Hirdetés
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De miért nem szórtad ki eddig őket? Kiket vettél? A legtöbb eddig is min. dupla áron ment el így is az utóbbi pár napban.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Majd kiderül, reméljük nem lesz ilyen rossz a helyzet. Tavaly elég jó áron mentek, pedig akkor sem volt extra a totw. Csak legyen minimum dupla profit és akkor a veszteségeket is minimalizálom.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Sztem senki. Max ha jó a kapcsolat, de talán már úgy sem.
És amikor jóa kapcsolat, persze akkor is kifogok egy olyan agyhalottat, aki egyetlen visszajátszást sem nyomott el. Így kb 30 perc egy meccs. A bedobásnál megvárta míg odafut az ember labdáért, kirúgásnál dettó, minden visszajátszást fullra megnézett
Hát komolyan, ez valami iszonyat volt 
-
Sickboy25
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Remekül leírtad itt Tatán is hasonló a helyzet
Rakat kaka 
etaclan1984: 83-asokból vettem kb. százat 700-ért. 3 hete. Folyamatosan raktam ki őket 2800 -3000 -ért és már csak 16 db van... Nem kell várni semmire, csak türelmesen óránként újraindítani... Mindig elfogy... Hazardot pikk-pakk elkapkodták...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
A remény hal meg utoljára!

Ha ez sem jön be, akkor tényleg szívás. Ez az utolsó, amibe a FIFA19-ben kapaszkodom, úgyhogy be kell jönnie. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4ezerért a 83asok ? Ilyen gyenge totw-nél ?
Pláne ha minden eddigi totw lesz nyitható örülhetsz ha 2.5re felkúszik. Én 1800ra tippelném inkább őket. -
Kristof_94
nagyúr
NE nyissátok el a jutalom csomagokat! Holnap fut szülinap, hátha esik valami.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Adom
Most játszottam egyet. Ez siralom.
Mindíg azt hiszem, nem lehet lejjebb, de rámcáfol. Olyan, mintha egy rajzfilm meccset néznék. Semmi közöm a történésekhez. Az egyik meccsen nálam vannak a vérfarkasok, mindenkit megesznek, mindent belőnek, aztán a másikon meg ugyan ezek ellenem vannak. A legszebb, ha ez egy meccsen bellüll is változik.
Szóval jó, nahh.
Az vígasztal, hogy a WL is kb. ilyen. Csak ott kevesebbszer vannak nálam a vérfarkasok.@MdewC
Jobbulást -
MdewC
nagyúr
Sajna betegszabi, délután nem voltam túl jól, de este ránéztem a gamere.

2395 pont, 5 pontra kikapni a div 1-től nem esett jól, de már közeledik.

-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Sajnos mindig belenyúlok az ilyenekbe...

Na éppen ezért nem fektetek be szinte soha... Így most cseszhetem, amit esetleg megkeresek. Ha már 30-40k bukóval megúsznám jó lenne. Csak ne 100+ legyen, mert akkor hagyom az egészet a fenébe. Kezdtem jól csinálni, jól befektetni, erre elcsábultam. -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eleve egy ilyen nagy event előtt mi a fenéért veszel egy ilyen drága játékost befektetési célból?

Na meg Hollandia ellen játszik Reus, elég sok mindent kellene leraknia az asztalra ahhoz, hogy kapjon még egy IF-t 2 darab IF és 3 darab POTM után..
Nem gondolom hogy profittal el bírod adni, 829-ért vetted, 875K-ért kellene eladnod hogy kb ne bukj rajta és 0-án legyél. Most meg futbin szerint 760-780K-ért megy..
Szóval szerintem elég meggondolatlan befektetés volt.
(#27385) LilJohnny
Ez igen, nem semmi, grat!

Hatalmas nyitás. -
gabesz82
őstag
Őszintén és virtuálisan tegye már fel a kezét az a perverz aki élvezi a div rivalst! Ez egyszerűen játszhatatlan, totál random minden... Pattog a labda mint kecskeszar a deszkán, a játékosaim meg pislognak mint a kiszántott egér támadás helyett... Elfutnak a labda mellett, vagy ami rosszabb mintha büdös lenne a labda hiába nyomom arrafelé hát kikerüli...
-
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok
Több éve játszok ezzel afossaljátékkal,ide csak olvasgatni járok,de pár napja olyan dolog történt amit itt sokkal jobban díjjaznak mintha az asszonynak hencegnék vele...
Talán 1 éve nyitottam csomagot utoljára mivel szerintem egy parasztvakítás erre most ez:
(Remélem felrakta a képet)
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg ez szivárgott ki: 21 players in packs. 21 players in SBCs. 6 players in Weekly Objectives.
-
K.J
senior tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Az a játékos képességeitől függ, én az LT-t is szoktam nyomni, azzal picit talán fedezi a labdát, vagy éppen jobb sticket megpöccintve megtolod, bár ez csak akkor javasolt, ha az üres területen némi előnyre teszel szert.
Én inkább a forgolódást javaslom, a cselezést, mert ha ügyes az ellen, úgyis kiesel a támadó ritmusból.
-
blizzrd
senior tag
Sracok!
Xbox-on labdavezetesnel melyik gombbal tudom lerazni az ellenfelet ha epp szorongat? -
#Wiall#
tag
Vajon ez az uj portu milyen lehet hunter chemmel egész tűrhetőnek tűnik
-
elod22
senior tag
Mitől indultak meg lefelé olyan hirtelen az árak? Szombaton vettem egy 90-es Stoichkovot 799 ezerért, akkor még azt hittem bomba üzlet volt, de ma már 100K bukó lenne adóval együtt ha eladnám.
-
szabyka95
őstag
Hal'istennek megyek 2 hetre kinaba, megszabadulok minden sz.rtol (fb, insta, fifa) Remelem kibirom!
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy legyen
Már nekem is csak olyan 350-400 maradt. 1700-2200 között azért naponta elment egy jópár -
alite
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Miert nem szorjatok a 83-asokat lazy buyer-eknek?
Amikor befektetek valamibe mar akkor is folyamatosan listazom nagy reszet ujra es ujra annyiert amennyiert szeretnem, hogy elmenjenek. Mindig elmegy 1-2 db..
Irtam marcius elejen, hogy tele vagyok unassigned-al, na nekem a mostani hetre ki is koptak es boven elegedett vagyok a profittal.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
4-5K?, én már 2-nek is örülnék
De dömping lesz a piacon, jó ha 2-2,2 ben elmennek
-
alite
senior tag
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Helyette lesz tortás, színes mez.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Egy David Villa FB vagy szülinapos lapnak nagyon örülnék.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az a megerzesem hogy a fut birthday miatt nincs benne senki amugy

Mondjuk latjuk milyen jok a megerzeseim lasd totw sbc

Szart se ernek a megerzeseim : DD -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Reménykedtem, hogy jön Reus, de nem.

Amúgy ha jön TOTW sbc, akkor az összes eddigivel kellene, tavaly is úgy volt.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
picit vicces, hogy egy 6:0-ás Bayern győzelem után nem sikerült találni egy játékost se...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kozben ezt a szoveget nem tudom lattatok-e..
na hat akkor a FUT Birthday-t le is tudtuk, egesz franko kis event volt 

-
toxicjew
addikt
Mi ez az okadek totw? Különbbet szarok...

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
10- es mezszámú lapokat kell betárazni, vagy azokkal linkelhetőeket
Tipp -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos jó lesz, csak a bankkártya legyen feltöltve

-
Sickboy25
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én megcsináltam Köszi... Klubból megvolt minden :-)
Nyitás később... -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
2lepcsos azonositas a max, nem? Hogy sms-t kuld, ha beakarnak lepni a fiokba idegen geprol. Elofordul, hogy kamu linkeket szornak szet csalok fifas csoportokban, free pack cimszoval, a naiv pedig kattint, emailcimet, jelszot megad es kesz is a bukta.
-
Santana01
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Egyedüli bajom vele,hogy a Mega pack az egyik leggyengébbnek számít nálam. Egyszer ha dobott 15knál értékesebbet.
-
ali75
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is így gondolom hogy ez történt.
Hova tudok írni? Email cím valaki tud?
Köszönöm a segítséget!
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jó ez , valóban megérheti, de azért a 90-es chem kicsit megdobja az árat, így klubból sem egyszerü, pedig van vagy 300 83-as lapom, igaz csak 6-7 emberből

@Ali
Most ezt nem értem. Soha nem volt TOTY Marcellód, de eladtad 112K-ért?
-
törölt tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Így van, mindenki áldozzon fel értük 22db jól linkelhető 83-as lapot, mert jó eséllyel visszakap értük néhány 80-82-eset, meg pár squad fitness-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki klubból nem tudja kirakni, annak a 2 együtt 40-50 ezerért a piacról is megéri (ha a felét el akarja veszíteni).
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Az értékes 83-as lapokat nem baszom el erre

Azért nem egyszerű a 90-es chemet osszedobni
-
alite
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Foleg, hogy a sracok kezeben van a piac 83-as lapjainak tetemes resze

-
etaclan1984
őstag
Srácok. Moments Desailly és Moments Bergkamp sbc-nél a 83as csapathoz nem kell totw lap és mega packot kapsz érte
Mindenkinek kötelező. -
Szigma70
addikt
Fifa 19 az életben

-
gabesz82
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Csak ő tudja pontosan mennyi az annyi, de akár meg is lehet neki egy-egy videó alatt az átlag... ugye ezzel az értékkel számolva ez 7200 dollár óránként, amivel még szerintem keveset is mondtam sajnos.
Csak összehasonlításképp: tavaly a legtöbbet kereső youtube csatorna a Ryan ToysReview volt, ami arról szól, hogy egy gyerek mindenféle játékokat próbál ki, játszik. No ez a csatorna 2018-ban 22millió dollárt kaszált. Azért ehhez az is hozzá tartozik, hogy ennek a csatornának 18 millió feliratkozója van, Castronak kb. 1,3millió.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Persze hogy volt... Az acc-jának, mert nem ő játsza le a meccseket az fix, megbíz pár mexikói testvért Tijuanaban 2 dolláros órabérért, aztán meg csinálja az elite1es pakknyitogatást és másodpercenként keres 2 dollárt
ilyen ez a showbiz... -
etaclan1984
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Dettó. Ugrál meg ordibál a betyárbajszával és lényegében ennyit csinál, semmi mást. Volt már egyáltalán jó eredménye a WL-ben ?
Szomorú h ebből meglehet élni, nem is akárhogy. -
KaksziLajos
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Konkrétan hányingerem van ettől az embertől. Bár abban igaza van, ha ezzel sok pénzt keres és a sok hülyének ez kell, akkor csinálja. Számomra visszataszító és legszívesebben pofán verném.
Párszor. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
83
A legtöbbet kiszórtam már, sok 3x-os áron ment el, a legtöbb duplán, és pár db. 500 plusszal. Nekem bejött így, ez is könnyen jött bevétel és biztos volt.
Lehet jön ToTW SBC, de nem vártam ki, biztosra mentem.
-
etaclan1984
őstag
Fúj de egy gigantikusan nagy műbohóc ez a Castro. Egyszerűen szomorú ezt nézni. Szerencsére nem ő a feltöltő, úgy nem érte el a célját nálam. Kár hogy Kurt nem csapta arcon

-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Most néztem meg h az 5 éves fut birthday promo úgy kezdődött h mindenki kapott 5db Rare Player packet. Jó lenne ha most hozzánk vágnának 10et!

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Reus mennyire szokott villogni a válogatott meccseken? Van egy HL Reusom, a hétvégére vettem, de nem jött be. Bár ő lőtte a döntő gólt, nem hiszem, hogy IF-t ér. Bár az EA-től minden kitelik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne is mond.
A riv nálam is vicc kategória néha.

Szumma sokkal jobbnak kellene lennie a játéknak.
-
Santana01
aktív tag
Vicc,megnyerem a Draftot. Kapok egy Premium Gold packot és két Rare Gold packot! A legjobb játékos a 80as Mascherano! Összesen nem jött vissza 10k szerintem.

-
Kristof_94
nagyúr
Na én meg 1850 körüli pontról 1672-re csúsztam le, a WL óta most nyertem először meccset. Szarul megy a játék, de ez nem lenne tragédia, mert küzdök. Illetve csak küzdenék, ha nem lenne delay, lagg és nem lenne megint valami förtelem a játékmenet, néha csak lesek nagyokat, hogy ez egy 5 milliárd dolláros bevétellel rendelkező cég terméke.

Nekem a régi csapat van tervben ismét, kisebb átalakításokkal, majd kiderül mennyim lesz rá, esetleg a szülinap hoz-e nekem tetsző lapokat. Aouar, Mendy, a jól megszokott páros, stb. Aouar hiánya nagyon érezhető... -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hát van ilyen. Nálam is jártak olyan lapok, amiket sokak istenitenek, aztán nálam meg befuccsoltak. Pl.: De Bruyne, Nainggolan.
-
MdewC
nagyúr
94 R9 eltávozott hosszas vívódás után.
Ennyit még soha nem vitáztunk egy lapon se.

95 Pelé visszajött és toty VDikk jött tesztre. Utóbbi egyelőre messze van a statoktól, de még teszteljük.

#goTOdiv1PROject
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Jo persze sarkos

Nekem nem jott be nagyon nem

De en mar csak ilyen vagyok nekem tavaly R9se jott be masnak igen .....
Nem azert irtam higy “szar “ mert zsigerbol utalnam vagy nincs coinom ra.....akkor hataroztam ugy amikor a 100.meccs utan messze nem volt gol per meccs atlaga nagyon nem
Masnak Auba nem jon be annyira mint nekem, nekem o a CR

Meg nem akartam igy rajta ulni Ugy , hogy csak a neve miatt

ha elkapta sima mester 4es utanna 10meccsen semmi !!!! Rohamosan esett az ara es gyanitom max 2het es milla ala megy igy nem ereztem potolhatatlannak legnagyobb banatomra
Mondanam , hogy nem tudtam hasznalni de ebben a formaban nem igaz , inkabb ugy fogalmaznek mas kevesebbert nekem sokkal jobban fekszik ...
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én megcsináltam, nem rossz, de nem is jobb mint nif Walker 😊
De az igazi pazarlás Hulk lapja volt, azt nagyon bánom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rakat kaka 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenkinek kötelező.