Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulkobb
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Nekem most a silver 1 sem lesz meg
Kiváncsiságból ráírtam pár ellenfélre es top 100-as player 50 milliós csapattal, én pedig megkapom 4-11 es stattal. GG. Nem elég, hogy folyamatosan handicappel indulok a többiek ellen a csapat miatt, úgy érzem a full script is van ellenem. Ha mindenben jobb vagyok mint az ellenfél és rúgok 4 kapufát meg a Ronaldo üres kapura kihagyja 2x az ellenfél a 10 millás iconjával tuti lekontráz egyszer és kikapok.. Gyerekek, aki csak a fifát nyomja ne váltson PS5-re
-
hulkobb
tag
Egy gyors kérdés azokhoz ,aki PS5 platformon nyomja már. Tapasztaltáltátok ti is, hogy a WL kb 1000%-al nehezebb? Én ps4-en Gold 1-ig is eljutottam többször, most meg mióta konzolt cseréltem a 10 win sem jön össze. Délután zsinórban 10x kaptam ki, de mindenki csapata 20x többet ért mint az enyém. Prime Guilit, Toty Ronaldo kb minden csapatban ott van és még sorolhatnám. Ennyire nincs még senkinek PS5 és csak a profikkal dobál össze? Kurv@ idegesítő, hogy csak tryhard ellenfeleket dob.
-
hulkobb
tag
WL GOLD1, Rivals div 3 Rank 1 eredménye: Legjobb egy 82es lap a packokból. Szerintem ideje pihentetnem
-
hulkobb
tag
Gyerekek a community is ugyan olyan toxic mint a nyomorult EA. Tonalit órákig tart megcsinalni, mert a sok nyomorult nem lép ki 1-0-nál, sőt az utolsó 3 meccsemen az ellenfél 6-0-nál is try hardolt. Az ilyenek annyira felb@sznak. Egy gyereknek rúgtam 15p alatt 3 gólt aztan letettem a kontrollelt és elmentem filmezni, a csávó meg a meccs végéig 2 gólt bírt lőni, úgy, hogy végig tolta, holott AFK voltam.
Vicc emberek... -
hulkobb
tag
Sziasztok! Az lehetséges, hogy én még nem kaptam meg a javított picket PS4-en? Más is van még így vele? köszi
-
hulkobb
tag
A tavalyi R1-es OP hátra húzás kimaradt a játékból? Vagy idén mivel kell csinalni? Tavaly mindenki az tolta, de idén még senkit nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiváncsiságból ráírtam pár ellenfélre es top 100-as player 50 milliós csapattal, én pedig megkapom 4-11 es stattal. GG. Nem elég, hogy folyamatosan handicappel indulok a többiek ellen a csapat miatt, úgy érzem a full script is van ellenem. Ha mindenben jobb vagyok mint az ellenfél és rúgok 4 kapufát meg a Ronaldo üres kapura kihagyja 2x az ellenfél a 10 millás iconjával tuti lekontráz egyszer és kikapok.. Gyerekek, aki csak a fifát nyomja ne váltson PS5-re