Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Kár ezért a csapat valtasert, pont jókor jött CR hogy valahova elszórjan a duplákat, de PLeskent nem fér be.
-
lanikai
aktív tag
ezek elmebetegek b+...
persze azért kiheréltem a klubot és ~400k ráfordítással kiraktam az sbc-t
-
HdRew
őstag
Most is volt vagy 5 online friendly meccs, amin kiléptem, már megint elkezdett kidobni. De most már ott tartunk, hogy az UT-ba sem enged belépni. Fantasztikus.
Mondjuk csinálhatna az EA egy olyat, mint CS:GO-ban, hogy kiírja, ha kilépsz, akkor ennyi perces banod lesz. De nem, inkább sunnyognak, tuti van itt valami turpisság.
Hihetetlen ez a cég.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy ez a szar hogy ilyenkor minden fel megy, de már abba sem lehet bízni, hogy majd új promoval lemegy az ár vagy valami. Én most egy életem egy halálom belefogtam. A 7 legnagyobb megvan. Kivettem minden icon swap packot. Lemondtam mid Peléről. Remélem így majd kijön. 400k-m van. Csak a gold rarek megint rohadt drágák....
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
van 1.5 millam.
NEm tudom neki alljak e?
MEg vagy 5 db 92 es csapat talan. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Laza 3m
-
Kristof_94
nagyúr
Futbinen még nincs minden résznél körülbelüli összeg, de PC-n ez kb. 2-2,5 millió...
Nem is tudom... -
bodnar123
őstag
Amúgy remélem nem lesz nagyon drága. Egyszerűen már nem adnak ingyen játékost, promo csomagok sicsenek, és a farm sbck is fogyni fognak. Na persze ha meg olcsó akkor kicseszes a ronaldo tulajokkal. Bár ilyenkor már mindegy.
Na közbe megjött... Talán kirakható
-
toxicjew
addikt
Ja még nincs bent a játékban.
A hazai brazil mez nincs bent a játékban? Vagy csak én nem találom a marketen. PCn nincs meg vkinek véletlenül? Megvenném 5kba
-
Mrguba
őstag
Na most en vagyok.a hulye vagy csak futbinen van CR7 ?

Vagy megint nem.jelenik.meg?
Sot a napi warm.up.sbc se.jelenik.meg
Toltokepernyon latom aCR7 sbt jatekban nem
-
EA's hit
addikt
Kész lett a 92+ moments pick, Koeman, Roby Carlos, Laudrup, Del Piero, Baggio. Carlos lett, és neki amúgy abszolút örülök is, kb. a top lapok után érte szurkoltam a legjobban.
Így most már tényleg kész van nálam is a csapat, egyedül valamelyik igazán top lap bonthatja meg, meg egy flashback/end of an era Buffon lapért szurkolok továbbra is nagyon

-
gjoe
addikt
Másnál is szar lassú a transzfer?. Próbálok gold lapokat feltölteni liciten, de lehetetlen.
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja, hát gondolj bele, a 99es meglévő lapjánál jobbat nem tudnak kiadni. Most mit csinálnak, felhúzzák a balanceot meg a passz képességeit még jobban? Csak a wf upgradenek van értelme. Én meg lehet megveszem Tots Neymart Eusebio helyére, egyszerűen nincs más ötletem már.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Meghülyült a fifa, bárki rage quittel friendlyben, engem azonnal kiléptet ut-ból, és hiába nem én léptem ki a játékból, megszakítja a kapcsolatot és nem is írja jóvá a gólomat a kihívásoknál.
Mi a fenéért nem lehet végre egy normális játékot csinálni?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, ha ma sem jön értelmes sbc, akkor a duplák mennek a levesbe és nyitom a pakkokat.
-
Woodslave
félisten
megcsináltam az MM-et még wo se volt, elkezdtem a 88+ picket nem tudom minek 2 gold pack eladható Fof Davinson Sanchez
tényleg vicc -
Woodslave
félisten
ja érdekes volt tegnap a szinte full egyligás csapatokkal sokkal jobban ment a játék. Persze tudom semmi köze csak éppen többször jött ki jól mint nem.
mentalitásom is más volt. Csak a gól kellett ha rúgtam egyet akkor már úgy voltam vele megvan tök mindegy nyerek-e. Tudtam (aztán mégse) hogy soha nem jutok fel 3-ba mert az utolsón tök mindegy ki jön úgyis kikapok ezért nem is stresszeltem magam ezen. Szerveri teljesen jó volt. Egy-két meccsen volt a végén valami megmagyarázhatatlan full belassulás 75-ik pertől pedig addi pörgött a dolog. Ez is csak összeesküvés de el tudom képzelni hogy a másik mókolt valamit (mittomén wifire állt át bár nem tudom mi értelme)
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
agyaltam hogy ezek után csinálok egy
piros upgradet, ja hogy már nincs is
mert tuti megmutatja a játék, hogy igenis a szerencsén múlik mint múlkor és nyitok egy Mbappet.. De biztos nem. Aztán eszembe jutott minek rajta kívül nincs olyan játékos aki beférne a csapatba.Ez a ikon xarság se azért zavar, mert ha Pele vagy R9 jött volna akkor bármit is javult volna érdemben a dolog, mert semmi jelentősége, hanem az hogy tényleg nem tud olyan jönni aki miatt azt mondanám hogy igen játszok még egyet...
De az tényleg röhej már hogy amiért ebben a játékban úgymond megdolgoztam az szembe köpött és az arcomba rögöhött mellé. Ikon swap, fut champs reward stb. A xar upgrade pakkok meg dobáltak pár jót

-
EA's hit
addikt
Kantét amúgy nem raktam ki, csak ellenem jött sokszor, főleg a múlt heti wl-ben, hát ott egy gusztustalan állat volt
De egyébként ugyanezt mondom én is mindig, Matthausnál csak Acuna jobb középpályás a játékban, meg most már esetleg Kanté
De Acuna is csak támadásban, és ott is csak egy kicsit 
-
EA's hit
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Kantén kívül mindet lazán kenterbe veri Matthaus.
Nekem tegnap este nagyon beakadt a packluck-lemez, az MM-ből előbb két tots jött, aztán a rare megából moments Guardiola, summer Locatelli, summer Ferran hármas. Raktam egy 87+ packot, az is elég jól adta, így végl annyi fodderem lett, hogy elkezdtem, és gyorsan be is fejeztem klubból Cruyffot. Közben a packjai dobáltak még pár jó totsot, meg egy Chiesát is, de 7500-asból is nyitottam fs Reynát, tots Barnest, Nanit, meg még pár magasabb lapot.
Így viszont semmi értelme a 93+ attacker pickre mennem, mert csak Pelé, R9 és Gullit jönne igazából jól belőle, szóval inkább kihúzok még gyorsan 3 sb-t ma munka közben, és jöhet a 92+ egy Lineker, Owen, Shearer, Van Nistelrooy, Cech sorért

-
Woodslave
félisten
Tegnap lenyomtam 8 rivalst. Egész jó volt visszajutottam div 3-ba. Reggel lenyomtam a maradék 3 sbt.
És mindezt miért? Van Basten
Komolyan nem hiszem el hogy az egyetlen teljes mértékben használhatatlan xart kapom.. -
K.J
senior tag
Ha Dinho nem jön be Hawkkal, próbáld meg Enginnel. Nálam úgy baromi jól működik, középső CAMot játszik, de gólra fáj a foga, mert osztogatás helyett állandóan olyan helyzetbe kerül, amit nem lehet kihagyni és nem érdemes tovább adni.

Gratulálok! Nagyon szép csapat(ok)!

Megvallom őszintén, azt a Neymart irigylem. Nálam nem tette tiszteletét.
-
|AP|
veterán
jelentem, a FIFA21-et végigjátszottam

Ez volt az első fut szezonom (meg úgy általában FIFA szezonom is), és a végére sikerült egy ilyen csapatig és div4-ig eljutni:
Nem gondoltam volna az elején. Ezt a bejegyzést kicsit magamnak is hagyom itt, hogy az is meglegyen honnan indultam. (igazából nem innen, de ez az első mentett csapatkép
)Ráadásul még mindig maradt egy csomó coin, meg fodder is, szóval Ronaldinho szinte ingyen volt. És még megmaradt a szívemhez közelálló Iniesta tribute társaság is (egy Puyolt még lehet veszek, ő sajnos a 99-es Messi áldozata lett...):
Szóval részemről ennyi, ha a game is úgy akarja lesz még pár rivals meccs ezzel a résszel, de így 3 héttel a vége előtt most már tényleg megérkeztem

-
Mrguba
őstag
Ket meccset engedett jatszani RIVALSBAN....
Mindkettot nyertem de mocsar volt.
Egy jo MATTHEUST sikerult kivennem
Idenre vege a 21 nek
-
Nandinagy
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Tekintve, hogy a játékot accountra veszed kivétel a lemezesek, ezért nem fogja tudni használni senki az accodon kivül.
-
Woodslave
félisten
Viszont online season 10-es divben oktatok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na most jó csak már játszani nem lesz időm
-
Woodslave
félisten
Psen semmi
-
grimmjow67
tag
Sziasztok. Egy kerdes. Ha eladom a mostani boxomat. Viszont az accountombol kijelentkezek mert azt atviszem next gen boxra. Akkor az eddigi jatekokat tudja hasznalni a kovi tulaj? Vagy azt csak az accommal tudná?
-
toxicjew
addikt
Ja vicc, alig jutottam vmire az sbcvel, pedig azt hittem estére megleszek. 1x akar az ember vmit is csinálni de akkor sem engedik
-
HdRew
őstag
High volume of server trafficra és errorra hivatkozva dob ki a futból váltogatva. Úgy tudom, hogy a munkálatoknak már rég vége kéne legyen, nem? Istenem.. 3 héttel a játék vége előtt még mókolnak vele, ezek se normálisak.
-
Mrguba
őstag
Hihetetlen egesz nap nem lehet jatszani
-
toxicjew
addikt
Na sikerült elkiabálnom, beszart a web app
-
toxicjew
addikt
Kiszedtem a 84+ packot, 10 spec lap volt benne, csináltam egy 87+ packot és minden lap 90 feletti volt
Sokkal könnyebben meglesz a Fenomeno, mint gondoltam
-
toxicjew
addikt
Ide Donnarumma és Ederson. Most pedig elkezdem nyugiba csinálni R9et, remélem még ma végzek vele
-
Woodslave
félisten
[link] nem tudom őt nézi-e valaki. Csapata a videó elején moments R9, Gullit, Vieira, stb. Természetesen a 94+ icon att-mid packból 99-es Pelé esik ki
-
Mrguba
őstag
Na karbantartas van megint

-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én a 93+ moments attacker pickre hajtok, ahhoz viszont ki kell szednem az összes tokent, de mé csak a 3 friendly van kész

11 winnél megálltam hétvégén, a csodálatos Sabitzer pick után ezt nem is bánom
A riv+wl packokból jött egy dupla Dumfries meg egy birthday Adama, hát nem nagyon kényeztetnek el most sem 
-
Woodslave
félisten
Pick: Sabitzer és Neuer - jók lesznek a bundes csapatba
Pakkban egy eladható Joao és Tavernier.. -
-
Nandinagy
addikt
-
|AP|
veterán
nem tudom, lehet én más játékkal játszom

Ha van egy jó finesse lövéssel rendelkező játékosod (Atal, Messi, de nekem még a 89-es Saul is nagyon durván nyomta), akkor a megfelelő helyről egy jó erővel elengedett finesse 80-90%-ban gól. A lényeg hogy jól el legyen találva az erő és ne legyen előtted senki a lövés pillanatában.Nekem szinte rögtön megvolt.
Meg is lett tegnap az 5 token, toltam bele a két fodder packba, összesen 11db 90+ -os játékos jött, ami nem annyira jó, de nem is tragikus. Egyre közelebb Ronaldinho

A maradék 4 tokenért már nem éri meg szenvednem, Kaka 92-es lapja nem ér meg ennyi energiabefektetést

-
Woodslave
félisten
csináltam a sok gold lapból egy 88+ pp- hát már kénytelen voltam kiválasztani De Jongot..
És ezzel a csapattal nem tudom megcsinálni ezt a qrva swap feladatot
-
Woodslave
félisten
rivals reward még jó is lehetett volna. Pár gold wo
De llorente, Phillips dupli annyira nem jó untrade
Soucek és Navas tots.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Meshtastic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tényleg vicc