Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem sincs velük gondom, de simán el tudom képzelni, hogy másnál akár rosszabb is egy tots mint akit előtte használt. EA 🙂
-
Fifaisshit
őstag
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem kell ezen meglepődni ezt pont ugyan olyan random mint minden ebben a játékban... Valakinek egy játékos isten, a másiknak ugyanaz meg egy hulladék. Mért pont a totsokkal lenne másképp?

-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Úgy hogy ez baromság az összes TOTs lapom szo szerint sokkal jobb és meg idén először azt mondom nem csak szamok ezek a tots lapokon és iconokat is vernek .
Vagy csak az én tots lapjaim kurva jók

Rendszer ide vagy oda talán 2012ota tavalyig jó ha 200.000ertekben nyitottam jobb játékosokat összesen az 5!!!!!ev alatt tavaly se volt jobb a helyzet de legalább jött egy Ferdinánd 700.000ert......
Na most idén már 3.000.000felett vagyok .....
De most a tots alatt azért mindenkinek boven dobál lapokat nagyon durván tehát azért nem sok embernek lehet rossz szava ....
-
MdewC
nagyúr
Na végre egy kis haszon!

Beraktam az egyik Sergit meg Manet a Neymar sbc-be és jött egy tots Kroos, meg egy motm lap!

280K lett. Így tetszik.
-
Csapoati
nagyúr
Tényleg jó ez a rendszer...
Eladható TOTS Hernandez helyett untradeable Adan, majd helyette untradeable Hernandez. Jó kör volt... -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Griezmann? Nem rossz?

Ez igen.

Mikor fogsz te leállni a packnyitogatással amúgy, és játszasz végre?

-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ennyi ingyen TOTS között ne egy Bakajocóval akarj rohangálni, főleg ha van rá más alternatívád.
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azért ezt én cáfolnám, hogy egy Bakayoko hozza egy TOTS lap szintjét... pontosabban nekem Bakayoko nincs a csapatban, viszont a TOTS lapok egyértelműen, érezhetően erősebbek, mint a korábbi lapjaim (legalábbis nekem úgy tűnik). Az eredmények is ezt tükrözik, mert rögtön léptem is egy div-et velük, szinte csont nélkül.
-
nyervi
aktív tag
válasz
dracox
üzenetére
ebben nagyon igazad van! a garantált tots csomagokból + sok-sok uprage-ből kaptam 3 eladhatatlna Aspas-t. hát köszönöm szépen! egyet még csak felhasználok,mert illik a csapatba, de a többit meddig tárolgassam csomagnyitás nélkül, mert mindjárt előugrik, hogy azokkal még nem csináltam semmit.
PL-nél ugyanez volt. bepakoltam Mahrezt az sbc-be, ami utána adott egy új eladhatatlan Mahrezt.
azt hiszem ettől most egy kicsit besokalltam a játéktól. -
getdizzy
aktív tag
Úgy gondolom hogy ezek a TOTS packok adogatták
Eddig:
TOTS Vardy
TOTS Fernandinho
TOTS Kane
TOTS Busquets (ezt becseréltem nem kellett és már annyira Zsém sem volt) maaaajd...
.
.
.
.
.
TOTS SUAREZKöszi
-
elod22
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Na jó, mára elég is volt az internetből

Tegnap este volt egy érdekes eset. Van ez a 10 online meccsen két gól MLS játékosokkal kihívás és komolyan kezdem elveszteni a hitem az emberiségben. A csapatomat átneveztem "Let me scoreMLS" névre, hogy lássák mi a dörgés. Na az első meccsemen összefutok egy olyan csapattal, ahol Giovinco és Martinez volt a csatár, ő kezdi a meccset, félreállok a játékosaimmal, hagyom hogy Giovinco beszlalomozzon a kapuig. Utána középkezdés, látom megindul felém nagy irammal, hagyom hogy elvegye és rúgjon mégegyet a törpével. Aztán itt jön a nagy meglepetés, középkezdés után ismét nekem ront és nem engedi, hogy meginduljak Kakával. Gondoltam csak fél, hogy nehogy kikapjon, de a harmadik gólja után is ugyanúgy megindul, mintha az élete függne tőle. Aztán mikor már öngólt is rúgtam és az eredmény is 7-0 volt és még akkor sem hagyta, akkor hagytam a fenébe, mert klinikai eset.
De szerencse volt aki vette a lapot, hagytuk egymást megrúgni a kötelezőt és 2-2-ről nyomtuk már élesben.Az utolsó meccsem is érdékesre alakult, hasonló forgatókönyv, beengedek neki két gólt David Villával, de ő nem akart nekem segíteni, szerencsére 0-2-ről tudtam fordítani 5-3-ra egy Kaká mesterhármassal.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Illetve nem tudom ti hogy látjátok, de szinte a TOTS játékosok többségén semmi plusz nem érezhető. (jellemzően védekező harmad játékosai). Ezt a TOTS Casemiro-t pl teljesértékűen pótolja egy Bakayoko is (na jó, max fejelésben hasznosabb). Szóval számomra nagy csalódások eddig.
Tényleg egyedül TOTS Gomez (akit próbáltam támadóként, mert javarészt CM és CB-k jöttek és) akire azt tudom mondani hogy patika .
-
elod22
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Ezt valahogy úgy kéne megoldani, hogy a duplikált lapoknak is legyen egy tárhelyük, mondjuk max. 5 darabot tudj elraktározni.
Amúgy ez elég köcsögség részükről, hogy kétszer ugyanazt adja. Nekem vasárnap Busqeuts esett, beraktam a tegnapiba és ismét ő sétált ki, nagyon örültem neki
És nem elég, hogy a lapja használhatatlan, ráadásul egyik legellenszenvesebb játékos számomra, pedig hidegen hagy a spanyol bajnokság. 
-
akooos
veterán
Bedobtam Doucurét a garantált LaLiga SBC-be, jött belőle egy Busquets.. Ez a pace komoly egy ilyen lapnál?
Jó lesz majd a következő sbc-be... -
dracox
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Amúgy az EA arra kitalálhatna valami sz*rt, hogy ne dobja a rendszer kétszer ugyan azt az eladhatatlan lapot amíg a klubban van.

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Igen, Saul lett, bár ő sem igazán támadó jelleegü.
1 meccset próbáltam, Filipe Luis hála égnek nagyon jó, Saul bal lába meg életveszély. Mesterhármas 20on kivülről. De újj seprű jól seper alapon inkább majd több meccs alapján mondok véleményt.
Ramos meg jó még Basic lappal is.Maradt 800k, meglátjuk, Agueró a következő áldozat, de nem szivesen engedem el, nekem nagyon bejön.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó ezt látni, h vkinek szerencséje van! De tényleg a qrva anyját annak, aki ezt leprogramozta!
Munkában ma este unalmamban csináltam vagy 20 upgradet, meg az MM, meg végső elkeseredésemben egy 50k csomag. 1 db eladhatatlan Marcelo! 
Meg amúgy is Kristóf, ne úgy írd már le ezeket, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne... Egy kicsit legalább örvendezzél! B+

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ne már, most nyitottál egy TOTS griezmannt, ami pc-n is ∼egymillió zseton, vagy az is untradeable?
Amúgy is ezért, már bann jár.
-
Mrdevil
addikt
Srácok ilyen garantált TOTS-os ROTW sbc fog még jönni ma/holnap?
-
Kristof_94
nagyúr
Most az előbb nyitottam a la liga sbc pakkból egy Parejot, aki már megvolt eladhatatlanban, úgyhogy ment az egyik Gullit SBC-be...
Viszont a garantáltból jött Griezmann, ami nem rossz, bár nem tudom betenni a csapatba!
Csak azért imádkoztam nehogy dupla CR vagy spanyol legyen... Messi
Viszont annyira kifogytam, hogy az MM-t meg sem tudom csinálni. Van 2k zsetonom, egy kezdőcsapatom meg egy 10-20 83 feletti arany lapom.
Ilyen sem volt még... -
Stylerr
addikt
Nyitottam én is még múltkor egy TOTS Ramost. Mellé gondolkozom TOTS Piqueben, viszont a 2 darab H/M wr-es CB nem lesz gond? Jelenleg SIF Nacho van Ramos mellett, ő M/M.
-
Szigma70
addikt
Megnéztem, Casemiroval és Saullal is full chemen lenne mindenki.
Saul egy 100assal olcsóbb. Melyik legyen? -
dejvid8
őstag
Végül csak megadtam TOTS Albának a 10 chemet, körbevettem két iconnal.
Meglepődtem, hogy milyen olcsó ez a 88-as Overmars, 210K-ért hoztam el licittel.
Eddig tetszik, baromi gyors, 5WF, igaz csak 3* skill, de jó a dribbling, és jól is lő.
Majd még meglátom a továbbiakban.Jött Pogba is, amolyan "szépítésnek", hogy szebben nézzen ki a kezdő 11.
SMS váltja 2. félidőben, vagy attól függ hogy kell e.Egyelőre nem tudok mást fejleszteni már, majd jön egy TOTS Lozano padra és ennyi.

Vélemények?
-
Szigma70
addikt
Sajnálom, hogy dupláztál
Melyik 2 baromra gondolsz? De Gea van a kapuban.
Az a dilemma, hogy Otamendi vagy Rijkaard maradjon Ramos mellett.
Otamendi eladhatatlan, Rijkaardból meg jönne Coin.
Youngot igy is , úgy is elveszítem. Mert vagy Walker vagy Young marad, attól függően, melyik oldali cb nek teszem Ramost. de ez nem kérdés. Youngot a középpályáról fogom hiányolni, 1 percet nem játszott LB ben.
Oda kell valaki, addig megy vissza Mooy. Vagy Tots Saul, ha occó -
kiserik
senior tag
Srácok, én hagyom az egészet a francba. Kicsit besokaltam. Megjelenés óta játszom, beletetem kb 1500 meccset. Csináltam rendszeresen az SBC-ket, SB-ben is rendre hoztam legalább a gold3-at a reward miatt. Minden 7végén WL résztvevő voltam rendre valamelyik gold-ban végezve. Soha egy értelmes nyitásom nem volt. Egy eladhatatlan szerencsétlen TOTY Kante (ami olyan remek, hogy senki nem használja) meg egy 3/3-as Sane a múlt héten. KB 100 upgrade SBC-t csináltam meg az elmúlt 2 hétben és össz vissz egy retkes TOTS Adan esett, meg egy Özil Marcelo duó. Belefáradtam, hogy mindig szotyi discont játékosokkal kell szívnom.
Ahogy egy nagy ember (kutya
) mondta: ágyő és balra el! -
Szigma70
addikt
Bassza meg, egyik szemem sír, a másik üveg
MM pakkokból egy De Rossi
A TOTS pakkból viszont egy RamosKirály, a játék egyik legjobb CB je, és vagy ő játszik, vagy
Tots Otamendi és Young.
Ha Ramost akarom játszatni, akkor
Tots Filipe Luis -Ramos-Rikkaard-Tots Walker lenne
Vagy
Filipe Luis-Ramos-Otamendi-Walker
De így Ramos 8 chemen lehet max, viszont eladhatnám Rijkárdot és jöhetne Tots FirminoSajnálom Yojngot és Otamendit is, hagyjam a fenébe Ramost?
5let?
-
Ragnar17
tag
Jött egy Busquets is..haladunk, haladunk..

-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Oda popcornnal
Kell majd beülni
. En is elnyitottam 53 pakkot mikor kijott a laliga tots de a csomagok fele az a f*s vékony peremű volt. Még megcsillanni sem volt esélye. Rare mega pakk is vekony pereműt dobott. Azt hittem felrobbanok. Ultimate pakkból is egy 20k-s IF lap pottyant....
. Abszolut nem volt fortuna az oldalamon. -
Kristof_94
nagyúr
Már csak kb. 30k zsetonom van, nyomom az utolsó gold upgrade és la liga sbc-ket. Nyomok egy gold upot, mert kellett volna 2 rare gold, erre látom az appban, hogy kék szín és beadja Iscot. Hihetetlen, hogy még ide is belenyúlnak!

A garantáltat reggel nyitom, remélem Messi vagy Suarez.
-
Ragnar17
tag
Újabb 10 packel később most jött egy Ter Stegen

-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
3 boardot neki!

Mondjuk a TOTSokat fölös volt megtartani szvsz. Semmi előnyöd belőle -
LedyGyuszi
addikt
Hölgyek/Urak!
Péntek este 20:00kor elérkezik a nagy napom! 187 db pakk nyitása:
-3 db gold pack
-3 db jumbo gold pack
-7 db premium gold pack
-30 db premium jumbo gold pack
-8 db rare gold pack
-10 db mega pack
-5 db rare player gold pack
-4 db jumbo rare player gold pack
-7 db mega rare pack
-2 db ultimate pack
-4 db gold player pack
-28 db premium gold pack
-13 db prime player gold pack
-2 db jumbo premium player pack
-1 db electrum pack
-6 db premium electrum pack
-6 db prime electrum pack
-11 rare electrum pack
-1 db mixed players pack
-2 db premium mixed players pack
-3 db prime mixed players pack
-7 db rare mixed
-5 db small gold
-3 db small prime
-2 db small rare
-2 db small prime electrum
-1 db small rare electrum
-1 db 84-87 rated
-2 db based icon
-2 db PL TOTS
-2 db LaLiga TOTS
-1 db LaLiga premium
-3 db FUT Champions packstream lesz!

-
Ragnar17
tag
150ezer elköltött coin után kb. jött egy filipe luis tots
lehet folytatom még..Haszánlható lap szerintetek?
-
dracox
addikt
Nekem jött egy TOTS Oblak..
Nyomtam egy próbakört vele. Kifogta a srác szemét is.. Jó lesz a Sima helyett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Roland1789
tag
Köszi! Akkor azt fogom ratenni !😊
-
MdewC
nagyúr
válasz
Roland1789
üzenetére
Engine!
-
Roland1789
tag
Nekem Suarez jött

Milyen chem style al használnátok? -
dudu5130
őstag
Isco. Valaki használja?
-
v-man
őstag
Ide Guedes jött (előtte Kroos). Nem igazan tudom beépíteni, pedig jó lapnak néz ki.
-
peetie1
aktív tag
Buszkecc a 2. körben, jó lesz a Calcio A totsba

-
MdewC
nagyúr
Hát bazmeg...
Beadta 2x Sergi Robertot.
Hihetetlen...
-
lanikai
aktív tag
Griezmann. jónak tűnik, de csapatot azért nem építenék köré
-
kiserik
senior tag
Miért? MIÉRT? Miért szívat ez a retek játék folyton? Miért nem tudok olyan TOTS játékost nyitni, amit használni is lehetne? Aspas. Bammeg.

-
Ragnar17
tag
Lucas Hernandez után, jött egy Suarez most..nem kedvelem fifákban a mozgása nem tetszik, nekem túl magas..alancsony balance :/ de azért csak bekellene építeni..
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Ja én is ezt olvastam, h oda nem lehet átmozgatni a kereskedésből itt összegyüjtött coint...
-
Francesco003
aktív tag
A vb modba külön coin lesz.Ha a 14 es példát követik.
-
nyervi
aktív tag
azért az EA-nak megvannak a maga szépségei, ami tényleg igazi há'b+ kategória: a gyorsléptű Kroos lefutja Tots Walkert, Mertens meg simán lefejeli Tots Pique-t (másnak ez nem nagyon sikerült úgy 20 meccs alatt, neki 3x is)

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Az biztos

Pláne hogy nem jött össze a biznisz így marad a csapat

Amúgy most azt érzem hogy tényleg kész minden Firmino egy isten baby R9 nyomába se er meg senki pedig én próbáltam pár csatárt idén
Nem akarom elhinni hogy valaki jobb nála meg 95 St Ronaldonal sem éreztem ezt ,de tényleg jatekstilus függő kinek mi
Eriksen szinten az a Cam akit a jatek eleje ota keresek és azt hittem sok jatekosnal hogy megvan de mégse
Walker és Otamendi pedig szinten olyan szintű stabilitást adott a védelem jobb oldalának is hogy a védelem tökéletes
YPOTY Sane ahhoz képest hogy nem mertem pénzt áldozni rá meg 200at sem amiből kijött mondván hogy nincs különbség közte és POTM között a másik isten és halaloszto egyben
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne nyisd el, jön a VB mód, majd arra költheted.
Én se veszek már senkit addig. -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Na ne már!

Azért prime Ronaldo csak tudna újat mutatni, meg azért a kis bozontost is zsebre rakná prime Dinho!

Az is igaz h egyik se 1,7misi...
17 100k pakkból nem lenne 1 táblás se nem lenne őszinte a mosojod!
-
Fifaisshit
őstag
Az a szomorú hogy eljutottam arra a szintre hogy van 1.700.000am és kb lefogom nyitni a semmire mert a csapaton nem tudok javítani

-
Fifaisshit
őstag
Elég érdekesek ezek a VB keretek van jópár meglepetés

Se Alex Sandro se Fabinho a braziloknal se Hart az angoloknál
-
aswyx
csendes tag
válasz
kiserik
üzenetére
Bocs, kiserik, multokor elfelejtettem megkoszonni, igazad volt, a PS-en bejelentkezve mar mukodott. (Es utana web-appon is)
Mindenkitol:
Vettem TOTS Sont. Nem tudom milyen chem-mel lenne a legjobb, Basic, Hawk, Marksman vagy Maestro?
Architect-el vettem, de az nagyon nem adja, nem tunik jobbnak mint a 87-es volt Hawk-kal. -
Jamesford
csendes tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
kevés hasznom lenne már csak rajta.. így kivárok hátha a VB-n veri a golokat

-
Jamesford
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
basszus, tényleg érdekesek.. most már 225.000 az alja..

köszi a válaszod, inkább "19-re lapot húzok" és megtartom, hátha kap majd UP-ot a VB alatt.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Jamesford
üzenetére
Ezek a PTG kártyák érdekesek anno én is vettem 170ert 2db Firminot 1 db Williant mondom hátha azóta nem hogy If et nem kaptak 130ra lement az áruk pedig Firmino 260is volt mondom lesz meg több is

Tehát ha jól játszanak vb-n kapnak uppot nem biztos hogy érdemes tartogatni őket így tots után ....
-
kiserik
senior tag
Nyitottam egy eladhatatlan TOTS Adan-t. Gondoltam kipróbálom. Jött a Marcelo-Ramos-TOTS Piquet-Moses sor elé. 5 meccs alatt azt hiszem 3 védése volt. Nagyon jó kapus, csak azt kell megakadályozni, hogy az ellenfél kapura tudjon lőni. Kb mindent benyelt. Annyi még hozzá tartozik, hogy felrúgtam a max 5 színes lap szabályt és rendre full gold csapatokat kapok, így lehet, hogy a placebo hendi szívat, de adok még neki vagy 5 meccset, aztán jön vissza Fahrman vagy Begovic 4 chemmel, mert este kinyitom CR-t így kellenek Ramosék a chemhez

-
Jamesford
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vettem anno 170.000-ért egy PTG jesust.. most néztem, hogy jelenleg 290.000 az alja.. Szerintetek érdemes megtartani a VB-re hátha még drágábban el tudom adni? Esetleg adjam el most? Kb. 100.000 tiszta haszon tutira jönne.. -
Lori82
senior tag
Sziasztok alig van Coinom és ilyen történik velem,szétb@sz az ideg
Valakivel nem történt hasonló? Volt egy Tots Verthongenem. IG nem hozta azt ami a kártyára van írva,semmi extrát nem tett hozzá a védelemhez,ezért úgy döntöttem éjjel ,meg nap közben amikor nem használom,árulom. Mobilon Companionon raktam ki tegnap este. 290-ért vettem,láttam,hogy már 250k körül is megy,de gondoltam hátha találok valakit aki benézi és 306 k kezdő ár és 319 fix árat adtam meg. Határozottan emlékszem ezekre a számokra és hogy beállítom.Lefekvés előtt történt.Reggel nézem ,alap áron 27500-ért elkelt
Amikor el akartam távolítani,az eladottak listából valami errort jelzett ez is fura volt,bíztam benne,hogy tévedés,de nem ,később megérkezett a 26 k a számlára. ILyenkor WTF van ? 
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Azt jól elcsípted, mert már most 40 fölött van!

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)