Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Szülinap FUT Anniversary Players
De ha beraknak tényleg egy Realos Kaka vagy 95ös Totti, 95ös Hulk, vagy más ilyen Prime Ikon szintű lapot, akkor oda nem 83as követelmény lesz!

-
Kristof_94
nagyúr
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehet szavazni, h melyik UT lapok voltak a legjobbak a FIFA10 óta. 7db be fog kerülni újra a játékba!

-
v-man
őstag
Depay 2 gól, 2 assziszt, Hazard 2 gól, persze még a hétvégi meccsek változtathatnak, de tettek egy lépést a totw felé.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt vágod h van egy App, amit úgy hívnak Companion...?

-
sz_abika
addikt
Hat van 49 players csomagom, de lehet a szülinapra elcsattintok parat

-
s0p0q0r
aktív tag
Érdemes átnézni kiváltképpen az angol de a német/spanyol/francia/holland bronz/ezüst kártyákat. telejsen random lapok jó áron mennek el most.

-
Kristof_94
nagyúr
A többi is durva lesz, pl. premium sbc-k, azok olyanok, mint anno 2 éve El Shaarawy vagy David Luiz voltak, komoly lesz. A többiről fogalmam nincs, de a fut favoritok, kb. mint Musa és társai. Lehet, hogy crash van és bukik az ember, de azért várom.
Viszont TOTW sbc-ről nem igen írnak. 
-
Mrguba
őstag
Ma mit frissitett a FIFA??
XBOX....vasarnap ota nem volt bekapcsolva...de valami meg fosabb lett a jatek -
toxicjew
addikt
Hú de kihagyom ezt a wlt most
amúgy sikerült kipickelni Richarlisont kíváncsi vagyok vajon jobb e mint sif Mahrez. -
Chereiose
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Holnap 19.00 előtt megpróbálok sok meccset letolni mert utána szerintem hétvégére meg fog halni teljesen a gameplay

-
dejvid8
őstag
Hát itt hatalmas ár esések lesznek szerintem az esemény folyamán, nem is merek venni senkit, max kölcsön ikont a WL-re

-
K.J
senior tag
-
-
v-man
őstag
Mai MMbe a német hollandon kívül melyik meccseket várjátok? Egy szlovák magyar pl? 😊
-
Toguro San
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
evibly
senior tag
Pár nappal ezelőtt volt egy nagyon furcsa esett Div Rivals közben. Egy magyar ellenfelet kaptam, nagyon izgalmas, fordulatos meccset toltunk, ment az adok-kapok, estek a gólok, és úgy a 70. percben 2-2 állásnál gyúrtuk egymást.
Semmilyen akadás, lag nem volt érzékelhető, tök jó volt a gameplay, semmi különös. Az utolsó 10 percben a srác jött egy szöglettel, emelkedett a csatára, ugrott Neuer, indult a labda a pipa felé, majd minden előjel nélkül connection lost.
Wtf, mondom, ez mi a tosz volt, gyorsan írtam a srácnak, akiről egyébként kiderült, hogy WL-ben már toltuk egymás ellen. Kiderült, hogy nála az a bizonyos labda bement, 3:2 lett neki és azt hitte, hogy rage quittel kiléptem.
Mondom, nem úgy volt az, mert nálam még gól sem volt, azt hittem, h ő lépett ki.Szóval ilyet még nem tapasztaltam, tetejébe sem nála, sem nálam nem volt probléma a nettel, maradt online a Fifa, a Box, minden.Tanulság nincs, legfeljebb az, h neki a Fifa ezt winnek számolta, nekem meg döntetlennek

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Toguro San
üzenetére
Mit javítottak?
-
Toguro San
tag
Végre egy patch ami a karrier módot is csiszolgatja, főleg az átigazolás/kölcsönadás részét! pöpec

-
-
elod22
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Igazatok van srácok, ezt én is tudtam, hogy fognak csökkeni az árak, nem ma kezdtem én sem a játékot

Csak az bosszant, hogy pont abba a lapba nyúltam bele, amelyik a legdrasztikusabban csökkent. S most hiába ülök a zsetonjaimon a játék végéig, valakivel játszani is kell, LM posztra pedig vagy ikon vagy brazil játékos kell nekem a chem miatt. NIF Neymart pont emiatt nem vettem meg, mert nála volt a legnagyobb kockázat az értékcsökkenésre. Aztán tegnap megláttam OTW Richarlisont és gondoltam jó lesz addig amíg lejár az event és hamar adjam el Stoichkovot, s majd olcsóbban visszaveszem, de teljesen ledöbbentem mikor listázni akartam. -
v-man
őstag
1.7 gigás frissítés xboxon, de kellett így a wl előtt 😂
-
elod22
senior tag
Hihetetlen hogy belenyúltam a 90-es Stoichkov lapba, 150 ezerrel megy olcsóbban, mint pár napja mikor vettem. Van két panic seller aki egymás alá licitál folyamatosan és már 660-nál járnak

Mielőtt megvettem mérlegeltem középső Nedved, prime Rivaldo és közte, a másik kettőnek kb változatlan az ára, sőt Rivaldo még drágább is. Pedig nem egy rossz lap, tényleg csak a 3* weak foot a gyenge pontja (szerencsére nekem legtöbbször az erősebb lábára jön ki a lövés), de ha pár nap alatt bukok rajta 200k-t én tökön szúrom magam.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha mindenkit eladtál, vegyél 10 Sterlinget, meg valami bronzot a kapuba, jó lesz az.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Csak OP Linekert kerüld el ha teheted, óriási 0 volt nekem a draftban.
Nekem most kicsit kevesebb, mint 1,7 millió van, meg ugye Reus amennyiért majd elkel. Ezenkívül Cancelo, Witsel otw lapok. Ha bejön a totw biznisz, akkor megy mindenki a levesbe. Aztán majd jön, ami jön.
Lehet a TOTS-ig kihúzom a klubban lévőkkel.
-
dracox
addikt
Ha volt már témában akkor bocs, de ha a player pick csomagokat a későbbi hetek folyamán akarom kibontani akkor az akkori aktuális TOTW-ből dobhat ugye?
A mostani TOTW kínálat egy lyukasgarast sem ér.
-
dejvid8
őstag
Én is ki akarok próbálni most egy új ikont, egyelőre megvárom a szülinapot. 1.9M lesz rá kb, képben van Prime Henry, 91 Eusebio, 91 Cruyff... Egyelőre kölcsön Prime Owen van, hát nagyon bitang a pali, még majd ő lesz

Nyomom most a rivalst, mert hétvégén a WL-en csak kb 10 meccset birtam játszani így silver 2 lettem, és ma délelőtt esett le hogy hát nekem 1065 WL pontom van, és szeretnék a mostani WL-re nevezni majd..
Úgyhogy tolom, k*rvajól megy a Rivals, eddig 7 meccsből 6 win volt, már 1500 ponton állok szóval haladok

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
elod22
üzenetére
Ja azt nem írtam, bár sejteni lehet, hogy az optimus prime.

Mondjuk lesz vagy 4-4,5 bár az EA egész korrekt áron adja ki az SBC-ketFreddyadu: Socrates nálam most az első számú cél, de mire odajutok, hogy a szülinapos tartalmakat "élvezni" tudjam, addig lesz vasárnap délután/este, szóval simán jöhet 1-2 nagy ikon ami megmásítja a döntésem.

-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem meg Socrates volt tarthatatlan CAMban, Figo meg STben. 😀
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem is a múltkor elvitt a döntőig, ott kikaptam 4-2-re, de ezt a kettőt is ő lőtte
A négy meccs alatt kb. 11-12 gólt szerzett. A 93-as lapja volt azt hiszem. -
Kristof_94
nagyúr
Ha egy nagy ikon van, akit lehetőségetek van megszerezni válasszátok Eusebiot. A draft első meccsén sajnos tizikkel kikaptam, de emberünk 6 gólból ötöt vitt, eszméletlen lap.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ez az egyik oka, amiért nagyrészt untrade játékosokkal nyomom. Aouar hiába került 1 millióba, az eddigi legjobb CM volt, akit idén próbáltam, de nekem nem kell egy 1 milliós játékos azért, hogy Sterling kettétörje. Most elcsesztem vagy 100-150k-t mert hülye voltam és azt gondoltam szakíthatok. Miközben meg gyűjtöttem a zsetont, hogy legyen fasza ikon és tejesen meg is voltam a csapattal... Ilyen ez, egyszer fent, egyszer lent. Bár fent még nem sokszor voltam.

-
Szigma70
addikt
Az a baj, hogy nagyok az igényeink.
Pedig a játékban a 10K-s lap sem rúgja felé többször, mint a 1.5 milliós.
Nálam is a 1,5 milliós középpálya, azt az ellnél meg a 2db 6K-s ST ből konvertált CM megoldja.
Lehet inkább játszani kéne, nem mindíg valami lapra áhítozni.

Mondjuk maga a játék nem hagyja, hogy egyszerűen csak játssz vele, mert pont az a része egy fos.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig nem egyszer mondtam már neked ezt én is.[link]
Ezekkel így érdemes kereskedni, nem úgy hogy meccs előtt veszel, aztán ha nem kapnak IF-t, akkor tartogatni őket addig amíg teljesen elértéktelenednek...
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek emelik Richarlison price range-jét?
Nem lehet kapni pc-n, gonodolom a max. 100k-s ára miatt. -
Szigma70
addikt
Sztem a tuti biznisz, Shadow lapot venni 5000-ért, és hétvégén biztos elmegy 4000-buyba.

-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk az nagy biznisz volt eddig, hogy Everton meccs után vettél OTW Ricsit, előtte még eladtad...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt nem értem, hogy miért ilyen live lapokba fektetsz mindig. Sokszor megjártad már velük, meg mi is rengetegszer mondtuk már, hogy nem érdemes "hátha kap majd upgrade-et" alapon ilyeneket venni.
(#27414) Santana01
Meg kell várni az sbc-t, ha lenyomja az árakat, az befektetés szempontjából csak jó. Most is van egy 81-es védő a totw-ben, ezeket promo idején 13 ezerért el lehet hozni 1,5-2 hét múlva meg mindig felmennek 25k körüli árra.
És ezekből nem kell 500-at venni és szívni a sok unassigned lap miatt.
(#27415) gabesz82:
7-800 coinért vett 83-as lapokon mi a "full lutri"? Veszíteni nem lehet rajtuk, de egyébként is mindig vannak olyan időszakok, amikor el lehet őket adni másfélszeres áron, ha nem akarsz sokáig ülni rajtuk.
-
akooos
veterán
válasz
Santana01
üzenetére
82-es nonrare lapok szerintem. Ha lesz TOTW sbc akkor lesz 81+ is. Ahhoz pedig Ramsey, Cech és társaik 350-es áron jöhetnek, el pedig akár 800-ért is mennek.
Esetleg ha sikerül Sigurdsson, Gueye lapokat venni discard áron, akkor azokkal is lehet nyerni. Guardadon is!

-
Santana01
aktív tag
83,84es lapokon kívül még mibe lehet potenciál befektetés szempontjából? Gondolkoztam informokon de az e heti TOTW-ből nem tudom mennyire éri meg mert ha lesz TOTW SBC akkor valószínűleg le nyomja majd ezeknek a lapoknak az értékét. Vélemény?
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én azt nézem a befektetett lapoknál, hogy legyen jól linkelhető, mert ugye ezeket be kell tudni építeni egy SBC csapatba. Vagy jó bajnokság, vagy jó nemzet. Brazilok, olaszok, nagyobb ligák.
Ezt kellene összehozni a jó vételi árral, ekkor jó egy befektetés -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dehogy panic selling! Nézd meg a 18as grafikonokat! Innen már minden csak csökkenni fog!!!
-
v-man
őstag
válasz
akooos
üzenetére
Nekem kétszer a wolfsburg hollandjat adta be, persze mikor már raboktem, mellette csak két 7x volt, első körben még lett volna vmi 82es, na nem mintha azzal sokat értem volna. Egy di Máriát kipróbáltam volna szívesen, bár az a 2es wf nem túl bíztató, ennek ellenére 300ért megy most 😄
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Cső papi,
Igen azt látom h mindenki ezt várja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De egyelőre kevés coinból kell varázsolnom, úgyh forgatom. Haszon így is van, mert legmagasabb 750ért hozom el őket. Azért is kérdezem h kivel tapasztaltátok a legnagyobb ingadozást. De majd próbálgatom akkor a srácokat. Köszi
-
akooos
veterán
Richarlison és Djené a PP. Mást nem nyitok ki holnap estig. Megvan OTW Richarlison is így van lm és rm is belőle

-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én Giuliano, Oscar, Balotelli, Savic, Moreno, Pereria,
Nem most hoz nagy hasznot, hanem ha egyszer kijön a TOTW sbc, amibe kellenek a 83-as lapok, és sok kell sok embernek -
Csokipuding8
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kolléga, te vagy a 83 adokkapok guru. Mégis kikkel megy ez a téma jobban? Kapussal kevésbé, gondolom. Giulianot, Kagawát, Kramaricot, Viscát szereztem jó áron nem rég, de ezeket a dupla árakat közel sem tapasztaltam velük, inkább pár száz átlagban. Az nem túl acélos azért. Kiket javasolsz?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Reus is marad, igaz jelenleg 160k mínusz van rajta, de most már mindegy...

Lehet csak "panic selling" megy megint. Mondjuk röhej, mert pl. Rashford vagy Werner alig-alig mentek lejjebb. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne halgass rajuk nem szabad kiszorni

En kicsit banom higy egyszer kiszortam az unassignedet
Jo aron mennek majd el
-
Csokipuding8
tag
Halihó kis függőkéim!

Elgyengültem, "visszatértem" nem rég, és hááát....
Ez meg mi a f@szom??
Ennyire hektikus, upsidedown fifával még közel sem találkoztam. Néha óriásit tudok játszani és azt mondhatom fú ez de jó volt, közvetlen utána meg mérhetetlen buta dolgok történnek, és szemöldökráncolva ülök, majd leteszem a joyt mert lehet úgy előrébb haladok... wtf???
Távol áll tőlem ez a károgás, talán emlékeztek erre, és pont ezért röhejesnek érzem hogy 5 hónap után ilyen érzésekkel, így ilyen hsz-szel kell visszaszállnom ide az 13. bugyorba. -
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát nekem az utóbbi pár napban talán 2szer volt igazán jó a gameplay. Nekem a kedvenceim a rivals-ban park the bust toló emberek
ezt megfejelik sokszor azzal, hogy 2-0 nekem és még akkor is marad a full bekkelős téma részéről, én hátul passzolgatok percekig és nem veszi a lapot. WL-ben még értem az okát (én sose játszanék így, de hát ízlések és pofonok), kell a win, de div riv-ben... -
freddyadu
senior tag
CR 1,25 jelenleg.
Várjak még vele, vagy csapjam le ennyiért szerintetek? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Sok játékost vettem, de PC-n még mindig nem elég jó. 700-850 körül vettem a többségüket. Várok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vetekedett Buffonnal! 
Jobban ugrálnék örömömben, mint amikor 2007ben megkapta az araylabdát! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)