Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
tavaly sokat foglalkoztam vele (most meg ahhoz képest túl sokat hogy nem is játszok
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.Az EA célja az lenne hogy sok pakkot nyiss, de ha sok jó esik akkor nem fogsz annyit, de ha meg jó csapatod van akkor egy sima gold leszopat és nem csak engem, Krasi, Boras mind szenved ha jön egy full gold és ne mondja nekem senki hogy azok mind prok "álruhában"... Szóva a példád jó és ezért is érthetelen maradt számomra az egész
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.