Del Piero.

Ez tényleg siralmas. Egyszer jönne már be az egyik ilyen!
-
|AP|
veterán
ez a draft még továbbra sem az én műfajom... Nem tudok azzal mit kezdeni, hogy teljesen más a gameplay (vagy csak az ellenfelek sokkal jobbak), mint DR-ben vagy a WL-ben.
Folyamatos letámadás, se védekezni, se támadni nem tudok, nem mennek a passzok, nem működik semmi, ami máshol igen.Én ezt nem erőltetem tovább, eljátszogatok inkább div4-ben továbbra is.
-
lanikai
aktív tag
lol, mit mennek a rare gold lapok piacon. napközben is 2.5k körül voltak, most közel 4k pc-n
-
Woodslave
félisten
Ez a 86+ pick egész jó 85 Zyech meg tots Ederson
-
Raunchy
tag
Nekem ez lett a végső csapat, még Dybala hozzám is érkezik, de aztán elég volt, és elégedett is vagyok 😊
4-1-2-1-2 be váltok ingame, ott Locatelli helyett jönne Dybala és Brúnó CAM bol vissza CM be.
[kép] -
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én Dybalát is kiraktam a hétvégén, meg egy rakás 85+ upgradet, azokba is belement sok fodder, plusz csütörtökön sajnos az előző ikon picket is kiraktam. Egyébként transfer bannom van, folyamatosan üres is a klubom, mégis rengeteg magas sbc-t ki tudtam most rakni. Iszonyatosan könnyű most már foddereket szerezni, rengeteg objective ad packokat (ott a hétvégi, ami a kölcsön promo lapok mellé ad asszem összesen 15 db 25k-s packot is, meg a végén egy ultit, vagy ott a 200 wines, stb), meg mivel 150 promo lap nyitható most, nekem pl még a 7500-as pack is 88-as tots-ot adott tegnap este. Fel van húzva a packluck, sok jó objective van (kihúzod pl Adamát, és a két gyengébb lapját már rakhatod is sbc-be, igaz, én a legjobbat is beleraktam már
), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.Szóval bár a klubom üres, venni ugye senkit nem tudok, mégis ki tudtam rakni csütörtökön az ikon picket, hétvégén Dybalát, legalább 10-12 85+ upgradet, és Eusebioból is kész van már a három 89-es csapat és egy 88-as is. Ilyenkor már lehet ezzel haladni, más kérdés, hogy alig lesz időm Eusebiot kipróbálni

-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Jókat kérdezel de ennyire sajnos nem vagyok otthon a hálózatinformatika témájában

Ehhez kicsit jobban utánakellene olvasnom. De év elején csak a saját pinget látta mindenki emiatt volt nálam is sokszor 16-22 ping ami nyilvánvalóan nem volt reális
Aztán az egyik patch után beállt a 28-34 közé ami most van. Ugye itt mindenki azt hitte, hogy ez azt jelenti szarabbak lettek a szerverek de csak az odavisszat kezdte el mutogatni mint amit tavaly is .Nem is akarok tényeket állítani a témával kapcsolatban mert elég összetett dolog az egész én meg nem igazán értek hozzá csak felületesen.
-
toxicjew
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Ennél olcsóbb mindenes Fifa 22 van a PC verzióhoz?:
1) Ea Play Pro előfizetés
Megkapok mindent és egy héttel előbb játszok bárkinél.2) a) Addig előfizetek, amíg nem jön akció a Fifa 22-re, amit aztán megfejelek még az EA Play Pro után járó kedvezménnyel (+ -5%?).
2) b) EMAG 3000 Ft-os kupont felhasználom fifa 22 vásárláshoz, ha mákom van ott is leárazzák előtte.

-
toxicjew
addikt
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
"Év elején azt láttad. Mindenki panaszkodott is, hogy 18as pingnél mitől szar a kapcsolat. Azóta az oda-vissza látszódik."
Ez azt jelenti, hogy ez a közös késleltetésünk?
Ez azért érdekes, mert nálam mindig 30 körüli a ping. Miközben egy programmal megnézve a legközelebbi ea server 50. Amúgy általában más multi játékokban is 50. Szóval a közös 30 az max úgy lehet, hogy annyira lövi be a játék és így én még 20al vagyok lemaradva az ellenfélhez. Vagy hogy van ez? -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Év elején azt láttad. Mindenki panaszkodott is, hogy 18as pingnél mitől szar a kapcsolat. Azóta az oda-vissza látszódik.
#20212|AP|
Már, hogy mit hosszabbítanak meg?
A rivalst esélytelen mivel 1 heted van rá. Ha rossz hétvégén az ea szerver is csak a wl-t tolják ki nem minden mást is.#20214Woodslave
Draft--> Rewardok vagy 2 rare gold upgrade vagy 85*10. 2 rare gold ha 80 vagy afeletti akkor 85*10 amúgy pick. 85*10 meg a kis ratingek 85*10be
-
Woodslave
félisten
Na még egy utolsó

Draft 10-1 ide 88. Percben 3x állitja meg kihasználva a 30 mp-t
. Én is. Jelezve neki hogy ráérek
-
Woodslave
félisten
Na de legalább a draftbol is elegem lett. Xar kártyák meg az 0-1-2 winert járó xar packok
-
Woodslave
félisten
Nincs rivals? Mi a fene
-
bodnar123
őstag
Amúgy miközben szarabbnál szarabb meccseket toltam elgondolkoztam... Milyen e-sport játék az ahol a te saját pingedet ki se merik íni? Mert amit látsz az a másiké szerintem... Hiszen pl egy call of dutyban mindenki más késéssel játszik... Viszont itt a sajátodat sose tudod meg...
-
Woodslave
félisten
Asserossz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnaptól nem játszok csak appon. Szerinted van bármi esély hogy Wan Bissaka ára emelkedik vagy innen már csak a föld középpontja a végállomás és adhatom el harmadáron
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó csak vicc. De azt nem tudom mondjuk a fifa 22-ben tudnak-e end of era barcas Messit?
nem lenne nenne a 22-ben?