Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
4 upgrade - elsőre Ribery, aztán semmi.
Szerintem itt is lehet valami kickoff glitch, hogy kedvet kapj hozzá

-
MdewC
nagyúr
Köszi srácok!

-
Sickboy25
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Igen vettem 2000 HUF ért még decemberbe amikor megvettem, de többet nem, mert itt olvastam, hogy tök fölösleges, meg azok a csomagok amik ennyiért elérhetők tele vannak edzéssel meg címerekkel alig van benne játékos...
Viszont már majdnem az összes liga sbc-t megcsináltam, csak azt tolom folyamatosan... Melóban, fifa appal, boxon semmit nem csinálok, csak játszok. Kivárok sokszor, ritkán adok 1000 coinnál többet játékosra... Van, hogy 30-40 perces licitre megyek és simán 200- 300 -ért ezres játékost is el tudok hozni és mehet a liga sbc-be... Természetesen a ngy ligák kiugró csapatait nem csinálom meg, mert Frosionera nem fogok 50K-t adni...
-
Santana01
aktív tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem,vettél Fifa pontot?
November óta játszom,minden SBC-t megcsináltam ami értelmes csomagot adott de még nem volt 1000-nél több játékos a klubban. Ha költöttél a játékra akkor úgy értem,de ha nem akkor valamit nagyon tudhatsz,hogy ilyen rövid idő alatt összejött ennyi játékos.
-
Sickboy25
addikt
Nagyon jól mennek a piacon a lapok most...
Megvettem Rijkaardot 366K-ért és maradt kb. 45K... Mostanra ismét 90K felett vagyok. Jah és tegnap este 9 körül vettem meg az icont.
rare Bronz, rare ezüst és sima gold lapok viszik mint a cukrot. Napi sbc-khez játékosok a klubból mennek egy darabot nem vettem hozzá már 1 hónapja kb. 1100 játékos így is a létszám...CSak növelnem kellene a transferlitát, mert 50-nel nagyon lassú...
Későn jöttem rá, de jövőre, ha még működik ez a piaci rés, akkor már szeptemberbe belevágok... Januárra jó kis csapatom lesz...
Mellette csinálgatom a liga sbc-ket. Jött 3 totw a cserepadról és egy 87-es Iniesta...
Azon gondolkozom kiárulom az összes TOTW lapomat. Jelenleg 8 db(2-3 db-ot el kellet adnom lóvé miatt egyik 93-as Lewa volt) és 2 db untrade...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aha, ugyan úgy mint Gervinho csak oda ITA1 non rare , Naldohoz pedig FRA1 non rare.
-
Aguinaga
őstag
Itt tartok most.
1 m coinból pc-n, mi lenne az ideális:1.: CB 88-as Rijkaard + ST Mertens + LW FS Kluivert?
2: CB 88-as Rijkaard + LW BD Gervinho (ha sikerül kiszednem) + ? csatár (max 400k-ig)
3. Rijkaard + még egy védő (HL Skriniar?) + LW Gervinho + ST max. 280kVagy más felállás, a mostani játékosok adottak, mivel RW-ben Cuadrado van csak, így lehet, hogy egy másik felállásból jobbat ki lehetne hozni.
-
Zimmi91
addikt
Igen, én is kb 13-14 meccsen csináltam meg az eddigi 11 wint, sokan nyomják aztán én rúgom az első gólt akkor kilépnek, van aki csak áll és megvárja, hogy berúgjam és utána lép ki, és van akivel jó meccsek mennek rendesen 90 percig

De ilyen ICON-os toxic arccal nem találkoztam még hálisten, aki csak szívatni akar.
-
sz_abika
addikt
Várunk még egy SBC játékost igaz? Ennyi kell a players pakkomhoz ugyanis, Hulkot nem váltanám ki, akkor inkább silverezek.
Figo-t megakartam már szerezni múltkor is, most is igény volna rá, de próbálok TOTS-ra megtartani a csomagjaimat, így viszont eléggé le van csupaszítva a klub, nincs miből kipakolni.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék, Gervinhót már kiszedtem, meg Naldohoz is 5 meccs kell még. Statok alapján jónak tűnik. Gervinhót próbálta már valaki? Köré szeretnék egy Serie-a csapatot összetenni, ha már kiszedtem

(#27779) MdewC
Gratula!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
Skacok!!!
Áll a f@szunk mint az álom, a csapatunk ELITE 3!!!
Feri behúzta a végét!

Nagyon örülök, beletettünk apait, anyait a hétvégén.

Bíztunk benne, hogy összehozzuk idén.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mint egy darab kula!

-
Kristof_94
nagyúr
Ez az új Naldo lap nagyon gatya lenne, mint cdm?
-
akooos
veterán
válasz
Lori82
üzenetére
6 meccset játszottam vele tegnap este és ma reggel, WL-ben, minden meccsen legalább 1 gól 1 assist megvolt vele. Egyszerűen olyan fürge, mint Messi és mindkét lábbal tud bombázni, szabadrúgásokat pedig úgy lehet vele kapura tekerni, hogy öröm nézni a kapust aki nem bír hozzáérni. Sokszor hátramegy védekezni, de ha félpályán labdát kap, akkor át lehet sétálni a 16-osig vele, onnan pedig egy finesse és ott a gól
Leginkább európa liga Mkhitaryanhoz tudom hasonlítani, csak boostolva. Így, hogy jött ő, nem is veszem ki Fodent a swap dealsből, mert úgysem játszana 
Egy negatívuma van, a stamina. 89-es stamina ellenére 70. percben legkésőbb kifárad. Legalábbis 4321 felállásban, középső CM-ként. Lehet, hogy szélső CM-ben jobb lenne, majd ma kipróbálom. Ha klubból ki tudod rakni, akkor ne habozz, véletlenül sem

SWAP kérdés:
Suso + Rare Mega + Premiul electrum
vagy
Rare Mega + Jumbo Rare players?
Megvan mind a 14 lap.
-
Raunchy
tag
Sziasztok. Bocsánat ha már valaki írta, de az a kérdés hogy Ibra és Naldo weekly-nél érvényes a Division Rivals meccs is? Nagyon köszönöm a válaszokat
-
KaksziLajos
senior tag
Undormányos sártenger, irányított játékmenet, úgy pofán verném ezt a szedett-vedett részeges egyetemista szarrágó bagázst... Fuck ÍÉ!
-
Kristof_94
nagyúr
Na nálam 18/14, 17/14-nél úgy volt megállok, de elkezdtem még egyet. Lengyel ellenfél 424 formáció, a 2 cm Pogba és természetesen Firmino, nyilván tarthatatlan volt. Jó ez a gold3, ennél nem kell több.
-
MdewC
nagyúr
válasz
scholl
üzenetére
Sztem tök jó ez a csapat, nem változtatnék.

Ha mindenképp varia, akkor a felsoroltak közül csak Gerrard, viszont abból a középsőt venném meg. Jobb a wr és mozgékonyabb, shadow megér egy tesztet, ha mégse jön be, akkor az adó se akkora.

Sztem a középső Gerrard jobb mint a prime.

De amit Kristóf mond, abban is van fantázia.
-
MdewC
nagyúr
toty Ramos brutál op.

Mindegyik toty cb fullos Varane és Dijk is, de Ramos vmi elképesztő.

Kivételesen egyáltalán nem érezni a H/M-et, teljesen hátul van.
Jól ment a game egész hétvégén, még úgy is, hogy semmi kedvem ma nem volt hozzá, így inkább abba hagytam, 17 winnél vagyunk és még van 6 meccs. Feri befejezi ha lesz kedve. 18 win lenne, ha Tierni nem hozott volna össze egy öngólt, egy 3 kapufás meccsen. De így is elégedett vagyok, sikerült megverni egy srácot, aki tavaly összehozott egy havi top 100-at.

Vidi: [link] az esetek 90%-ban az a gólörömöm, hogy felveszem a labdát, de itt kiszakadt belőlem az állat.

-
scholl
tag
Kérnek egy kis segítséget, mit javítanátok a csapaton?
én Delaney-t cserélném le
Pc -n vagyok. kb 1M cash van, olyan 400k-t szerintem ki tduok szedni még a klubból és olyan 200k van sbc-be valo untradeable játokosokból. Aki eladható az Sandro, walker, de Gea, RijkaardPrime Gerrard -on gondolkodtam, Prime Petit, vagy 91es Matthauson(1,4M), SBC Vidalon(ha Vidal, akkor kb 700k maradna még RB és LB posztra)
szóval merre indulnátok el?
[link] -
törölt tag
válasz
Digestive
üzenetére
De az sem mindegy, hogy miből jön össze az a 280. Abból 210 csak a védekező statok + strength és jumping, amik cam poszton szerintem nem annyira fontosak.
Minden másban minimális a különbség, viszont árban van köztük egy 3x szorzó, bár az eladhatóság tényleg nem utolsó szempont. -
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ezek betegek!

1 millát kell beltolni + prime Figo. A piacon meg 600k!!! a diferencia a 2 lap között! Bravo EA!

-
Aguinaga
őstag
-
Readonly2
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Igen, ezeket az Upgrade sbcket szerintem is elrontották. Ha simán megcsinálod a prime-ot alig drágább mint az upgrade. Konkrétan kicseszés azokkal akik megcsinálták a primeot amikor meg sehol nem volt szó a momentsekről...
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Nyitottam egy 92-es FB Koulibaly-t. Mikor érdemes az ilyen lapokat kitenni?
Most 250 körül megyKöszi!
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Jah, meg az upgrade SBC-ben nincs 83-as keret.
Ennyi lenne a különbség??? Hát így még úgy is olcsóbban jön ki, ha sima SBC-be veszek egy ikont... Azért jóval olcsóbbnak gondoltam az upgrade Optimus SBC-ket...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Agility 68, Balance 53
Szóval szerintem nagyon nem.Optimus Figo
Nem értem ezt az upgrade dolgot. Ha belerakom a Pirme Figot, akkor igazából 1 IF lappal kell kevesebbet kell beleraknom, mert ennyi a különbség az upgrade és a sima sbc között. Vagy valamit nagyon nem jól értelmezek...
Most akkor hogy is van?
-
Kristof_94
nagyúr
Meunier lapjáról mit gondoltok? CM-ként jó lenne?
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem így indult. Az éjjel sáláláláá

-
Fifaisshit
őstag
Megvaaaaaaaaaaaan

Mivaaaaaan
-
KaksziLajos
senior tag
83 Lemar, 84 Payet, 85 IF Portu.
Nem is rossz háromból, untrade lapokból.
-
Sickboy25
addikt
Akkor a 88-as Rijkaard ajanlott?
-
törölt tag
Jó ez az upgrade sbc. 8k coin egy 81-82-es lapért, ha szerencsésebb vagy, 83-as.
-
dvtkfan
senior tag
Én vagyok a hülye vagy tényleg nincs meg a Willian sbc?...

-
dracox
addikt
SBC (lila) Casemiro-t érdemes lenne lecserélni erre a Flashback Vidalra?
-
KaksziLajos
senior tag
Én kiraktam Figot akkoriban, nagy kedvencem volt az életben. Viszont nem tudom megérné-e ez az Optimus lap.

-
Kristof_94
nagyúr
Na, 83-asok, mindjárt itt az igazság pillanata!?

-
ThuG4LifE
senior tag
Sikerult egy 12/8, silver 1 legalabb meg lehet a gyenge/borzalmas kezdes utan. Villa is kezd ebredezni: 19 meccs/17 gol es kb ennyi kapufa is.

-
Bohus84
tag
A twichet nézek és kaphatok valami dropot(nem kaptam) az csak az első nap volt vagy lesz még?
-
Szigma70
addikt
válasz
traktorgumi
üzenetére
Valaki tegnap már megírta a megoldást
-
dejvid8
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Furcsa jelenség, kellene legyen. Próbáld újrainstallálni a játékot, hátha.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nice, mondjuk Socratest jól játszani még nem láttam...

Kristófnak is válaszolva: Mbappé, Salah, Marcelo illetve Bale aki a kalapban vannak, egy érdekes, kicsit nyaka tekert kezdő lesz, hogy full chem legyen, de in game jó lesz majd szerintem. Konkrétumot azért nem tudok mondani, mert a 83-as biznisztől függ most minden.
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Rijkaard is azon ikonok közé tartozik, akikben ott a jedi erő. Mivel nem próbáltam Witselt, ezért én is csak következtetek most, de azonos statok mellett általában az ikonok jobbak, mint a sima lapok. Bergkamp nem jó, ezt tudjuk, ahogy Crespo és társai sem. A jó ikonokat általában használják a pro versenyeken, van persze pár kivétel, akik a kisebb budget-vel bíróknak jó vétel, ilyen Rijkaard, baby Blanc például.
Amúgy nagy csapat átalakítás lesz, egyszer eladom a 83-as lapokat, bejön nekem is 1-2 birthday lap.

-
traktorgumi
aktív tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Mit kell csinalnom hogy origin legyen vegre kommentetor hang?Valaki pls! Kicsit elegem van hogy megveszem es nem mukodik rendesen
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Valaki pls! Kicsit elegem van hogy megveszem es nem mukodik rendesen
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
De ha van 2 lap amin csak a fénykép más, akkor miért mondod, h 99,9%, h az egyik jobb?
Én már több ellenpéldát is megtapasztaltam azzal kapcsolatban, h az IKON nem feltétlen jobb. A legutóbbi óriási csalódás az moments Bergkamp volt. Egy Engine lappal van tempó és a dribbling is 98as, lövés alapból fullos, H/M 4/4... Aztán akkora szarkupac, h pár meccs után töröltem a loan lapját. Akkor hogyan van ez? Bizonyos ikonok megkapják a Jedi erőt, mások meg azt se tudják ami lapon fel van tüntetve?
Ezek után én csak arról a lapról merem kijelenteni, h jó vagy kula, amit már próbáltam!

Pénteken jelentek amúgy, mert csütörtökön veszek egyet tesztelni!

-
p0ty
aktív tag
szülinapos douglas costa? valakinek van véleménye róla?
-
toxicjew
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Most, hogy wl mentes hétvégét tartok, éjjel kiváncsiságból megnéztem a drt, ha már mindenki azt mondja 11 után érdemes játszani... Horror gameplay fogadott. Speed up, delay kutyafasza. És ez teljesen random, a 2vel ezelőtti wlem pl. szinte végi jó volt, a múltheti gyötrelem.
Meg az elmúlt 2 hétben mintha elromlott volna a játékom, annyi bullshit megtörténik, hogy külön youtube csatornát lehetne indítani neki 
-
Tajték
senior tag
Egy hétig nem játszottam a játékkal, ma mondom nyomok egy pár meccset, Riv és SB hogy legyen egy kis reward azért, erre egy olyan botrányos minősíthetetlen játékmenet fogad hogy ilyet még nem éltem.
Carniball Mertens , CR és barátainak komoly gondot okozott a labdával megfordulni, totális darabosság.
Ha ráváltok egy emberre az kb 1-2 mp múlva hajlandó mozgásba lenülni. Szétesett az egész
Jobban járok tényleg ha megveszem az NHL-t mert ez már bohóckodni sem alkalmas.
Azért kiváncsi lennék hogy a Pro-k ilyen játékmenettel lehoznák a 30-0 WL-t? Nyilván többet mint én de kétlen hogy ilyen jól menne nekik mint ahogy most megy
Érdekes az ő közvetítéseik illetve videóik mindig vaj sima játékmenetet mutatnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Video digitalizálás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)