- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
szerintem ezen senki nem panaszkodik. Mondjuk pont reggel agyaltam mekkora barom vagyok. Hatkor kelek és azon agyalok, hogy gyerünk csináljuk Atalt sb-ben
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.De ez a pack nerfelés dolog már olyan komikus mint a poltikai élet. Bármit csinálhatnak bármi mondhatnak semmi következménye nem lesz semminek
(teljesen oldalfüggetlenül és nem akarok poltizálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.