- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Pl csapatomba szeretnek venni egy jo csatart kb 500.000 em lenne a projektre. Alapvetoen az en jatektudasomhoz a mostani csapat sem rossz, de szeretnek kiprobalni mast is. Iconnak orulnek a legjobban:-)
93-as Lewat kiprobaltam cserekent nagyon penge ilyet szeretnek :-), akit az elejetol tudok jatszatni...Koszi
-
A guru
addikt
-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ezt szerintem senki nem vitatja, a számok magukért beszélnek. Bár én a kreatív játékosokat akkor is többre tartom, mint a terminátorokat.
Szerintem nem ő volt a legjobb ma a csapatból, többen is jobb teljesítményt nyújtottak. De nem azokat istenítik most, akik miatt nem jutott levegőhöz az atleti, meg akik a támadásokat dolgozták ki, hanem akit megtaláltak a beívelt labdák és elvégezte a tizit...
-
Santana01
aktív tag
Komolyan ezt nyilatkozta a meccs előtt ez az ökör!?

[link] -
Szigma70
addikt
CR ha szeretjük, ha nem, ha a csapatunkban játszik, ha ellenünk, ha szimpatikus, ha nagy arca van, akkor is a valaha volt legeredményesebb, és egyik legjobb labdarúgója. Pont
Sose gondoltam volna, hogy ezt épp én írom majd le egyszer
-
Santana01
aktív tag
Azért az vicces,hogy vannak olyan emberek akik egy egyértelműen különleges,nem mindennapi teljesítményt sem képesek elismerni..mit elismerni!? Egyenesen próbálnak bele kötni,le húzni.
Ezek a dolgok azért minősítik az embereket. -
MdewC
nagyúr
Gabesz: az teljesen ok taktika.
-
MdewC
nagyúr
Ez igen!

Grat a csapatnak!
-
Raunchy
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ő mindenkinél jobb akar lenni. Ez a mentalitás viszi, és nagyon tisztelem emiatt. Az tény hogy az arca is nagy lett, de kinek nem lenne🤣
-
törölt tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nyugi, ő sem szimpatikusabb egy fokkal sem.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
üzenetére
Érdekes, Simeone kapcsán nem merült fel benned ez.

Őt többek között az egoja juttatta oda, ahol van. Ez a kívülállók számára ellenszenves lehet, ha esetlegesen Barca, vagy Athletico mezben játszott volna én is ellenszenvet éreznék. Viszont mivek jónéhány részletet és apróságot, csapaton belüli dolgot is megismertem róla, így abszolút egy céltudatos, egészséges önbizalommal felvértezett, tökös embernek tartom.
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Csak az a baj, hogy CR most ezt viszonozta, és sztem eltiltják vagy 2 meccsre.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
. Igen. Youtubeon van egy videó, hogy CR mindig megbosszulja, ha megsértik, kigunyolják, stb... Ez a videó összeállítás úgy néz ki ma bővült.

-
szabyka95
őstag
Marega 86os lapjarol senki sem irt?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Es az a kemeny hogy tenyleg meg is csinalta a tag

-
Szigma70
addikt
Még holnap a Bayern húzza be, oszt nekem jó
-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
A vicc az h meccs elott azt mondta h rug egy mesterharmast
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem, veszi, a 83-as lapokat, hogy meg tudja venni Neymart meg Bappét.
-
szabyka95
őstag
Kozben mi a f.sz folyik a city meccsen?
-
KaksziLajos
senior tag
Sajnos benne van, hogy a Juventus kifullad ettől a taktikától.
Amúgy nekem Cancelo játéka tetszik a legjobban, hihetetlen mit fut, szerel, cselez...
-
Expendable
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Mióta megvan a játékban, azóta prime Crespo, Ibra, meg az összes többi csatárom csak csere vagy a keretben sincs

-
szabyka95
őstag
Rip who did potm aguero sbc
Rip who did potm sterling sbc -
Expendable
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Itt sem volt igazán jó az a beadás, de ahogy érkezett és elfejelte, az zseniális volt. Pedig a bekk jobb helyzetben volt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Expendable
üzenetére
Szerintem tovább fognak menni. Pedig még néztem is, hogy nem rossz befektetés lenne. Az is durva, hogy Sterling 900k körül volt, most majdnem 1 millió.
-
szabyka95
őstag
válasz
Expendable
üzenetére
azert ronaldonak nem veletlenul van 95s jumpingja
-
Expendable
aktív tag
Juve constant pressure - fast build up

-
Szigma70
addikt
1
-
toxicjew
addikt
Na én most úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a pakkokat a következő promóig. Hatalmas nyitásokra készülök, minimum 1-1 ikonra és speciális kártyára 8)
(aztán fellébredek) -
uszid94
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Koszi a valaszt kivancsi leszek kiket fognak kivalasztani! Hat en hasznaltam az rb jet meg voltam vele elegedve kiveve az ugrasaval es a fejelesevel... mindig lefejeltek csorikamat
-
K.J
senior tag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én teljesen máshogy képzeltem el ezt a prime ikonról momentsre való updatet.
Nem az, h kajak egy mini sbc-t csinálnak belőle. Ennyi erővel a moments sbc ikon részébe is bele lehetne rakni a primeot.
Rendben van, hogy picit kisebbek a követelmények, na de akkor is..érdekes -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nagyon tetszik az a lap. Az ugrason kívül egy szinte tökéletes CDM. Nem akartam Moments ikont csinálni, de ez nagyon csábító.
-
marcess
senior tag
Amúgy az íjé leszedte a mega packos sbct, és kirakott egy argentinosat, a németes helyett.
-
uszid94
tag
A heten milyen sbc kre varhatunk meg? Ahogy latom minden nap egy nemzetisegbol kivalasztanak x jatekost? Valahol le van irva hogy melyik nap melyik nemzetisegbol emelnek ki jatekost?
-
Raunchy
tag
Sziasztok. Tudtok nekem segíteni egy általatok tesztelt 4-2-4 leírással? Mik a beállítások?
-
dvtkfan
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Igen az...így ott lehet készülni az ír sbc-vel...
És nem fogod tudni...
-
dvtkfan
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
A héten 15.én a "Szent Patrik" hét indul, így majd a "fut szülinap" 22.én indul...így szerintem akkor fognak minden szart bedobni...
Én csak a pakkjaimat nyitnám már, hisz van már vagy 40 pakk, amit ki tudok majd nyitni, ha végre attól a rengeteg játékostól meg tudok "szabadulni"

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
De az meg most lesz 1-2 hét múlva nem?
Toninho13 a Futmas lapjából kiindulva ez a lap ikon szintű. Nem sok hibája van, talán a H/H-hoz kevés a stamina. Mondjuk ennyit nem sokaknak ér meg a játék ezen szakaszában az biztos. Én azért elgondolkodom rajta, mert évek óta az egyik kedvenc lapom Gomez.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Engem az zavar, hogy megcsináltam, plusz van egy untradable 87-es IF. Rajtuk kívül még rááldozok 300-at, és ikon áron ki is jön...

-
dvtkfan
senior tag
Amúgy szerintem a "fut szülinapig" nem fog már jönni a totw sbc...tuti akkor fogják bedobni, minden szarral eggyütt, hogy megöljék a piacot, illetve minket is...
-
dvtkfan
senior tag
Dupla
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hinném, hogy ő lenne. Futmas lapja is volt. 2 spec lapot nem szoktak kiadni.
-
p0ty
aktív tag
jó ez a DIV1
ha nyerek +10 ha veszítek -14 valamint döntetlennél is -2 körül
ja és a stamina megint nevetséges mert palinak Lala 80. perc körül full 0 staminával a gép vissza hozza full sprinttel a szélsőmre és ebből nem tudok gólt lőni
imádom hogy bele nyúlnak a játékba -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Én most egyelőre elvagyok ezzel a kis félig eladhatatlan csapattal. Bukni nem sokat tudok rajtuk. OTW Witsel és az új Bonucci 100k alattiak, így ez nem 100 ezres bukás fejenként, mint az előzőeken. Cancelo aki talán kockázatos, de simán benne van még 1 IF, 2 hónap van a TOTS-ig. Mert ugye fog kapni, az fix.
Addig még lesz vagy 3-4 promo, le leszünk rabolva rendesen.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam IF Son játszik, 4231-ben RAM, vagy 442-ben RM, és hibátlan a pali. Mikor elöször megvolt, nem volt jó, de most sokadik peccs után jó lap. Jesszus van a másik oldalon, Ő nem tudom miért jó, de mindíg ott van, ahol be kell rúgni a lasztit, és be is rúgja.
Best a WR ellenére hibátlan ST, agilis, és nagy lövőerejű, 2 lábas a WF ellenére, és agresszív. Pavel meg jól osztogat és bombázza a gólokat 2 lábbal, erős, nem nyomják el, és minden meccsen jó a magas compossure miatt. -
toxicjew
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
Szuper, akkor már csak 500k és kezdhet

-
toxicjew
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
Kibír egy teljes meccset kezdőként? Szeretném őt kezdetni majd, de kell hozzá még egy Makelele

-
Digestive
veterán
válasz
chelseafan94
üzenetére
Nálam meg ott végezte valahol Socrates jobb karjában!

-
chelseafan94
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ibra nálam is húzóember. 480 meccsen 387 gól és 186 gólpassz.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ó te szegény

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Ibrát nem eröltetném, de egy CR-Raul ST páros, mögöttük ha nem is a professzor, de gy jó CAM-al halálos lehetne, Mondanám Pavelt, de LW, így nem tudom, hogy építenéd be, de van válszték oda.
Vagy ha Raul jó CAM, akkor egy jó ST kellene CR mellé, Crespóval mindent befejelnének

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Amúgy a CR/Socrates ötleted nem rossz, nekem futná mind a kettőre elvileg. Viszont elől már van egy elég stabil Ibra - Raúl páros, utóbbi CAM-ként is tökéletes, így CR mehetne Ibra mellé vagy ha nem a portugál, akkor Socrates mint CAM. De 4-en nem férnek el...

Mindenesetre én veszem a lapokat ezerrel, ha 2k lenne mindegyiken az már nagyon jó lenne. Az 50 lapnál 100k profit, ami nagyon jó.
-
Szigma70
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Profitban te elöttem fogsz járni, de nekem most nem sos a vásárlás, mert nagyjából van csapatom,
Meglátom mi jön össze, esetleg mit nyitok, és a terv vagy CR, vagy középső Ballack, vagy lecserélem Sont a headliner lapjára, Jesszust meg erre a karneválosra. Még nem körvonalazódott teljesen mit is akarok.
Valami lesz, az tuti

Amit látok, hogy a játékmenet olyan, hogy szinte felesleges ikon a védelembe, és a milliót érő CM párossal is néha kitörölhetem. Góllövők kellenek, ez a píszííí
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az pont jó lenne, mert szabadulnék már Allisontól és csak brazil vagy ikon kapus fér be a csapatba,
-
Edgar2621
őstag
-
Bence910905
tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Nincs majd a kovetkezo heten lesz elvileg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

álmodni sem mernék ilyen nyitasrol...