Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
A player picket el tudom majd tenni a klubba, ha tele van az "Unassigned" lista?
-
Szigma70
addikt
Nálam meg is volt a BL sorsolás
2 angol csapat megkapja egymást, hogy egy tuti tovább menjen, a másik kettő megkapja az Ajaxot meg a Portót, a Juve meg a Barcát. -
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Így is van
A nagy számok törvénye a következő:
Kevés SBC , kis teljesítmény, gyenge reward =jó packluck
Sok, nagyon sok SBC, sok játék, jobb eredmények, jobb rewardok=
Lószar -
uszid94
tag
Holnapi spanyol sbc n szerintetek kik lehetnek? Vagy kit vartok?
-
elod22
senior tag
Azt hiszem fogok írni az EA-nek egy köszönetnyilvánító levelet, hogy köszönjem meg a nagy semmit, amit ismét adott a swap jumbo player pack-ból.
Ez már tiszta csúfság, komolyan mondom, négyszer váltottam ki a jumbo player csomagot és egyszer volt benne egy 85-ös Falcao, a többi mind ilyen csodaszép lap volt, mint ezek
-
dejvid8
őstag
Na tehát, a két meccsnap miatt így alakultak az UCL live kártyák árai (a meccs előtti óráktól mostanáig nézve):
Douglas Costa 240 -> 320K
Cuadrado 240 -> 305K
Fabinho 390 -> 440K
Fekir 115K -> 60K
Renato Sanches 190K -> 75K
James R. 165K -> 95K
Sterling 620 -> 575K (wtf)
Aguero , Suarez, Pique kb ugyanazok, talán csökkentek minimálisan (mindenki elakarja adni)
Fabinho 390 -> 450K
VVD 550 -> 605K
F.Luis 95K -> 35K
Griezmann KAPASZKODJ MEG: 1.25M -> 605K !!! -
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Minden további nélkül. Nem egy top játékos, a labdával eszméletlen ügyetlen. A felállást ráadásul teljesen megköti, sablonos, kiszámítható. Ennek a keretnek lejárt az ideje, minden szempontból frissítés kell.
Hogy valami pozitívat is mondjak, Thiago, Hummels, Süle szépen játszottak. Fura egy BL ez az idei. Hajrá Ajax!
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bradley lenne 7 chemen

-
szabyka95
őstag
Csori cr, tegnap rug 3t,erre ma messi tronfolja a teljesitmenyet
-
Szigma70
addikt
Én nem tudtam várni Fabinhoval, mert már kellett Blanc, így eladtam vagy 2 hete 470be.
Mondom ha továbbjutnak, akkor nem nyerek plussz kb 50k-t.
Erre most 470-80.
Ezért kár lett volna tartogatni -
Szigma70
addikt
Hát ez a Bayern nem az én Bayernem
Ezt a Lewat el kellett volna engedni, mikor akart menni.
Az árából meg 2 jó embert venni. -
szabyka95
őstag
Akkor jol megszivtam sanchessel
-
Szigma70
addikt
Ha valaki nem néz meccset, elég csak a piacot kukkolni.
Meccs elején Fabinho live lap 380, Mané után 460, egyenlítés után 410 -
toxicjew
addikt
Bradley most elgondolkoztatott, vele be tudnám tenni Ibrat, igaz csak 7 chemmel (mármint Bradley lenne 7 chemen), és kéne hozzá vennem egy Walkert is... Szerintetek jobb lehet, mint SIF Fabinho?
-
dejvid8
őstag
Egész pofás MLS/USA csapat rakható már össze:[link]
Bár mindegyik untrade majdnem, de aki minden MLS untrade lapot megcsinált eddig, akkor annak ilyesmi kihozható

-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, yedlin newcastle ikon
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
Web appban a következő a problémám: rákeresek egy játékosra a piacon de mindig fake találatokat hoz ki, amiket már régen elvittek.
Valami ötlet? Ki tudok valamilyen előzményt törölni, hogy ezeket ne hozza fel keresésnél újra és újra? -
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Egyiknek sincs eltúlzott elvárása, úgyhogy mindkettőt ki kell rakni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem, mint Newcastle szurkolónak ez óriási! Jeee
-
uszid94
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ez a yedlin stat alapjan jobb mint walker csak egy picivel alacsonyabb... :s
-
Sickboy25
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Pepe eleg sokszor szerepel, mar volt ket hete is kb...
-
K.J
senior tag
Valaki mondja már el nekem, hogy miért van a játékban az, amikor a kapus az alapvonal irányába tartó labdát még meg akarja "menteni", de közben nem teszi?
Vagy rúg egy luftot, (random sikerül oldalvonal irányába tisztázni nagyon minimális rá az esély), vagy el sem találja.De ami számomra bosszantóbb, hogy hajlamos a védőmről lepattanó, kapura lőtt (még javában menthető!!!) labdát szemmel végigkövetni 1,5 m távolságból. És szöglet következik.
Nem számítana hazaadásnak, mert sokszor olyanokat felvesznek a kapusok a mérkőzések folyamán, ami inkább tűnik annak. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Erre sem érzek totw sbc-t! Amúgy egy Yedder jöhetne. Vagy egy James, mint SBC alapanyag.
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na, akkor meg főleg! De melyik pontozás a mérvadó ilyenkor?
Ha lesz, akkor a Lewa POTM brutál követelményű lesz

-
Ballack96
csendes tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Az a ben yedder brutál lesz
pickelni úgyse fogom mer használhatót még nem sikerült 5,5 hónap alatt folyamatos gold1-2-3ból... -
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Lewa azért nem kapott IF-et, mert múlt héten volt TOTW? És Ribery azért nem kapott a 3 gólpasszára, mert ő most benne van a Carniball kínálatban? És utána a legjobb értékelést James kapta az egy gólért?

Nem érzem túl fairnek

-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Basszus, akartam HL Pépét venni...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
hmmm...akkor nem Brandt lesz a Potm?

-
Sickboy25
addikt
Megcsinaltam az argentinos swap deals players! Egy argentin van a keretben a 84-es Gomez! Csere csatar volt a 2. Felidore erkezett es konnyeden megrugtam vele a meccsnkenti golt! Nem is tudtam, hogy ilyen jo! Nalam hihetetlen jo totw Deulofeu 32 meccs 27 gol! Mindenhonnan beveri 😂
-
freddyadu
senior tag
Köszönöm főnök és ezt dicséretnek veszem! 😀
Akkor nyitogatok, kereskedek, várom a nagy koinesőt, hogy legyen miből megvenni a következő generációt.
Ha még összejött egy jó ikonravaló, akkor visszatérünk a kérdésre.
Vettem is gyorsan egy 86 Lalát 110kért...
Ez 15k 3 perc alatt! 😁 -
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu
üzenetére
Hát ennyi coinból nem tudom, hogy lehete-e fejleszteni...
433(5) CDM mindenképp egy verőember kell. Douzi nem CDM hanem CM. Ha Aouart vagy Douzit eladod, akkor lenne coin, de aki Matuidit tudná pótolni, az több százezer. Aki ST-be jó lenne, az is.
ST-be lehetne nézegeti ilyen Inaki Williamsaket meg Rashfordokat (87-88) de nem tudom...
CDM minimum kellene egy prime Keane vagy baby Blanc.
Egyébként így is okés a csapat.
-
sz_abika
addikt
Na úgy döntöttem hogy elengedem a védekező középpályát és most ezzel gurultam rá az argentin objectivere, amúgy Ibra van Higany helyén.
Ingame szűk formáció, Nedved és Hamsik a CM. Hiányzik Doucoure, de kispadon marad, ha megvan a 2 gólos előny, akkor jön be DP helyére, aki hamarabb fárad el mint Nedved b2b-ban [érdekes...]
Örülök h argentinnak Zanetti jött, ha Veront dobták volna be akkor bajban lettem volna.
-
dejvid8
őstag
Na, tegnap be is fejeztem a 2 weeklyt- 13 meccs kellett összvissz a két kártyához. Élveztem a meccseket. Cserének jók lesznek

(#26636) Szigma70
Ezt meg honnan szedted? Én tegnap este csináltam meg , és megvan még a pack. -
Szigma70
addikt
Most akkor a tegnapi németes SBC t visszavonták?
Mert én megcsináltam, de mintha az érte kapott Mega pakk eltűnt volna tőlem.
Létezik ilyen?Más
-
K.J
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
+1 nagyon adom!
Jártam hasonló cipőben és egyszerűen nem hittem el, hogy lehetek ekkora balfarok. Magamat okoltam miatta, de szerintem itt más van.
Megértelek! -
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu
üzenetére
Nehéz ezt a csapatot fejleszteni. Kis túlzással azt mondom, hogy baby Eusebio, toty KDB, CR, vagy Pelé lenne csak előrelépés.
Ár / értékben teljesen rendben van ez a csapat.
Mi a fő alakzat egyébként és kit kellene cserélni?
(#26630) thebigK: Ebben még van fantázia. A két fiatal turbó megoldja a KP-t.
-
etaclan1984
őstag
-
Fifaisshit
őstag
Inkabb beszeljunk arrol hogy lehet hogy 17meccs 17 vereseg a 3. Osztalybol az 5.ben ..........
Hogy lehet higy a gol per meccses ronaldo 17meccsen 1golt rug ......hogy lehet hogy 17meccsen 10golt rugok ......hogy lehet hogy egy meccsen aem rugok 2nel tobbet .......
Hogy lehet gold2k utan igy egy ilyen szeriat kifogni mintha nem is tudnek jatszani .....ha meg csak mocsar szindroma lenne........
Pfeeeeeeeeej de kopedek......nagyon reg szaltam igy ki magambol emiatt a fos gecccc......szar miatt. ...... -
törölt tag
válasz
Santana01
üzenetére
Mandzukic-ot, meg Szczesny-t (de csak mert semmi dolga nem volt a védelemnek köszönhetően) leszámítva mindenki rohadt jó volt, de konkrétan Bernardeschi-re, Cancelo-ra, meg Pjanic-ra gondoltam. Csak a támadások utolsó lépései Ronaldo-ra jöttek ki, így most ő az isten, aki egyszemélyben kiejtette az Atleti-t.
Szerk:
Na, Mdewc kommentjét még nem láttam, remélem utolsó hsz-ként a témában még elfér. -
freddyadu
senior tag
Pogba árnyékkal sokkal használhatóbb lett!
Most jön a támadó kérdés... 😀
Szükségem lenne egy STre. Korábban ajánlottad középső Kluivertet, aki nagyon jó volt, ha helyzetbe került, de ha neki kellett tenni valamit a helyzetért, akkor már bajba került.
Most Aouart használom ott, aki tök jó, de szerintem egy sorral hátrébb nagyobb hasznát venném.Nedved és Mbappe közé kit próbáljak meg a klubhoz csábítani, aki kellően gyors?
Elsősorban BPL vagy francia vagy ikon jöhet szóba.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Még mielőtt nagyon belemennétek ebbe az adok-kapokba, emlékeztetek mindenkit, hogy korábban kiírtam, hogy ne itt méregessétek a szimpátia pélót, arra megvan a külön foci topik.
Ez egy fifa fórum, néha elmegy 1-1 BL komment, de ha nekiálltok itt személyeskedni, meg vitázni, arra baromira senki nem kíváncsi és az összes ilyen kommentet visszamenőleg is törölni fogom.
Ne offoljátok szét a topikot fociovis kommentekkel. Ja, a személyeskedés pedig különösen tiltott a topikban!
Köszi!
-
törölt tag
-
Santana01
aktív tag
válasz
üzenetére
Tipikus szőrszálhasogatás.
Rúg 3 gólt az ember egy BL kieséses szakaszban amivel tovább viszi a csapatát és ez sem elég.
Mit kellene szerencsétlen csináljon saját magának adja a gólpasszt?4 Mondjuk tuti az sem lenne elég.
Még ha végig alibizte volna a meccset de nagyon nem. Végig hajtott,a második gól előtt pl ő szerzett labdát a középpályán és mindezt 34 évesen! Persze nem vártam,hogy ezt észre veszed.
Mondjuk igazad van,fejbe rúgták a labdával és be pattant róla a labda mindkét helyzetnél nem nagy ügy. Hja és a 11es is. Hát mire veri a mellét,azt bárki berúgta volna a 85. percben a BL kieséses szakaszban még te is. Igazad van. -
p0ty
aktív tag
nem tudom ez mennyire igaz de találtam egy ilyet
Cholo, a piacon találkozunk!
A mérkőzést megelőzően:
Riporter: "El tudod képzelni, hogy a Juventus is véghez viszi azt, amit az Ajax, vagy a Manchester United?"
Simeone: "Dinnyét fogok árulni Madrid utcáin, amennyiben ez megtörténik."
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Igenm a hosszú haj, vagy a sok és erős zselé sokat segít

-
Szigma70
addikt
válasz
üzenetére
"Szerintem nem ő volt a legjobb ma a csapatból, többen is jobb teljesítményt nyújtottak. De nem azokat istenítik most, akik miatt nem jutott levegőhöz az atleti, meg akik a támadásokat dolgozták ki, hanem akit megtaláltak a beívelt labdák és elvégezte a tizit."
Ezt adom, mindíg is így volt, így lesz.
De nézzük meg a Reált, ha nincs ott, akit megtaláljon a labda.....És igen, a szürke eminenciások, igáslovak nélkül nincs jó csapat
-
szabyka95
őstag
válasz
zolika7373
üzenetére
Rb/r1
-
zolika7373
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hogyan lehet átlépni a labdát passzolásnál?
Nem találtam sehol.
Please help!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt a Valerit is használtam, távolról isten, a passzai is állatok.

de valóban azért nem kapott most.