Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
tavaly sokat foglalkoztam vele (most meg ahhoz képest túl sokat hogy nem is játszok
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.Az EA célja az lenne hogy sok pakkot nyiss, de ha sok jó esik akkor nem fogsz annyit, de ha meg jó csapatod van akkor egy sima gold leszopat és nem csak engem, Krasi, Boras mind szenved ha jön egy full gold és ne mondja nekem senki hogy azok mind prok "álruhában"... Szóva a példád jó és ezért is érthetelen maradt számomra az egész
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.