Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Silver 1 megvan, 8 meccs meg vissza van. Nem gondoltam volna.

If Fekir nagyon adja, 20 meccs-10 gol es egy rakat assist.
Gol parades reggel volt, egyik meccs: felidobe 3-1 ide, 65ik perc 4-3 oda, aztan 6-4re nyertem. Vicc.
-
szabyka95
őstag
Tegnap bebasztam mint az allat, erre fel 10-0 ra ebredek 😂 😂 na ez teljesítmény
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
Sajnos semmi, valami retardált kitalálta ezt, mert azt hitték ennyivel kilőhetik a csalókat...
De azok olyan programot használnak, ami a háttérben fut és csak szépen megnyomnak pl. olyan gombokat mint F1, F2, stb. Mintha egy lövöldözős játékhoz használnál egy trainert.
Sajnos ez mard.
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Tudtok valami megoldást arra hogy ne vágjon ki focus vesztés vagy alt tab miatt? Természetesen nem alt tabolok de mégis random kidobál ez a szar. Épp eléggé idegesítő enélkül is a game, de ma este második meccsemet bukom emiatt a hülyeség miatt. Köcsög EA-ből kezd elegem lenni
-
Kristof_94
nagyúr
83-as lapokat továbbra is veszem, de vajon a 84 is megéri? Jó ára van most?
-
Cs1csó
titán
Gugli nélkül - a legfiatalabb játékos születési dátuma (Ekdal 89-es gondolom fiatal felnőttként került a felnőtt csapatba kb. 18-19 évesen ), Ranieri (PL-ben sokat látom a fejét), és Buffon feje után -10 évet tippeltem, hogy konkrétan melyik év passz, de2008-2010 közé tettem volna. Nem vagyok akkora nagy Juve tudor

-
uszid94
tag
Ennel a silver jatekos modnal eleg ha csak a kezdo 11 brazil siilver jatekosokbol all es meccs kozben becserelhetek egy 89 david luizt a lenyeg hogy brazil legyen???
-
Mrguba
őstag
Szerintetek megeri ez az uj Toby Alderweireld 90 es lap az arat???
Pl a sima vandijk helyett? -
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
A Cristijan által régebben ajánlott Cardsplug.com-ról rendelt már valamelyikőtök FUT kártyát?
-
K.J
senior tag
Segítsetek kérlek!
Ezt kellene megbuherálni, alakzattal, javaslatokkal. Akadnak ötleteim, de érdekelnek a vélemények, tapasztalatok!
500k a ráfordítható coin mennyiség.
Köszönöm szépen!
-
Edgar2621
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam meg vannak 83-85-86-87-es lapok dögivel, csak hogy mindenkinek válaszoljak.
Jönni fog valami amibe kellenek ez biztos, csak az időpontja nem mindegy(nekem kb két hétig még az, addig 1 percem sem lesz meccset játszani). Én a pakkokkal is úgy döntöttem hogy ami van és lesz azt majd a Tots alatt kinyitom, nincs is az már olyan messze, kicsit több mint egy hónap. -
Digestive
veterán
Én meg 2 millányi 84 85 86 lapon ülök. Jó lenne mihamarabb túladni rajtuk!

-
A guru
addikt
Na a gold 1 rengeteg után ismét egy kis elite, 24 winnel, Bentancur nélkül, FUTMAS Matuidivel.

-
keybe38
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy Logitech F710-es kontrollerrel nem tudok játszani. Az analóg gombot megnyomva folyamatosan ugrál a menüpontok között, a baloldali kar pedig fordítva működik az Y tengely mentén... Más játéknál nem fordul elő, tökéletesen működik az eszköz. A megoldásként javasolt x360ce alkalmazás nem használt.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan tudod hogy melyik következik? Ahol nincs ikon ott gondolom lesz valami más sbc(flashback vagy hasonló). Mondjuk ettől még nem tudom például Belgium és USA esetén milyen lapok jöhetnek, de ezt az EA fantáziájára bízom.
-
uszid94
tag
Szerintetek ez a hulk sbc megeri? Valaki megcsinalta?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
4 ikon fog még jönni és 2 flashback. Kíváncsi vagyok kik lesznek.
Holnap következik Belgium (nincs ikon), utána Olaszország, Argentína, USA (nincs ikon), Spanyolország és Németország. Olaszoknál szerintem Inzaghi, utána Zanetti, Puyol egyedüli moment ikonként egyértelmű, illetve talán Lehmann, kapus még úgy sem volt. -
szabyka95
őstag
Beraktam rivaldot camba, sokkal jobb mimt rcamkent
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Desailly korrekt, viszont Mendy nem éri meg a coint szvsz, FFS Mendy és SBC Tierney is jobb nála.
Ha valakinek francia balhátvéd kell és megvannak hozzá a lapok akkor oké, de ha nem, akkor szerintem vannak jobb alternatívák. Desailly állat lehet, magas, erős, 94 composure, a passzértékek pont annyira rendben hogy ne vagdossa ki a stadionból és megfelelő a gyorsasága is. Mondjuk ő ilyen volt IRL is, mondjuk Nesta például nála is sokkal jobb védő volt, de az EA-nél nem sikerült ezt megfelelően lemodellezni eddig, bízzunk még bennük
-
kacsa7
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Á, valóban. Pár WL meccs után biztos megértitek, mi lehet a fejemben

-
Kristof_94
nagyúr
Egész korrekt ikon sbc, legalább nincs dupla 87 vagy 88.
Van 81+ upgrade is, de sajnos ez most nem fér bele...

-
Edgar2621
őstag
Azt jól látom hogy most nem a hivatalos EA Fifa csatorna közvetíti a tornát, hanem úgymond hosztolják? Legalábbis a twitchen ezt látom. Gondoltam benyomom hátha dob valamit, persze azt sem tudom hogy most éppen zajlanak-e meccsek, de gondolom ilyenkor van igazán nagyüzem.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A sima vagy az UCL lapja? Továbbá a heti feladatnál csereként se lehet behozni ikon/arany játékost?

-
Toninho13
aktív tag
Elég ciki ma a game. Nem tudom eldönteni, hogy a játékosom gyenge, vagy a delay miatt hulladék. Ma Sommer sorra lepkézett. Gondoltam a 92-es lapja gyenge csak, beraktam a 93-as De Geát. Ő is lepkézett. Akinek bundesliga csapata van, annak ki a kapusa és mennyire vált be?
-
Kristof_94
nagyúr
Azt számolgattam, hogy kb. 100-150k-ból jönne ki Socrates, de ez még nem pontos, mert az egyik 88-as csapatot addig nem tudom kalkulálni, amíg a többit ki nem rakom és nem látom, hogy mi marad a klubban. Ez nem is rossz.
-
Mrdevil
addikt
Jelentem itt is szívás van, 6 meccsem van hátra, abból kellene hármat nyerni a gold3-hoz. Eddig mindig laza gold3 meg volt, múlthét gold2, most úgy érzem nem lesz meg, majd kiderül.
-
MdewC
nagyúr
7/7 de kikapcsoltam.
Most nem szabad játszani.
-
toxicjew
addikt
Jaj de hiányzott már a "wl érzés"
Elképesztő button delay, lengyelek állítgatják a játékot, 5000 kapufa
<3A webapp meg halott

-
gabigyerek
senior tag
Azt észrevettétek hogy a 87-es Alisson elfogyott PS-en a piacról? Talán tegnap vettem 3 db-ot 23 ezerért, remélem jó áron elmennek majd.Ja nem, csak megint jó a web app ... (igaz a futbin is 0-át mutatott)
-
p0ty
aktív tag
valaki fejtse már ki nekem hogy már a 2. VVD van meg nekem de nem áll nekem a rövidre szögletnél, másoknak mindig ott áll, mit kellene állítanom? mert nem tudom mit tehetek már ezzel a sablon játékkal
-
-
getdizzy
aktív tag
PS4-en masnal isbeszmeletlen lassi a transfer market?
Eddig nem volt ilyen,10-20mspket tolt egy keresesre... -
elod22
senior tag
Szerintetek van esély egy Paulinho sbc-re? Vagy Hulk lesz az egyedüli brazil, a többi sbc játékos már más nemzetiségű lesz?
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne vedd meg mind, maradjon nekem is!

Urak!
Köszönöm a kapus kérdésben való felvilágosítást, minden bizonnyal DeGea fog érkezni! -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Most licitben vettem egy 88-as RC-t 728k-ért, elvileg 840-ért van most azonnaliban a legolcsóbban, ha már nyerek rajta 20-30k-t az is korrekt. Viszont lehet megyek vele egy kört, mert eléggé túlszárnyalja IF Sandrot.

De ráállok a 83-ra is, az "icon flipping" mellett elfér.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Venni kell en mar 500 folott jarok

-
Kristof_94
nagyúr
Jó ég, PC-n 700-800 között hozom el a 83-as lapokat, pedig most nincs is semmi promo csomag, legalábbis lightning round.
-
K.J
senior tag
Szerintetek mekkora előre lépés lenne Ederson helyett egy DeGea a kapuba? Nincs nagy bajom a brazillal, csupán picit frissítenék.
Gondolkodtam egy Ramosban, illetve egy Telles, Marcelo cserében.Érdekelnek a vélemények!
DeGeaval nem volt tapasztalatom, Ramost próbáltam, tetszett.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én úgy értelmezem hogy benne van, total 26, szerintem ez azt jelenti hogy mindent beleértve 26.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy lesz ez a promo?
Van egy ilyen rész: " A total of 26 players will be selected to embody the play style of each of eight major Carnival countries: Brazil (Rio De Janeiro), France (Nice), Belgium (Binche), Italy (Venice), Argentina (Buenos Aires), USA (New Orleans), Spain (Cadiz) and Germany (Cologne). Each player will get a significant ratings upgrade to reflect their style of play. "
Ebbe a 26-ba beleszámít a tegnapi Carniball csapat is, nem csak az SBC lapok?
-
Aguinaga
őstag
Éjjel kiszedtem ezt a Weah gyereket, de még nem tudtam kipróbálni.
Azt hiszem hawk lapot teszek rá, supersubnak jó lesz -
gabigyerek
senior tag
Komolyan mondom, hogy már ez a rohadt transfer market is bugos weben. Nyomkodom, nem veszi be a liciteket, azt van aki így 1900 ért hozzájut egy Kompany-hez. licitálok mint a gép kb 30 itemre, erre már semit nem enged, frissíteni kell böngészőt, mire behozza az oldalt megint enged...vicc
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miert inditananak uj szervereket, igy is jatszunk h szar a kapcsolat
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért ez nagyon komoly befektetés.
Még 2-3 szerver beállítása, üzemeltetése legalább 3-4 millió dollár lenne.Sztem csak tegnap kerestek ennyit a promón, de ez épp másra kellett. Jön a nyár, kell a lóvé másra.
-
Kristof_94
nagyúr
Van olyan, aki ma tudott már normális meccset lejátszani?
Egy pár WL-t lenyomtam már, de a mostani messze a legrosszabb a játékmenet miatt. Az alap probléma az, hogy akkora delay van, hogy én szégyellem magam az EA helyett. Erre jön az, hogy csoda ha a játékosom meg tudja tartani a labdát, tud adni egy rendes passzt vagy szimplán csak nem pattan el tőle a labda. Nagyon szívesen hoznék felvételeket az eseményekről, de kilőttem a felvevőt, mert mindig összeomlott tőle a FIFA és hiába patchelték nem hiszek benne. Botrány, hogy minden promo alatt dollármilliókat kaszálnak és nem futja országonként vagy legalább régiónként egy normális szerverparkra.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mindenkinel lesz akinek volt korabban sbcje es kapott moments lapot .
-
ThuG4LifE
senior tag
7/3 a kezdes, 1 meccset se tudtam hazaiba, mindig kilepnek.
4 ellen is 6!!! csatar 4 vedo felallas, jesussal az elen. 
-
gabigyerek
senior tag
Én ma vagy valamikor nagyon várom a Roberto Carlos SBC-t.
Giggs-nél ugye volt upgrade-es SBC ahova a prime-ot kellett betenni és úgy volt kiszedhető a Moments lap. Ez egyedi volt?
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap sikerult vegyek 7 Marquinhost 2,6-3k kozott. Aztan szepen emelkedett az ara... buko nem lesz belole.
-
Fifaisshit
őstag
Mikortol van a stream ?

Ez a beszed Szigma

-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Abban igazad van, hogy ez off topik, de egyrészt a beszélgetés úgy indult hogy kapcsolódott a téma a Fifahoz, másrészt a kommentek off-ba vannak téve(ebből tehát látszik hogy off), harmadrészt olyan elenyésző mennyiségű ilyesfajta hsz születik amit azért elbír a topic. Született 10-12 ilyen hsz? Előtte ment a Carnibal, WL, Div és patch téma, szóval a szokásos. Viszont ha valaki havonta egyszer kommentel az nem biztos hogy szerencsés ha kérdőre von bárkit. Ne vedd kérlek támadásnak, csak szeretném megmutatni hogy más szemszögből is lehet nézni az adott kérdést.
Szerk.: megnéztem, az eddigi kommentjeid:

Ebből az első oké, a második kimondottan rossz indulatú a harmadikat fent boncolgattam. Csak a miheztartás végett. -
Aguinaga
őstag
Amúgy szerintetek ezeknek a lapoknak az ára később emelkedhet?
Nézegettem pl. a Future Stars lapok árát, ott az első nap magasan indultak, aztán a promo többi napja alatt lejebb mentek, majd a promo után kicsit emelkedtek.Gondoltam ugyanis, hogy veszek a weekly objectives miatt egy Icardit, aztán majd eladom a promo után
-
Aguinaga
őstag
Ez a kannibál Hulk elég durvának néz ki, csak az a fránya balance
-
marcess
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Éjféltől új motm lapok vannak, és ő kapott, szóval nőtt a headliner is.
-
gabigyerek
senior tag
Mitől mehetett fel Rashford headliner lapja kb 140 ezret 1 nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy ugye coin átadás, de arról nem beszélünk)

a játékot.
lett is egy szep 5/1, csoda, ha a silver 1 meglesz a heten.
Elképesztő button delay, lengyelek állítgatják a játékot, 5000 kapufa
<3
4 ellen is 6!!! csatar 4 vedo felallas, jesussal az elen.