Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tajték
    senior tag

Én végleg feladtam az online küdzelmeket idénre. Vállalhatatlan az állapot amit e játék biztosít, így már csak offline tolom mindehol ahol lehet....

Eddig 4 játékost csinálram meg SBC-ből, ebből 2 játékos, Tevez és Bonaventura nagy csalódás és megbántam, 2 viszont nagyon megérte és fix csapattag, Willian 88-as és De Rossi 90-es. A brazil mindent tud elől, fürge, jól indul be, mindig mozgásban van, bomba lövések, jó passzok, fullos a csávó. De Rossi , betyár, hentes barbár imádom és nem mellesleg távoli bombázó!!!

Nagyons sok csapatom volt az utolsó hsz-om óta, de ez amit most összekukáztam az elmúlt időszak legjobb csapata számomra:

Így kezd

Erre váltok ingame

Florenzi csak De Rossi linkje miatt kellett, de egész jól megszerettem, nagyon stabil.

Varane-Ramos , hiába de a kedvenc védőpárosom idén, pedig próbáltam jó pár alternatívát...

Prime Nedved-nél jobb középső CAM-et még nem találtam a játékban, perfekt.

HL Suso nagy meglepetés, nem néztem ki belőle annyit amennyit a pályán mutat, főleg helyezkedésben, mozgásban, hunterral nem lassú. Az elődje HL Lozano volt, de nem volt jó a helyezkedése és a labdakezeléssel is adótak némi gondjai.

Prime L.Hernández, na Ő az aki a legjobban meglepett, bitang jó lap. Bárkit megugrik és lefejel, gyors, technikás, bárhonnan betalál. Hozzá hasonló csak CR és Mbappé volt a kezeim között.

Persze a fent leírtak mind-mind akkor értendőek amikor hétköznap van és nincs leterhelve a szerver, mert ha hétvégén játszom ez mind kuka, mindenki áll és baszik mindenre :DDD

Új hozzászólás Aktív témák