Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
chelseafan94
tag
A mostani SB rewardban van swap player?
-
freddyadu
senior tag
A SWAPból mit vesztek ki ebben a hónapban?
Ez a Lala-Costa páros nekem kuka, Foden nem lesz meg, mert max 12 lapon lesz.
Suso, Hulk vagy Goretzka érdemes vagy menjek a csomagokra inkább szerintetek? -
Szigma70
addikt
Köszi a tanácsokat

Vettem 4800 ért egy Shadow lapot, hétvégén tuti elmegy 5K ért.@Kristóf
De eltehető a TOTW pakk, és az aktuálisból ad.
Nekem sincs sok 83 asom. Kb. 430-70 db. de van még más lapom is. -
redtamas
csendes tag
Akkor ma argentin lapokat érdemes venni és este eladni?

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, lesz jó kis SBC, ahol be kell tenni 10 jó 83-as lapot, egy garantált 82+-osért, ami épp 82-es

Más
Van 5000 coinom, mire költsem?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen az jó lenne, mondjuk az már tényleg a játék vége, lehet akkor már a kutya se játszik vele. A prok szerintem pl TOTS után abba is hagyják, nem is baj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk idén ez a TOTS is másabb lesz picit, elnézve az eddigi eventeket. Lesznek jó lapok, de kb nyithatatlanok lesznek. Még az is lehet nem lesznek akkora űber lapok, ne essenek nagyon a jó ikon árak.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, elvileg a napokban következőket is beleszámolva 35 moment ikon maradt még és ebben ugye benne sincsenek azok, akik még nem kaptak, bár nem tudom fognak-e még Ők elvileg 27-en vannak. Szóval ha csak 32 hátralévőt is számolsz az is sok, haladhatnának kicsit. A TOTS 2 hónap múlva itt lesz, töredékéért lesznek ugyan olyan jó lapok.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ket kezem osszetennem pedig egy Matthaus-ert, de sajnos erre tenyleg keves eselyt latok en is.

-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Németbe én csak az Oktoberfestet ismerem , az eléggé a végén van

-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Argentin, spanyol, USA, német. A sorrendet persze nem tudjuk. Vagy a karneválok sorrendjétől függ ?
-
alite
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
1. Brazil
2. France
3. Belgium
4. Italy
5. Argentina
6. USA
7. Spain
8. GermanyA sorrend szinte 99,9%-ra ez lesz, eddig ugy nez ki kovetik a site-on megadott listat.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy jönnek a nemzetisegek még itt a kövi napokban?volt Brazil,Francia,Belga,Olasz,...
-
Mrdevil
addikt
Nekem ami szemet szúrt pl most a wl alatt is, de SB-ben, és DR-ben is ezt tapasztalom: az egyik csapatomban Courtois a kapus, eddig teljesen jó volt, mostanában azt játssza, hogy egyáltalán nem lép ki a beívelésekre, akár előtte egy méterrel is simán fejel a támadó, és gól, iszonyat sokat kaptam így mostanában. Ez eddig azért nem volt ennyire szemet szúró, legalább öklözött egyet, vagy valami. Fura.....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem is tervben van a brazil, de még várok legalább péntekig, hátha jön még egy jó ikon. Holnap, holnapután reggeltől estig dolgozom, úgyhogy gyorsan eltelik majd a várakozás. Meg ugye a listáim tele 83-as lapokkal, így se nyitni nem tudok és a kapott lapot sem tudnám eltárolni...

De azért még veszem őket, ha már lúd, legyen kövér! BL lapot megéri még ma venni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
Más
Az utóbbi napokban feltünt, hogy a szokásos csapatszélesség mellett, az RB és az LB nagyon bejön a box irányába. Szinte a sarkának a vonalában védekeznek. Úgy kell kiszaladni velük, ha a szélen jön a támadás.
Ha rászélesítek, akkor valamivel kijjebb mennek, de akkor meg a CB-k vannak távolabb egymástól.
Eddig ez nálam nem volt így, a szélsők a box és az oldalvonal közt mozogtak. Semmit nem változtattam, egyszer csak így lett.Nektek nem tűnt fel?
@Gyuszi
Igen, így van jól, no meg az idő sokat szépít a dolgokon. Hidd el, meglesznek a mai kor legendái is.
Az tény, hogy a net, és a számtalan média és hype miatt, nem akkora kuriózum meccset, játékosokat nézni, így, mivel mindennapos dolog a jó foci, ezért kicsit a varázsát is elveszítette. Persze az üzleti értéke meg nőtt, de szerintem a foci kárára -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
nekem az első foci élményem a 94es vb volt, legalábbis amire emlékszek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt az összehasonlítást meg mindig feleslegesnek tartottam, hogy kik állnák meg a helyüket...folyamatosan fejlődik a sportág, a világ és egyéb dolgok, így jó az, hogy minden kornak megvannak a kiemelkedő alakjai.
bár mondjuk szerintem manapság kevesebb az olyan "sztár" focista, mint mondjuk az elmúlt 20 évben... -
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
OK, de Te csak intézd azt az SBC-t

Aztán hátha Eusebio lesz
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
akkor nálad ez az etalon: Higiuta - Ivan Campo, Puyol, David Luiz, Assou-Ekotto- Valderrama, Gullit, Mike Werner, Davids - Socrates, Fellaini álom11 a nyerő nem?
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor a te kedvenced Valderrama

-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Bakker, akkor Robi Carlos, vagy Henry elég szar volt

@Gyuszi
Anno, mikor még csak 2 TV csatorna volt, és nem volt internet, csak Nemzeti Sport,akkor a BEK, KEK, EB, és a VB volt, amit itthon látni lehetett. A VB-ken az egész ország a Brazilokat várta, nézte, a magyarok mellett.
A Foci = volt a Brazil válogatottal. Nagyon nagy nevek voltak, és élmény volt nézni őket. Lehet, közülük sokan nem állnák meg a helyüket a mai fociban, de akkor is legendák. Jó emlékek ezek.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én csak a hajuk alapján döntöm el hogy mennyire jó focisták voltak

-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sztem minden idők egyik legjobb középpályás volt. Aki csak visszanézi, és nem látta játszani, annak ma lehet kicsit fura ez. Olyan passzai voltak sarokkal, hogy sírsz. Meg ugye a mítosz, brazil, és mi magyarok a VB-ken láthattuk szinte csak. Valóban jó volt nagyon. Ha egy Nistelrooy ott lehet, akkor neki pláne ott a helye.
-
Szigma70
addikt
Huhh Srácok
Nem gondoltam volna, hogy ennyi reakció lesz

Nem, nincs ennyi coinom, de ha ideiglenesen eladnám Rijkardot a védelemből, akkor megoldható lenne. Sajnos a hollandot úgy érzem lehet pótolni.
Igen ez egy dilemma, mert CR nagyon OP, a brazilt meg szerettem, és Ikon. Valóban az lenne a legjobb, ha CR mögé bemenne, de ahhoz el kell ugrani a Providentbe

Valahova be kell tenni a coint, de még nem tudom, hogy az a védelem, Maldinivel, vagy a középpálya Ballackal, vagy a támadósor CR-el legyen erősítve.
Jahhh, és ehhez kell, hogy kijöjjön végre a TOTW SBC-is , és keressünk is rajta

-
K.J
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én nem tudom, bár az tény, hogy ritka az orvos végzettség a focisták között.
Láttam pár gólját youtube-on, természetesen voltak szépek is,
de akkor még szinte álló foci volt. Végignézték a védők is 1,5m-ről, ahogy a kapusból bohócot csinál. Számomra ez idegen.
A játékban tényleg jó. Nekem tetszett! -
LedyGyuszi
addikt
egyébként vki mondja már meg nekem, ez a Socrates miért akkora "legenda"?

-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Socrates fantasztikus!
Kapott egy Engine lapot. Nagyon gyors és robbanékony, végre egy benga, nyurga testű támadó aki nem olyan, mint egy pótos IFA!
Első 2 meccs 4231 középső CAM, 4gól és 2 gólpassz. Loan verziót kipróbáltam, mert féltem h darabos lesz. Na ő is egy olyan lap a játékban, akinél a DRI számok csak úgy oda lettek írva, de semmi közük a valósághoz!
Olyan a mozgása, mint Vieiranak. Ha kell akkor 3 métereset is tud lépni! 
-
Szigma70
addikt
Srácok
Ha......
Venni egy CR-t, vagy kirakni Prime Maximus Socratest? KB. egál coinba nekem
De csak egy gondolat, bár.....
-
gabesz82
őstag
Persze hogy használok, a két cdm stay back, és még így is elkajtat Fabinho néha. Két szélső CAM get into the box, középső CAM stay central, ST meg Get in. Működik is a dolog úgy érzem, persze a saját szintemen és hasonló kaliberű csapatok ellen.
Taktikát megnézem otthon mert pontosan nem rémlik mik vannak állítva, de az fix, hogy nem drop back a védekezés alapból.

-
toxicjew
addikt
Fut birthday alkalmával mire lehet számítani? Érdemes lesz meghagyni rá a rewardokat?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mikor bedob a meccsbe, és azt látod, hogy "Waiting for opponent" akkor te vagy a hazaiban.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Hogy tudnám elkerülni az idegenbeli meccseket? A sorsolásnál mire figyeljek? Elegem van már a sorozatban 3. laggos idegenbeli meccsből.

-
Lori82
senior tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Nekem sincs sok időm,de érdemes megpróbálni szerintem. Kurva szarul ment a DR, egyfolytában kikaptam meg döntetlent játszottam,gondoltam hanyagolom,jó lesz nekem a rank 2 is. Van egy Serie A csapatom,azt csak az SB-ben használom,gondoltam megpróbálom Emre Cant. 9 győzelem kell a lapjához. Vettem egy-két gyors silver német csatárt és elkezdtem 4-3-3(4) felállásban(mindig 4-3-3(2) játszom WL+DR-ben is). 50 perc alatt 7 meccset nyertem!! Kurva jó volt.
Általában én rúgtam az első gólt,az ellenfelek meg megállították a mecset és kiléptek.
Holnap még valahogy összehozok 2 wint és lehet, rámegyek Talicskára is 
-
Aguinaga
őstag
Ez a Bonaventra megérhet 50k-t? Annyit kellene ráköltenem
-
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Fúú! Jó az a lap! Nálam bejött, draftban volt szerencsém próbálni. Eszméletlen torony a középpályán és eszelős gólokat is szerzett. Ha jól emlékszem, akkor egy artist chem volt rajta.
Várjuk a véleményedet/tesztet!
Más:
Vettem egy raklap Savicot, erre SB rewardból 2x kinyitom
-
Mrdevil
addikt
Várom én is itt a csodát pl carniball lap nyitással kapcsolatban, ez a majom Castro nyitott 50 db ULTIMATE pakkot, volt benne egy carniball Immobile, meg pár walk out, KDB, Eriksen stb, nem estem hanyatt sőt, döbbenet, 50 ulti pakk, egy normál játékos kb egy egész életben nem nyit ennyit.

-
dejvid8
őstag
Nekem is tökre bejön ez a weekly objective, egyszerre kettőt csinálok párhuzamosan, Taliscát és Ben Arfát.
Öszvissz eddig 8 meccset játszottam a silver team-mel, Talisca 6/10-en áll, Ben Arfa 4/8-on.Élvezem a meccseket, olyan újfajta gameplay feelingje van.
Ha minden jól megy holnap már meg is lesz, talán egyszerre pont Talisca és Arfa is. -
Toninho13
aktív tag
Talisca pipa, már csak a maradék három heti objectet kéne befejeznem. Máskor is ilyen könnyű megcsinálni? Kb 13 meccsből megvolt, abból 1-et elbuktam, mert ikonokat cseréltem be, egyen jobb volt az ellenfél, egyen 11-est rúgtam a 85. percben 1-1-nél, úgy, hogy CR a 3. perctől játszott nála, és kilépett a lövés közben. Mondjuk ez rohadt sok meccs a DR-al együtt egy hétre.
Del Pieroval kapcsolatban, nekem a középső lapja nagyon bejött. 66 meccsen 63 gólt rúgtam vele, úgy, hogy nem vagyok egy Fifa mester. 93-as Lewandowskival állok 39 meccsen 35 gólnál. Del Pierot játékban és a 16-oson belül jobbnak érzem, Lewával meg kb bárhonnan gólt lehet lőni. Workratetel csatárként semmi gondom vele, pont jókor szokott beindulni. Középpályán viszont sokszor lemarad a támadásoknál 4-2-2-2-ben.
-
uszid94
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat nagyon remelem most mar ... bar biztos olyan feltetelek kellenek hozzajuk mint egy socrateshez ...
-
gabesz82
őstag
Én 4-2-3-1ben használom Fabinho a párja és a vicc az hogy a brazil többször kolbászol a kapu előtt mint Pogba. És már nem 2 meccset jàtszottam vele, ráadásul gólt se sokat kapok rólw, nagyon jól szűr, odaér mindig és a póklábaival oda tud piszkálni. Kikényszerítőzni meg bármelyik cdmet ki lehet.
-
MdewC
nagyúr
válasz
kacsa7
üzenetére
Ameddig nem volt coinjuk komolyabbra max.
Plusz ha vki “pro” tudja használni, az nem jelenti azt, hogy mindenki tudja, ez nem érv. Sőt.
Az H/L wr védekezésbe semmit nem ér, teszteltük, aki szereti hogy egy jobb játékos kikényszerítőzi, az tegye csak be CDM-be. Ha meglátom Pogbat az ellenfélnél, már dörzsölöm a tenyerem.

Maximum CM, három kp-s alakzatban és kell mellé vki, aki tud is védekezni.
-
Mrdevil
addikt
Kinyitottam a swap jumbo rare player pakkot: 2 gyenge IF, és egy 87-es Fernandinho.
Mindig többre számítok....
-
uszid94
tag
Egyebkent ronaldinho vagy ronaldo sbc sose lesz?
-
Kristof_94
nagyúr
Totw SBC megint nincs. Ráadásul a következő totw sem lesz nagy szám... Ezen a héten esélyes a fut birthday, ott meg jó lett volna nyitni pár csomagot.
-
v-man
őstag
Annyit emlegettétek itt ma Pogbát, hogy kinyitottam 😁
Durva hogy már csak 190 pénz, de az is jól jött 😁 -
Mrdevil
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én ennek most neki sem kezdek, sok lesz az a 10 meccs ebből, vannak akik jól tolják a silverekkel is, ráadásul nem tudom mi szerint dob itt össze, múltkor azért többször kikaptam pedig asszem csak 4 meccs kellett.
-
KaksziLajos
senior tag
Bonaventura sima gold lapját és az IF lapját is használtam anno és jó lapok voltak...
-
kacsa7
őstag
Miért ne? Gyakorlatilag az összes pro őt használta, amíg nem lett komolyabb csapat, sőt, Msdossary még kb 2 hónapja is őt használta Gullit mellett.
PSG Rocky pl tegnap Talisca-Gullit kettőssel játszott CDM-et, az sem jobb. Nagy darab, nehéz elvinni mellette és erős. Lehet nem giga védő statok vannak, mégis működik. Workrate ellenére cdm-ben Pogba mindig ott volt, ahol kellett. Nem áll állandóan hátul mint egy Fabinho, de könnyebb is vele támadni. Van aki tudja használni, van akinek nem fekszik. -
Chereiose
addikt
Zidane visszatért a realhoz

-
K.J
senior tag
Nézem SB csapatokat, 2019. februári profil toty Neymar és toty Modric.. hamar összejött rá a coin.
-
lujdzsi89
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inzaghi meg a másik véglet, nem sokan csinálnák meg. Jöjjön Del Piero

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Chrome böngészőben
"Nyomj eloszor egy Ctrl+Shift+I ami behozza a Developer Tools-t a Chromeban, majd utana frissits ra a webappra, hogy ujratoltodjon. A Developer Tools-ban valaszd ki a Network tab-ot, majd lesz ott egy kereso mezo, oda ird be, hogy usermassinfo, ket talalat lesz. A masodik lesz a mienk, abban lesz egy olyan, hogy Userinfo, azt lenyitva valahol a vege fele lesz egy olyan, hogy unassignedPileSize, na es az ennel levo szam irja, hogy hany darab van az unassigned listadon."
akisherczegnek címezd a köszönetet!
-
gabesz82
őstag
Zidane ismét a RM edzője... Biztos ez, hogy csak edzőt kell cserélni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)