Új hozzászólás Aktív témák

• KaksziLajos
    senior tag

A szar kezdés után vasárnap megmentettem a WL-t, így meglett a 14 win, 6 meccs maradt is. Onnantól gyorsabban fogyott a sör és nekiálltam tesztelni néhány dolgot, így jöttek is a zakók, de nem számított már. :)

A 83-asokba fektettem néhány coint, így átalakult a csapat. Eladtam Prime Hierrot és középső Nedvedet, és SIF Cancelot. Nedved nagyon jól kezdett, de aztán 100 meccs után nagyon megfáradt így mennie kellett.
    Hierrot sajnálom, mert nagyon OP, a sebessége jóval nagyobbnak érződik, mint ami a lapon van, a megelőző szerelése parádés, nem lehet elnyomni és lefejelni és mivel senki nem használja nagyon jó áron is van! Vissza fogom venni.

Szóval kicsit befektettem, a többi coinból meg gold Neymar-FS Militao párost akartam. Aztán elcsábultam, és a base Ronaldinho lett. :D A védelem kicsit gyér, de az a Pepe nem is olyan rossz, gold Cancelo meg majdnem olyan, mint a SIF. :)
    Ronaldinho. Ohh, hatalmas kedvencem volt, így mindenképp ki akartam próbálni. Hát ez a lap brutális, egyedi mozgás, egyedi cselek. Édes istenem, milyen lehet a Prime vagy az optimus... :Y

De Rossi:
    Nem jól indult a kapcsolatunk. De fos volt a játékmenet. Így megvártam a WL végét. Shadow van rajta. Nekem így is lomha. Cserébe erős és jól helyezkedik. Talán kipróbálom artisttal is, ott kap agility boostot. Összességében nem rossz, nekem UCL Allan mellett van, és Nakata segít még ott. Kell mellé mozgékony ember is. Olcsón kijött, szinte a klubból. A portugál ligás Herrera nekem jobban bejön, az a lap egy állat még mindig, de Rossi is nagyon jó, ha jól van berakva a csapatba és van mellette valaki "Fürginho".
    Még ki fogom próbálni, hogy ha meglesz FS Militao, akkor megcserélem őket és megy CB-be... :)

Új hozzászólás Aktív témák