Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Na srácok dicsekednem kell egy kicsit.
Novemberben kezdtem el játszani 31 éves létemre.
Online div 2ben vagyok, nekem már ez is nagy eredmény. Ma pedig végre sikerült behúznom a DKT-t
harmadik nekifutásra. Döntőben emberhátrányban egyenlítettem és a 90.ben Willian beb@szta!
Reszkess WL! 
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
lol csak annyi? és azért mióta járnak ilyen TOTS lapok? én már elég sokszor azzal kvaliztam és soha nem kaptam érte... most meg pont nem akartam megcsinálni, mert a div1 miatt autokvaliban vagyok
De akkor este letolom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valahonnan van egy TOTS spanyol csatárom, de ő meg pont nem kéne, exchangelni most tudnám valamire?
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
mit kell csinálni azért a vollandért? én annyira nem vágom ezeket az sbc challenge dolgokat
Na futbinen meglestem van ez a bundesliga tots kihívás, amit úgy látom már 80K-ból kilehet hozni. Az a kérdésem, hogy amit kapok belőle tots játékost az tradelhető utána?
-
sz_abika
addikt
Na behúztám Baileyt. Müller CAMba és jók is vagyunk.
-
Fifaisshit
őstag
4. Nekifutásra csak meglett ez a Volland

Viszont csináltam egy TOTs sbct Gnarbyt adta
Hat nem rossz soooot nagyon is jó 60.ban Lozival megállíthatatlanok
-
peetie1
aktív tag
Hamsik benne lehet újra a serie a totsban is? Vagy annyira nem volt azért jó szezonja? Már úgy ki akarom dobni BD Florenzit...
-
Yodamest
veterán
Összedobtam a full bundes csapatom mellé, amolyan B keretnek egy Liga1-Bundes hybridet. Kellett spekulálni, de szerintem elég jól sikerült. Főként Liga1 lett, de a védelemben megerősítve jófajta Bundes játékosokkal:
-
dejvid8
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jólvan, majd amikor ráérsz, addig is sok sikert a DKT-ban.

Én is ma este próbálom ki Vollandot, cserének nem lehet rossz.
Jut eszembe, ha valaki szeretne XONE-on meccselni 1-2-t, vegyen fel és megbeszéljük: davidbu01
-
LedyGyuszi
addikt
-
dejvid8
őstag
LedyGyuszi, lenne kedved tolni 1-2 meccset One-on? Kiváncsi lennék egy FULLos Bundesliga csapat ellen mire vagyok képes.
Persze ha van kedved,és amikor neked megfelelne. -
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megneztem Ginter 7 chamen lenne 10 meccs utan az rb maradna 10
-
Szigma70
addikt
Nah, kis Hazard jött sbc-ből. Jó lap, majdnem olyan jó, mint Bailey, csak a WF sajna. Pedig eladhattam volna Baileyt, lett.volna coin.
Kipróbálom azért -
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sajnos nem maradna... Mustafi pedig tobb mint 200 meccset volt nalam pc-n
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Baily helyett es a 2 cb es kapus is nemet. Jobb oldalon meg angol ligas van.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat, . Baileyről majd légyszi véleményt. Használom, csak kiváncsi vagyok nálad mi a tapasztalat.
-
LedyGyuszi
addikt
Köszi srácok!
Agüero, DeBruyne, Boateng, Thiago, IF Balotelli, If Lamela, IF Lanzini, 2* IF Kaderábek, IF Ginczek, MOTM Gabi, TOTS Sané, TOTS Caligiuri, 23 db Bürki, 22 db Fahrmannés még sokan mások
legalább meg lett a csapat + Bailey + maradt 700km, ami valszeg megy Blanc SBCbe
(#27077) arpo04:
Ter Stegent még tesztelnem kell, de minek Jön Mustafi? -
v-man
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mik jöttek? Sajnos most belenézni se tudtam.
-
lanikai
aktív tag
Itt James majd Bats jött, illetve 5 sima bundesliga upgradeből egy Hummels, nem panaszkodhatok
aki esetleg használta a WL auto quali toolt TOTS idején, a WL access mellé megkapta a nyerhető játékost? zsinórban 2 ember lépett ki no loss glitchel a döntőben, egyszer mikor döntetlen állásnál 1v1-ben mentem a kapusra, majd mikor a 85+. percben az egyetlen kapura lövésével egyenlített a paraszt. az oldal megadta, de a játékos érdekel igazán
(#27077) arpo04
Ter Stegen. talán még Begovicnál is jobbilletve néhány hete valaki árult pár milla coint, ha összejött, írjon már rám privátba
-
arpo04
őstag
Ledy toled kernek tanacsot ismet. Bundas jatekosokat jobban ismered.
Baily helyett jon SIF Mustafi a vedelembe csak a kapus ami kerdeses. Neuer vagy TOTS Ter Stegen? -
Z'Z"
őstag
(#27057) LedyGyuszi
Gratulálok a nyitásokhoz! -
Z'Z"
őstag
Valaki játszik a mobil verzióval?
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
-
dejvid8
őstag
Na, elsőre sikerült a DKT.
Ez is ritka. Nagyon jó volt a gameplay.Ez a TOTS Volland gyerek igazi állatnak tűnik, szerintem szupercserének meghagyom. Kiváncsi vagyok rá.
-
sz_abika
addikt
Ez a Keita pont nem illik sehova, de Partey helyett value upgrade lett.

-
sz_abika
addikt
Na verjem bele ... Az az érzés mikor az MM pakk kékesen világít, majd egy discard Hero lap sétál ki belőle

-
dejvid8
őstag
TOTS Sané Helyett jött egy TOTS Hradecky... Jézusom.
Nembaj, jó lesz a következőbe.
-
Digestive
veterán
-
marcess
senior tag
A 2 Bundesliga sbc Bailey-t meg Batsu-t adta. 442-t játszok érdemes a baloldalt nekik adni?
-
Digestive
veterán
Ez mekkora kibaszás! Beleraktam ezt a semmitérő Petersent az sbcbe és megint ő sétált ki! Elkenődtem na!

-
arpo04
őstag
TOTS Max helyett jott egy Sané... nincs szerencsem
-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez igaz lehet. De a weekend league-et nem tolom, így ez is belefér. Persze megértem az érveiteket
-
Csokipuding8
tag
válasz
peetie1
üzenetére
Persze persze, tudom én
Ezeket az apró dolgokat már nem is írtam, ami szebbé teszi ha több csapattal nyomulsz. Sőt, 3 éve mindig összerakok egy csak amcsi, egy kolumbiai, egy shakhtar, és egy ezüst brazil csapatot is funolni. Ezek a fixek kb. Nyilván nem WL-ezni. De azt én nem is tolom, divezni meg sb-zni ezek is jók. Ok, div 3-ban már érzem hogy erősítés kellhet, így lehet releváns amit írtak a srácok, hogy összerakni egy erősebbet. De jó ez így nekem, aztán majd ha olyanom lesz megnézem mit dob egy tényleg erősebb csapat 
-
LedyGyuszi
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Azért ez is olyan, hogy mondjuk SB-ben el tudom képzelni, hogy így bohóckodom, de WL-ben örülsz, ha el tudod juttatni a lasztit a 16-osig, nem hogy még itt sarkazgassak.

MdewC:
Jövőhét szerda körültől kezdek majd szabadabb lenni, muszáj összehoznunk utána pár meccset!

-
peetie1
aktív tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Ne aggódj, más is szereti 2 csapattal tolni. Így 2x annyi embert lehet kipróbálni, a fitness lapot meg jó pénzért el lehet adni. Na meg mit csináljak, ha a PL-t meg a Serie At is szeretem, muszáj mindenhonnan kiválogatni a jókat

-
Digestive
veterán
Na akkor ez trükk, h nem mindenki csinálja meg. Thx skacok!
-
kiserik
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Inkább Petersent ajánlják, akik próbálták őket.
Trükkös passzt inkább úgy írnám le, hogy LT/L2 + kispassz (nekem pl: A). Elméletileg nagyobb a hatásfoka, mint a sima passznak (ugyan úgy, mint a lőtt passznak), de be lehet szívni vele főleg gyengén passzoló játékosnál.
-
Digestive
veterán
Srácok lehet, h teljesen alap dolgot kérdezek, de nem vágom. Az alábbi videóban látható lövést, h kell kivitelezni? A suttyó egész meccsen így passzolgatott és ezt a gólt is így kaptam!

-
Csokipuding8
tag
A variálásra tudnám fogni ezt a dolgot, mivel elég gyakran cserélgetek elég sok embert. És így a működőképesekhez könnyebben tudok igazítani. De egyébként ezzel a tudattal élek, hogy jobb lehetne egy ütősebb csapat, csak így szoktam meg régóta, és nehezen állok át.
Rendesen rámtámadtatok hirtelen helo
Hát mindjárt eladom rögtön aki felemás 
-
Csokipuding8
tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Még valami. Akik hasonló szinten vannak mint én (pénzügyileg), merészen ajánlom SIF Mosest... mindenben IS jó. Tudom, Walker... de ez lő olyat hogy megnyílik a pálya nem csak a Vörös-tenger
-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Ahogy Digestive kolléga is mondja, ennek a 2 csapatnak 0 értelme van. Rakj össze egyet és have fun! 2 gyengével bénázni szerintem nem sok értelme van. 1 legyen de az akkor olyan.

-
Digestive
veterán
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Mi a francért jó két "közepes" csapattal játszani, egy jó helyett? 2 meccsenként dobsz egy fitnesz lapot és csókolom...
-
Csokipuding8
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
45-ön van alapból, de ezen szoktam variálni. Ha oda jutok, megfogadom, köszi. És sok sikert!

-
Csokipuding8
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Van még jó pár emberke aki mozgatható - nem nagy kaliberek persze - de ez a kettő így most nagyon összeállt egy ideje. Vidal - Nainggolan erősebb lapján agyaltam még, de többször írták már szeparált véleményen hogy fölösleges. Fernandinho IF, TOTS Ginkelre vissza akarom majd cserélni a linket a két "nemnormálishoz", illetve Mirandát néha kevésnek érzem, és az IF-fel sem érnék el sok javulást úgy érzem. De az olasz részlegbe terveim szerint majd jönnek emberkék nemsokára ugye...

Ikonokon is agyaltam: CB Lothar, Roberto Carlos, Gullit. Ebből Gullitra csak úgy futná ha egy csapattá verbuválnám a kettőt, de az nem az én szokásom, úgyh az felejtős. Carlost már próbáltam a leggyengébbet, kibaszott jó lap, jobb mint Alaba vagy Sandro, de megint beüt a gyogyóm hogy védelembe ilyen értéket tolni pazarlás, főleg ha össz-vissz 1.3 millám van. Akit tuti cserélek az Allan lesz... jó jó, de nekem oda is olyan ember kell, aki tud lőni. Na ő néha meglep akkorákat ereszt a lasztiba, de ez fehér holló effekt. Szóval oda bőven lehetne fejleszteni. Regélek ma...
Jah igen, a Lozanos csapat ugye csak miattuk kezd ezzel a felállással, ami nem rossz am, de meccs elején, vagy amikor eszembe jut, váltás 4321-re 
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor analog ha úgy jobban tetszik!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Hummels esetén vedd vissza 35re a védelmi vonalat,ha edetleg feljebb lenne
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szerintuk
alepveto szabalyok nelkul ( ez a leg kevesbe zavaro) nem nevezheto annak. De mindezek ellenere is a legjobb a piacon es mi szeretjuk 
-
Yodamest
veterán
válasz
Csokipuding8
üzenetére
meg azt is nézd, hogy az a Hummels high támadó WR-el rendelkezik, tehát nem mindig fog visszazárni, magasan fog védekezni, ami nem a legjobb... én kerülöm CB-ben a high attack WR-el rendelkezőket.
Miért nem veszel te is előre egy tots Uth-ot meg tots Petersent? Mindkettő kijönne Hummels árából és eszement játékosok.
habár nemtudom milyen csapatod van. -
Csokipuding8
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen igen, én sem szeretem bolygatni ami működik. Viszont mondhatni kategóriaváltás lenne a SIF Ginter --> TOTS Hummels... és ugye az elmúlt órákban volt szó erről a chem-lapos dologról, tehát én a kártyán szereplő számoknak hiszek jobban még mindig. Hummelst pedig még sosem próbáltam, de elég gyilok lehet ha működik a matek. Viszont ekkora összeget nem áldoztam még védőre. És jönnek az olaszok is ugye... nem tudom. Azt mondod hagyjam? Tény h nehezen áldozok ennyi lóvét. Meg am is inkább előre, de soha nem próbáltam még ilyen szintű védőt, és ez most megfordult a fejemben, h milyen lehet, dob e annyit a védekezésen egy nagyon erős lap... Na még kitalálom. Köszi azért

-
dudu5130
őstag
Erről a vitáról eszembe jutott egy szituáció

[link] -
Yodamest
veterán
Na szerintem este benevezek egy totsra a bundes csapatom erősítésére, szerintetek tots Uth vagy tots Petersen a jobb egy 4-1-2-1-2(2)-ben csatár pozícióra? Számomra mindent egybevetve eléggé döntetlenre állnak ezért kérdem mik az érvek egyik és másik mellett?
-
Digestive
veterán
Engedjük el ezt a futós témát srácok!
Mielőtt utolérnek kattintani kell egyet a jobb sticken, csak h érezze a törődést!
Ameddigre kipislogja magát az ellen, h mi történt már 5 méterrel arrébb járunk! 
Tegnap csináltam Neymarral véletlenül! Még én is meglepődtem, h mit ugrál!

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azért ez az összeállítás is érdekes. Koscielny, Rüdiger

Este h lesz Gyuszi? Először az upgradeket nyitod? Mert késöbb tudok csak bekapcsolódni.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
A guru
üzenetére
30-40 méterrel egyetértek (Boateng esetében, Kroos már necces) és azzal is, hogy sok eset szitu függő!
Érdemes megnézni pl. az idei PL leggyorsabb játékosait....
és két teljesen ugyanolyan gyors ember közül valóban a lassabb lesz a labdás, de most lassabb emberekről ment a diskurzus! -
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok LW-be ki érdemesebb (87) sané vagy Neymar (basic) ...?

-
arpo04
őstag
Ez egy arcade jatek nem szimulator. Soha nem volt es nem is lesz az. Igy a valosaghoz semmi koze. Meg az alapveto szabalyokat se tudjak belerakni...
-
Yodamest
veterán
válasz
gabesz82
üzenetére
Meg itt azért különbséget kéne tenni, hogy labdatolás vagy labdavezetés, mert nem ugyanaz....
persze úgy gyorsabbak lennének a törpék ha csak annyiról lenne szó, hogy meg kell tolni a labdát és utánafutni métereken keresztül, az jóformán sima sprint, ez a fifában is gyors ha gyors a játékosod.De a fifában ritka hogy az analóg karos megoldással meglehet full tolni a lasztit, szóval itt most a labda vezetéséről beszélünk. Azt én is kétlem hogy rajtvonalról indított sprintben, ahol pl egy Boateng sprintel, mellette egy Messi meg VEZETI a labdát, Messi gyorsabb lenne...
-
dudu5130
őstag
Néha tényleg elhiszem, hogy 1 nap alatt elfelejtek játszani.
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én ezen nem kezdek el vitatkozni, 2 azonos fizikumú ember közül nem a labdás lesz gyorsabb ez 100%, akármekkora pro. De nekem ne mondja senki, hogy mondjuk Salah vagy Messi labdával simán lefutná a valóságban Kroost vagy Boatenget. (Nyilván nem tempóelőnyről beszélek). Szerintem teljesen ok a fifa rendszere.
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor gyenge vedo volt.
alpjaraton nem szembol fogadod a csatart, mindig oldalazva. Ugy a fault belefer es max sarga.
Ne vedd komolyan csak a vered szivom
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
A guru
üzenetére
ha szted vki nem tud gyorsabb lenni labdával, mint vki labda nélkül, akkor nincs is értelme vitatkozni...
labdakezelési technika és sebesség kérdése, tehát szimplán fizika kérdése az egész!
Tegyük fel 99-el fut az egyik ember 50es pace-szel a másik. tehát labdavezetés esetén 50%-al kellene a sebességének csökkennie, hogy legalább ugyanolyan sebességgel fusson a másik, tehát akkor még utol sem érte...
nah most élőben aki gyors és ráadásul jól vezeti a labdát, azt az életben nem éred utol, mert annyit nem veszít a sebességéből, ha te fele akkora sebességgel tudsz futni, mint a másik! Lásd: Robben, Salah, Messi és a többi...
De egyébként sok minden szitu függő. Pl. ha egy álló ember mellett eltolom a labdát lendületből és ráadásul sokkal lassabb, mint én + már vertem rá így 5 métert, akkor szintén nem tud utolérni...Labda nélkül meg alapból gyorsabbnak kellene lennie, lásd üres labdára sprintelés vagy indításra sprintelés...
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Valamennyire is-is, de élőben biztos. Most gondolom rámcáfolsz.

-
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem csak wl-be de sb es online is van ilyen. Volt hogy meg se erdemeltem a gyozelmet, jobb volt a srac. 15 kapura lovesbol 3 kapufa. Nekem osszesen 2 loves es 2 gol. Ra is irtam, hogy nem erdemeltem gyozelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Novemberben kezdtem el játszani 31 éves létemre.
Online div 2ben vagyok, nekem már ez is nagy eredmény. Ma pedig végre sikerült behúznom a DKT-t
harmadik nekifutásra. Döntőben emberhátrányban egyenlítettem és a 90.ben Willian beb@szta!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sbc alap anyagnak jó, ha nem tudod használni...

Ez is ritka. Nagyon jó volt a gameplay.